De bedste barer i Turks og Caicos
De bedste barer i Turks og Caicos

Video: De bedste barer i Turks og Caicos

Video: De bedste barer i Turks og Caicos
Video: Turks & Caicos: The Don'ts of Visiting TCI 2024, Kan
Anonim
Cove Beach Bar
Cove Beach Bar

Øerne Turks og Caicos er berømte for deres spektakulære restauranter og luksuriøse feriesteder, som begge bidrager til et blomstrende natteliv på øerne (og øerne har også en respektabel cocktailscene i dagtimerne). Uanset om du er til konkyliehytter og konkylietur, sandbarer eller irske pubber, har øerne Turks og Caicos noget for enhver smag.

Selvom størstedelen af vores udvalg er placeret på øen Providenciales - den mest befolkede ø i Turks- og Caicos-øgruppen, og derfor den mest travle med natteliv - har vi inkluderet udvalg fra øerne Grand Turk og South Caicos også.

The Sandbar (Grand Turk)

to flasker coronaøl på et trærækværk med udsigt over en strand
to flasker coronaøl på et trærækværk med udsigt over en strand

Vandre langs Grand Turks østlige kyster vil rejsende opdage en strækning af paradis ved havet, også kendt som The Sandbar, en elsket institution i den historiske Cockburn Town med en berømt rompunch. Omkostningsbevidste rejsende vil sætte pris på den rimeligt prissatte menu - altid en sjældenhed i Turks og Caicos. I mellemtiden kan rejsende fra hele verden nyde de velkendte lækkerier ved en kold øl i sandet.

Da Conch Shack (Providenciales)

skare af mennesker, der sidder udendørsborde på Da Conch Shack
skare af mennesker, der sidder udendørsborde på Da Conch Shack

En tur til Turks og Caicos er ikke komplet uden en eftermiddags-aften, hvor man ser solnedgangen (og drikker rom) på Da Conch Shack. Baren og restauranten er en elsket institution i Providenciales, der er vært for livemusik onsdage og søndage og byder på lokale DJ's om fredagen - selvom ø-melodier kan begynde at dundre i denne udendørs oase alle dage i ugen. Atmosfæren er afslappet, med besøgende samlet ved pastel-picnicborde spredt under palmerne langs sandet. Bestil nogle konkyliefritter (øens nationalret) og en rompunch, og forbered dig på at nyde nogle førsteklasses ø-vibes.

Triple J Grill (South Caicos)

Beliggende på den smukke og afsidesliggende ø South Caicos, er Triple J's Grill en lokal favorit, der også er blevet et populært sted for besøgende på øen. Julelys pryder træerne og oplyser picnicbordene, der er opstillet under palmerne, og gæsterne kan se kokkene lave aftensmad (vi anbefaler at bestille rykket). Tag hertil for en afslappet atmosfære, nogle kolde øl og velsmagende, autentiske caribiske retter under stjernerne.

Cove Beach Bar (South Caicos)

Overdækket strandbar med lys fotograferet i skumringen
Overdækket strandbar med lys fotograferet i skumringen

The Cove Restaurant and Beach Bar ligger ved siden af det glitrende akvamarinvand på Sailrock Resort (det første luksusresort i South Caicos). Tag på svømning, solbadning og sejlads efter (eller før) nipper til de mesterligt udformede cocktails, der er tilgængelige ved havet på The Cove. Vi foreslår at bestille rompunchen (en caribisk klassiker,selvfølgelig) og blive på stranden indtil solnedgang, hvilket er et tropisk vidunder at se.

Bob's Bar & Eats (Providenciales)

lille overdækket strandbar med blå accentlys
lille overdækket strandbar med blå accentlys

Sid op til South Side Marina i Turtle Cove (på øen Providenciales), og nyd en smertestillende medicin på Bob's Bar & Eats, en ikonisk bar med udsigt over vandet. Grundlagt af Bob selv, som først kom til Providenciales i 1978 for at drive den tredje Turtle Inn. Baren blev åbnet i 2014, og i dag byder den på en fantastisk cocktailmenu - vi anbefaler også negronis, frosne piña coladas og Aperol sunrise (et opfindsomt bud på Aperol spritzen, som også er på menuen). Hvis du besøger onsdag, kan du deltage i gryden og grillen - husk blot at medbringe dit eget kød til grillen.

Pink Bar (Providenciales)

bartender i lyserød vest og solbriller blander en drink
bartender i lyserød vest og solbriller blander en drink

Pink Bar er lige så farverig, som navnet antyder. Beliggende i Wymara Resort and Villas på Grace Bay Beach, er baren den idylliske ramme for at nyde de turkise bølger og den hvide sandkyst, der gør Grace Bay til en af de smukkeste strande i verden. Derudover tilbyder Pink Bar i stedet for en traditionel cocktailtime en Pink Hour med særlige tilbud på din yndlingsrosé fra kl. 17.00 til 19.00. Nyd nogle af barens sæsonbestemte cocktails, og find ud af, hvorfor pink er den nye sort.

Jack's Shack (Grand Turk)

halvt beruset flaske Jack's Shack mørk rom på en hvid sandstrand
halvt beruset flaske Jack's Shack mørk rom på en hvid sandstrand

Jack's Shacker et yndet sted blandt både besøgende og lokale og ligger lige nord langs stranden fra Cruise Center (altid et centrum for Grand Turk-aktivitet). Denne mojito hytte tilbyder også besøgende et gratis skud rom, hvis du medbringer deres kupon fundet online. Baren åbner kl. 9.00, og grillen åbner kl. 11.00, så det er aldrig for tidligt at udvælge en plads langs sandkysten til en dag med cocktails og grill på Jack's Shack.

Danny Buoy's (Providenciales)

Hvis du kun går ud til én bar i Turks og Caicos, så bør Danny Buoy's være dit valg. Beliggende på Grace Bay Road - den mest begivenhedsrige gade for natteliv på den mest turisttunge ø i øgruppen - Danny Buoys er stedet at drikke øl, rive dansegulvet op og synge karaoke. Der er en happy hour hver dag og særlige begivenheder næsten hver aften i ugen her som karaoke, en fodbold happy hour-special og grillaftener.

Infiniti Bar (Providenciales)

Pendelamper i flet i en udendørs strandbar i skumringen
Pendelamper i flet i en udendørs strandbar i skumringen

Et besøg på Infiniti Bar er det værd, bare for stemningen alene. Med sine 90 fod er denne bar den længste i Caribien og strækker sig over Grace Bay Club ned til kysten af den berømte Grace Bay Beach. Den første infinity-edge-bar i verden, Infiniti, er en favorit til cocktails og tapas. Det støder også op til loungen, hvis du vil nyde endnu flere cocktails ved solnedgang.

Stelle (Providenciales)

Tom hotelbar med varm belysning
Tom hotelbar med varm belysning

Vil du nyde det sofistikerede iWymara Resort & Villas uden en værelsesnøgle? Gæster er velkomne på Stelle, en luksuriøs restaurant og bar, der var en 2017-modtager af Wine Spectator Award for Excellence. Tag en tur til den smarte bar for nogle ekspertblandede cocktails. I humør til middag efter dine cocktails? Du må ikke gå glip af South Caicos Lobster Tail.

Great House Bar (South Caicos)

Bred tresidet bar i et stærkt oplyst rum
Bred tresidet bar i et stærkt oplyst rum

Beliggende på en bluf med udsigt over øen South Caicos, er Great House Bar langt mere afsides end nattelivets tilbud spredt langs Providenciales Grace Bay. Beliggende i Sailrock Resort - det første luksusresort på South Caicos - er Great House Bar en cocktailelskers drøm. Nyd udsigten over Atlanterhavet og Caicos Bank, mens du nipper til en Sailrock rompunch, Bahama Mama eller Sail Rock smertestillende medicin. Besøg ved solnedgang for at være vidne til en betagende visning af pastelskyer og brændende nuancer af solen, når den går ned.

Bugaloo's Conch Crawl (Providenciales)

Mørkt træbord med udsigt til udendørs siddepladser ved strandrestauranten
Mørkt træbord med udsigt til udendørs siddepladser ved strandrestauranten

Hvem har brug for en barcrawl, når du kan nyde de forfriskende cocktails og den dejlige ø-stemning i Bugaloo's Conch Crawl? Denne seafood bar og restaurant i Five Cays holder åbent til sent, og underholdningen er ret varieret. Tænk ilddansere og levende musik (James Brown and the Dominican Band). Dagtimerne på Bugaloo's er lige så lokkende, og byder på ridning, volleyball, dart og hestesko. Så sæt dig ved et udendørs picnicbord fordidenne hot pink strandhytte er et af de bedste steder at besøge for natteliv i Providenciales.

For mere information om, hvor du skal hen i Turks og Caicos, tjek vores guide til de 12 bedste restauranter i Turks og Caicos samt de bedste strande at besøge på øerne. Se vores artikel om det bedste tidspunkt at besøge Turks og Caicos samt vejret og klimaet på øerne, når du planlægger din rejse.

Anbefalede: