De bedste ting at lave i Hartford, Connecticut
De bedste ting at lave i Hartford, Connecticut

Video: De bedste ting at lave i Hartford, Connecticut

Video: De bedste ting at lave i Hartford, Connecticut
Video: Inspectors find 110 violations at China Buffet 2024, Kan
Anonim
Hartford CT skyline i efteråret ved solnedgang
Hartford CT skyline i efteråret ved solnedgang

Uanset om du er interesseret i historie, litteratur, kunst, sport, videnskab eller udendørs rekreation, er der så meget at lære og lave i Connecticuts hovedstad Hartford. Beliggende mellem New York City og Boston er Hartford en ofte overset destination, men dens håndterbare størrelse, attraktive bygninger som den guldkuppelformede State Capitol og beliggenheden ved den pulserende Connecticut-flod gør det til et perfekt weekendophold. Byens største attraktioner er ikke kun turistdestinationer, de er vigtige kulturelle og samfundsmæssige ressourcer, der stimulerer fantasien. Som den bemærkelsesværdige tidligere beboer Mark Twain engang proklamerede om Hartford: "Du ved ikke, hvad skønhed er, hvis du ikke har været her."

Træd ind i Mark Twains verden

Udsigt over Mark Twains hus i Hartford om efteråret
Udsigt over Mark Twains hus i Hartford om efteråret

Når du besøger Mark Twains finurlige victorianske hus, der ligger på Hartfords vestside, vil du "møde" den elskede forfatter og hans familie-katte inkluderet - og forstå hans arbejde, liv, tider og humor på en måde det er tredimensionelt og ret gribende. Samuel Clemens, der er bedst kendt under sit pennenavn, skrev sine mest varige romaner, "Adventures of Huckleberry Finn" og "The Adventures of Tom Sawyer", her i dette hjem og blandtmange særlige begivenheder og oplevelser, som ejendommen afholder hvert år, er muligheder for at skrive i Twains bibliotek. Brug også tid på at se en film og udstillinger og shoppe efter Twain-tema- og Hartford-gaver i det tilstødende museum.

Stop og lugt til roserne i Elizabeth Park

række af blomsterbuegange med lyserøde blomster
række af blomsterbuegange med lyserøde blomster

Hartfords West End-kvarter er hjemsted for Elizabeth Park, USAs ældste kommunale rosenhave, hvor du kan strække dine ben og indånde den søde duft af blomster i blomst. Roserne, i en levende række af farver og arvestykker, er på deres højeste i juni, men dette er et fotogent sted at besøge året rundt med drivhuse, haver, en dam med et springvand og Pond House Café, en vandside restaurant, der serverer farverige retter lavet med friske, lokale råvarer. Elizabeth Park er også vært for udendørs film, koncerter og balletforestillinger; yoga klasser; og workshops og ture for haveentusiaster.

Besøg America's Oldest Continually Operating Public Art Museum

lav vinkel billede af en sten buldings og et skilt siger
lav vinkel billede af en sten buldings og et skilt siger

Hartfords Wadsworth Atheneum blev grundlagt i 1842 og er en byskat. At træde ind i denne dramatiske gotiske genoplivningsbygning er som at gå ind i en kunstnerisk tidskapsel, hvor du vil blive imponeret og inspireret af kaliberen og mangfoldigheden af udstillede værker. Hjem til mere end 50.000 genstande, herunder bemærkelsesværdige samlinger af Hudson River School-malerier, kolonial amerikansk dekorativ kunst, europæiske og amerikanske impressionistiske malerier og Samuel Colt-skydevåben,Wadsworth er også vært for skiftende udstillinger og begivenheder, såsom den årlige ferie-sæson Festival of Trees and Traditions.

Skål på hjemmeholdene

Ydersiden af XL Center, Hartford, Connecticut på en klar dag
Ydersiden af XL Center, Hartford, Connecticut på en klar dag

Downtown Hartford's XL Center er hjemmebane for Hartford Wolf Pack AHL-holdet og UConn mænds hockeyhold og nogle gange hjemmebane for UConn mænds og kvinders basketball. Få billetter til et spil, og du vil øjeblikkeligt blive adopteret ind i Pack eller Husky Nation.

Slentre langs flodbredden

Hartford Riverfront og Founders Bridge i skumringen
Hartford Riverfront og Founders Bridge i skumringen

På østsiden af hovedstaden er Riverside Park og Riverfront Plaza ideelle steder for en picnic eller gåtur langs Connecticut-floden, som spillede en afgørende rolle i Hartfords udvikling. De første europæere slog sig ned på flodens kyster i 1635, og byens forsikringsindustri startede i 1810 for at give ro i sindet for rederier, der opererede på New Englands længste flod. Du kan endda gå på tværs af Connecticut-floden på Founders Bridge Promenade for en spektakulær udsigt, især i efterårsløvsæsonen. Skulpturerne, du vil se på broen og i parkerne, er en del af Lincoln Financial Sculpture Walk: en samling af 16 bestillingsværker, der hylder Abraham Lincolns liv.

Tag dine børn til Connecticut Science Center

Connecticut Science Center i Hartford om natten
Connecticut Science Center i Hartford om natten

Hartfords must-see familieattraktion er dette interaktive videnskabsmuseum, hvor børn i alle aldrekan lære uden nogensinde at indse, at de ikke bare har det sjovt. Connecticut Science Centers slående bygning ved floden rummer fire etager med udstillinger plus et 3D-videnskabsteater, hvor film, der vises, udforsker den naturlige verden. Alene i Sports Lab får du oplevelser, der spænder fra at udvikle den perfekte cykel til at stå på ski på simulerede pister til at køre racerløb med dine hjernebølger. Har du ikke børn? Tjek videnskabscentrets kalender med programmer rettet mod voksne, herunder populære Liquid Lounge-begivenheder, når museet bliver en voksen legeplads.

Ride a Historic Carousel

fiskeøjebillede af en karruselhest
fiskeøjebillede af en karruselhest

Karrusellen fra 1914 i Hartfords Bushnell Park er et bevægende kunstværk, der glæder ryttere i alle aldre. Når du længes efter enklere tider, så vælg en af ponyerne håndskåret af de russiske immigranter Solomon Stein og Harry Goldstein, og lad karrusellens musik og bevægelse berolige dit humør. Karrusellen er placeret inde i en lukket pavillon, der giver mulighed for en forlænget sæson, og er en overkommelig omledning til kun $2 per tur. Karruselelskere vil måske også tage på en sidetur til New England Carousel Museum i Bristol, mens de er i Hartford-området.

Oplev teater i runden

rekvisittrappe på en tom teaterscene
rekvisittrappe på en tom teaterscene

Frivende forestillinger venter på Hartford Stage, et intimt teater-i-the-round, hvor der ikke er en dårlig plads i huset. I mere end 50 år har denne scene været hjemsted for alt fra Shakespeare-skuespil til verdenspremiere musicals. Ferie sæsonproduktioner af "A Christmas Carol" er en elsket Hartford-tradition. Hartford Stage, der er dedikeret til at uddanne såvel som underholdende, tilbyder også teaterentusiaster unikke muligheder, lige fra diskussioner før showet til undervisning for børn, teenagere og voksne.

Opdag Connecticuts fortid

Artefakter udstillet på et museum
Artefakter udstillet på et museum

The Connecticut Historical Society Museum & Library i Hartfords West End fortæller om statens fortid via en række spændende udstillinger. Med en samling på mere end 4 millioner artefakter og publikationer, inklusive skatte såsom et af de fem flag, der dekorerede præsident Abraham Lincolns æske i Ford's Theatre den aften, han blev myrdet, har Society dybe samlinger at trække på til skiftende udstillinger, som godt. Ud over at vise mere end 400 års genstande fremstillet i Connecticut, giver praktiske aktiviteter indsigt i alt fra, hvordan indianske mokkasiner sys til det arbejde, børn udførte på fabrikker fra den industrielle tidsalder.

Nyd en smag af New Orleans

gul væg i restaurant dækket af signaturer og plakater
gul væg i restaurant dækket af signaturer og plakater

Black-Eyed Sally's er mere end bare Hartfords bedste sted at fejre Mardi Gras. Det er dit altid pålidelige sted til hjemmelavet mad som gumbo, røgfyldte ribben, jambalaya og stegte østers-po'boys. Det kunne være slud til siden i hovedstaden, og du ville aldrig vide det, når der spilles livemusik. Fra jamsessioner til nationale blues-acts er kalenderen fyldt med forestillinger, der transporterer Connecticut-beboere ogbesøgende til den lune bayou.

Lær Harriet Beecher Stowe at kende

Harriet Beecher Stowe House i Hartford
Harriet Beecher Stowe House i Hartford

Mark Twains Hartford-nabo, Harriet Beecher Stowe, huskes bedst som forfatteren til "Onkel Toms hytte", en roman, der kraftigt antændte antislaveri-følelser. I Harriet Beecher Stowe Center, ved siden af Mark Twain House, kan du besøge det victorianske murstenshus, hvor hun boede fra 1871 til 1896, og "møde" denne produktive og mangefacetterede kvinde, som også skrev børnehistorier og var hendes Martha Stewart. dag.

Tour Cedar Hill Cemetery

Gravsten med en krans, hvor der står
Gravsten med en krans, hvor der står

Mange notabiliteter fra Hartford - inklusive Katharine Hepburn, Samuel Colt og J. P. Morgan - er begravet på denne fredelige, parklignende, 270 hektar store kirkegård i byens South End. Du er velkommen til at besøge gratis, når som helst kirkegården er åben og begive dig ud på din egen selvguidede tur eller se tidsplanen for kommende temature og oplevelser, der tilbydes af Cedar Hill Cemetery Foundation. Lanterne-oplyste Hallowed History-ture i oktober er særligt populære.

Catch a Show på Brew HaHa Comedy Club

Connecticut Yankees er stolte af deres evne til at grine af alt fra at miste sæsoner til strømafbrydelser. Når de har brug for et humorboost, kommer statens ældste komedieklub igennem med en række tegneserier som Jay Black og Jourdain Fisher, der er hotte navne på klub-, konkurrence- og festivalscenen. Du finder Hartford's Brew HaHa Comedy Club i den svagt oplyste murstens-muret kælder i byens populære mikrobryggeri, City Steam. Inden du begiver dig nedenunder, kan du se bryggeoperationen og beundre de arkitektoniske detaljer inde i dette tidligere stormagasin, som har været et vartegn i Hartford siden 1876. Du kan bestille fra den fulde menu med pubretter og løsne dine lattermuskler med øl lavet via en unik, dampdrevet proces.

Se nogle dyre sten

Stenfeltstruktur på Gold Street i Hartford, Connecticut
Stenfeltstruktur på Gold Street i Hartford, Connecticut

Hartford er hjemsted for den minimalistiske billedhugger Carl Andres største værk: "Stone Field." Hans første udendørs skulptur, som debuterede i 1977, var også hans sidste, og hvis du tjekker den ud, har du måske en anelse om hvorfor. Beliggende ved skæringspunktet mellem Gold og Main Streets nær Hartfords Ancient Burying Ground og Center Church, kan du vandre forbi de 36 kampesten spredt ud over en trekantet græsplæne og nemt aldrig vide, at de er kunst. Byen brugte 87.000 USD på denne installation, en investering, som mange stadig stiller spørgsmålstegn ved, men i det mindste er entréprisen gratis!

Drik og mingle på Hartfords smukkeste bar

Det er en fest på tre niveauer på den russiske dame: Hartfords berømte nattelivssted og en af de smukkeste barer, du nogensinde vil støde på. Blandt antikviteterne er 900 år gamle kinesiske døre, genbrugt som en bartop. Du finder måske en DJ, et akustisk nummer eller et band i restauranten på hovedetagen, billardrummet på andet niveau og vodkaloungen eller på Hartfords største tagterrasse, og om lørdagen hopper alle tre typisk. Dette er et fantastisk sted at seHuskies eller dit yndlingshold også. Den afslappede restaurant har både individuel bordplade og storskærms-tv.

Anbefalede: