10 lokale fødevarer, du skal prøve i Denver

Indholdsfortegnelse:

10 lokale fødevarer, du skal prøve i Denver
10 lokale fødevarer, du skal prøve i Denver

Video: 10 lokale fødevarer, du skal prøve i Denver

Video: 10 lokale fødevarer, du skal prøve i Denver
Video: ЧЕРНОГОРИЯ 🇲🇪. Будва или Котор? Пляжи по 120€. Большой выпуск 4K. 2024, Kan
Anonim

Selv om håndværksøl-scenen i Denver viser sig at være berømt, har de fleste ingen idé om, hvordan lokal mad er i Mile High City. Med tårnhøje bjerge og en kultur dedikeret til at være udenfor, bør det ikke overraske dig, at vildtkød ofte er på menuen. Takket være det sydlige Colorados varme temperaturer er den kødfulde grønne chili også en anden lokal favorit. Du finder denne peber, der snører alle slags lækkerier, fra burgere til suppe til is. Hvis du er i byen, så sørg for at prøve det mindst én gang, samt disse 10 velsmagende retter.

Bison Steak

Elway's Downtown ved Ritz-Carlton
Elway's Downtown ved Ritz-Carlton

Bison, eller bøffel, som mange mennesker kalder det, er en tradition i Colorado. En levende flok bisoner bor på et naturreservat kun 20 miles væk fra Denver, og både besøgende og lokale elsker at tage dertil for at se dyrene. Gå derefter tilbage til byen for en velsmagende bisonbøf. Kødet viser sig at være magre end andet rødt kød, så det er vigtigt at tage hen, hvor kokke ved, hvordan man tilbereder det godt. Den 14-ounce bøffelribeye hos Elway's på Ritz-Carlton-hotellet er et godt bud på denne ret. Tjek også Buckhorn Exchange, som er en ikonisk fælles, der serverer vildtkød i området siden 1893.

Skål med grøn chili

Grøn chili er ikke som den Texas-stil eller bønnefyldte gryderet, du måske finder på etsteak House; nej, denne ret er noget helt andet. Bestil en skål med tingene med en side af tortillas på en af Santiagos mange steder, og få dit første indtog med den røgfyldte, kødfulde, citrusagtige grønne chili, som mange lokale sværger til. Norm alt bliver paprika blandet med tomater, løg og svinekød, selvom hvert sted har sin egen smag. Sammenlign den første med den grønne chili hos Sams nr. 3, som også har et par lokationer. Få det med en side af ostefritter, og betragte dig selv som en konverter.

mexicansk hamburger

Mexicansk hamburger
Mexicansk hamburger

Du er måske ikke bekendt med den mexicanske hamburger, den blev trods alt efter sigende opfundet i Colorado. Selvom denne ret lyder meget som den mexicanske hamburguesa, er den helt anderledes. Ja, der er stadig en oksekødspatty involveret, men den bliver foldet med refried bønner til en stor meltortilla, quesadilla-stil. Så bliver det hele kv alt med grøn chili og smeltet ost. Denne tarmbombe vil helt sikkert kurere enhver tømmermænd, og du kan finde en fantastisk version af den på La Loma Mexican Kitchen og Mexico City Restaurant & Lounge.

Mountain Pizza

Beau Jo's Mountain pizza
Beau Jo's Mountain pizza

I modsætning til andre tærtetyper har bjergpizza en super tyk skorpe og en tyndere midte fuld af ost, sauce og alle mulige slags toppings. Norm alt river du den brød-pindlignende skorpe af og dypper den i en side af sauce eller honning. Ideen bag denne pizza er at fylde dig op og give dig masser af energi til udendørs sport som mountainbiking, skiløb, vandreture og klatring. Beau Jo's Pizza startede denne trendfor over 40 år siden i bjergbyen Idaho Springs, og nu er der fem steder. Bestil det efter pund og vælg en hvid eller hvedeskorpe og alle toppings. En anden god mulighed er Pizza Pedal'r, som blev lanceret i Winter Park og for nylig åbnede et sted i Denver.

vildtkød-tartare

Elgtatar ved Sputino
Elgtatar ved Sputino

Der er oksetatar, og så er der vildtkødstatar, noget der er ret almindeligt i Denver. Hos Colt & Grey pisker kokken en saftig lammetatar op med castelvetrano-oliven, romanesco-tapenade, mynte og et blødkogt vagtelæg. På trods af at det er råt, har kødet slet ikke en vildtsmag, og giver i stedet en græsrig rigdom. Prøv også elgtartaren på Spuntino, som blandes med ingefær- og hvidløgspuré, konserveret citron-aioli, s altet æggeblomme og sort s alt. Ikke alene er det en lækker forret, men en unik og fantastisk måde at prøve elg på.

Craft Beer Ice Cream

vegansk pistacie rug pale ale fra Sweet Action Ice Cream
vegansk pistacie rug pale ale fra Sweet Action Ice Cream

Vi var nødt til at inkludere håndværksøl her, og Sweet Action Ice Cream slår sig konstant sammen med bryggerier i byen for at lave nogle fremragende slik. Denne satsning er ikke den eneste, men den laver små partier ølis mere end nogen anden i byen. Tidligere smagsvarianter har inkluderet Almond Butter Pale Ale, Vegan Pineapple Sour og Butter Pecan Maple Porter.

Chilaquiles

Ja, vi ved, at dette velsmagende morgenmadsprodukt kan findes i enhver by med Tex-Mex mad, men i Denver har du nogle af de bedste versioner, og drengen er dettefad rundt. Fordi der er så stærk en mexicansk indflydelse, viser chilaquilerne en række stilarter fra chips smidt i en klassisk varm salsa med et spejlæg til dem fyldt med hjemmelavet chile verde til chilaquiles med grøn chili som base. Mulighederne viser sig at være uendelige, men nogle af de bedste kan findes på Leña, hvor retten bliver lavet med stegt kylling, grillet tomatillosalsa, asader og spejlæg. Adelitas Cocina y Cantina laver også en morder Michoacáno-version, hvor tortillaen i stedet for chips er rå, skåret i tern og sauteret med æg.

Grøn Chili Cheeseburger

Grøn Chili cheeseburger fra Cherry Cricket
Grøn Chili cheeseburger fra Cherry Cricket

Glem sauterede løg eller bacon, det, der virkelig får cheeseburgerne i Denver til at synge, er en stor portion ristede grønne chilier. De fleste steder med en burger på menuen er der mulighed for at tilføje grøn chili, det være sig hakket, i skiver eller som en hel plade peber. Sidstnævnte bliver serveret på den berømte Cherry Cricket, et sportsbar-lignende sted gemt i det elegante kvarter Cherry Creek. Steubens Food Service laver også en grøn chili cheeseburger og serverer den på en briochebolle.

Rocky Mountain Oysters

Rocky Mountain østers på The Fort Restaurant
Rocky Mountain østers på The Fort Restaurant

Ja, Rocky Mountain-østers er faktisk testiklerne af en tyr, og af en eller anden grund har denne del af dyret en foodie-tilhænger i Denver. For at være ærlig er der ikke meget smag, og derfor finder man for det meste de seje stykker skåret i tern og stegt. Få dem på denne måde på The Fort, en historisk restaurant beliggende lige uden for byenMorrison, lige ved siden af Red Rocks Amphitheatre. Hvis du vil have en anden måde at prøve denne genstand på, så gå efter en pint Rocky Mountain Oyster Stout fra Wynkoop Brewing. Hver tønde af øllet får tre ristede bovine kugler, og selvom det viser sig at være gimmick, smager den robuste stout faktisk lækkert.

Colorado Lamb

lammebacon pappardelle på beast + flaske
lammebacon pappardelle på beast + flaske

Det mest berømte sted at få lam i USA er Colorado, og det er værd at prøve dette søde, græsfarvede kød lok alt. En god mulighed er lam pappardelle ragu eller lammebacon pappardelle at beast + bottle, en næse-til-hale restaurant, der henter deres mad fra de bedste forhandlere og slagter dyret hele. Tjek også det korianderstegte lam på Work & Class, det er et andet bud på det samme kød og et, der viser sig lige så vanedannende.

Anbefalede: