De bedste burgere i San Francisco

Indholdsfortegnelse:

De bedste burgere i San Francisco
De bedste burgere i San Francisco

Video: De bedste burgere i San Francisco

Video: De bedste burgere i San Francisco
Video: Американская еда - Лучшие разбить гамбургеры в Чикаго! 2024, Kan
Anonim
Nærbillede af burger på tallerken
Nærbillede af burger på tallerken

Der er masser af steder at snuppe en burger i San Francisco, men det er en skræmmende opgave at finde de bedste. Heldigvis har vi samlet en liste over byens bedste burgere, der ikke kun vil spare dig for den besværlige jagt, men også sikre, at du har masser af muligheder at vælge imellem. Uanset om du er en langvarig veganer eller et kødelskende fjols, vil du helt sikkert finde en burger, der er perfekt til dig.

Kezar Bar & Restaurant

Kezar er en populær hjørnebar og restaurant i SF's Cole Valley-distrikt, og har glidet under radaren i årevis - en god ting for lokale beboere, som foretrækker dens ubestridelige stemning i nabolaget. Mens spisestedet serverer et udvalg af natlige hovedretter lige fra bagt laks til stegt gnocchi, er det burgerne, der virkelig har fanget kundernes hjerter: især lammeburgeren, en tyk og saftig patty, der bedst toppes med karamelliserede løg og fetaost og serveret på en husbagt løg- og valmuefrøbolle. De tykke fritter koster ekstra, men er de guddommelige.

BurgerMeister

Burgermeister burger & pommes frites
Burgermeister burger & pommes frites

Den oprindelige lokalitet for denne elskede Bay Area burgerkæde ligger lige over for Carl Street fra Kezar, i den vestlige begyndelse af SF Munis Sunset Tunnel. Efter et parkortvarige restaurantforetagender fandt ejeren Paul Mogannam sit spor med BurgerMeister, et lyst og afslappet sted, der byder på tilpassede burgere lavet med læskende bøffer af Niman Ranch-oksekød fra Marin. Vælg mellem en række forskellige oste som bleu og pepper jack, eller prøv en af spisestedets gennemprøvede menupunkter, inklusive Western Burger lavet med Tillamook cheddarost, tykt skåret bacon, løgringe og hjemmelavet BBQ sauce. Vegetariske retter og glutenfri boller er også tilgængelige, ligesom milkshakes, m alt og søde kartoffelfries.

Nopa

Bacon cheeseburger på Nopa San Francisco
Bacon cheeseburger på Nopa San Francisco

Divisadero Streets Nopa, som er et yndet tilholdssted for sent på aftenen blandt restaurantarbejdere og alle, der sætter pris på lækker mad ud over SF's notorisk tidlige standardmiddagstider, er ikke kun en af byens mangeårige bedste spisesteder, men den kan også prale af en af dens lækreste burgere til at starte op. Nopas trægrillede burger er en iøjnefaldende menu (og en af dens mest overkommelige hovedretter), en fyldig bøf græsfodret oksekød med et s alt kick og en topping af syltede løg, salat og valgfri cheddarost, serveret med en side af pommes frites og hjemmelavet ketchup.

Super Duper Burgers

Super Duper burgere
Super Duper burgere

En anden lokal kæde, Super Duper bruger lok alt fremskaffede ingredienser - inklusive friskkværnet, vegetarisk fodret oksekød fra nærliggende ranches - og slow food-værdier, der holder dens voksende kundekreds glad, (det samme gør en endeløs forsyning af gratis hjemmelavede pickles)). Burgere kommer i to størrelser: mini (en 4 ounce patty) og super(to 4 ounce patties), og er lavet på bestilling med gratis toppings som grillede løg, tomater og jalapeños og ekstramateriale lige fra et økologisk æg til Cambozola ost. Bestil ved skranken - hvor sider af cheddar-toppede hvidløgspommes frites og shakes lavet af Straus Familys økologiske creme giver åh-så fine tilføjelser.

Marlowe

burger og fritter på marlowe
burger og fritter på marlowe

Siden den første åbning af SOMA-kvarterets døre i 2010, har Marlowes burger fået legendarisk status. Denne nye amerikanske bistro er allerede kendt for sine kødcentrerede tilbud, varer som grillet svinekotelet og Angus ribeye, men det er Marlow Burger - en jordnær og smagfuld oksekødsmad blandet med 20 procent lam, og derefter stablet højt med cheddar, karamelliserede løg, bacon, revet salat og peberrodsaioli (som giver et ekstra bid) og serveret med enten salat eller pommes frites - det har nået et nærmest mytologisk niveau. Det er faktisk så godt, at det også bliver serveret på Big Night Restaurant Groups andre SF-ejendomme, Park Tavern og The Cavalier.

WesBurger 'N' More

WesBurger 'N' More
WesBurger 'N' More

Texaner Wes Rowe var på ingen måde en restaurantør, da han begyndte at skabe sine nu berømte alle-brisket hamburgere, men han vidste, hvad folk kunne lide: saftige, krydrede bøffer, der ikke sparer på smagen. I dag er han tour de force bag WesBurger 'N' More, et diner-inspireret missionsbaseret spisested, der serverer en håndfuld innovative burgertilbud: som The Hot Wes, en 6 ounce støbejernsgrydekogt patty stablet med løgringe, queso og syltedejalapeños; og PB&J Burger, kvælet med jordnøddesmør, skarp cheddar og jalapeño jordbærsyltetøj, derefter toppet med løgringe. En WesBurger frynsegode er, at det er åbent sent om aftenen fra kl. indtil kl. 03.00 fredage og lørdage, hvor burgerne også er tilgængelige i den tilstødende Den, en miniature punchbar, der kun er ståpladser. Spisestedet serverer også gratis tater til frokost i weekenden

4505 burgere og grill

4505 Burgere & BBQ
4505 Burgere & BBQ

Hjem til en af San Franciscos sidste old-school brændefyrede grillgruber - en historisk murstensgrav, der er tilbage fra stedets tidligere BBQ-hytte, Da' Pitt - 4505 Burgers & BBQ tiltrækker store folkemængder med sit røgede kød og sandwich, inklusive Best Dam Grass Fed Cheeseburger, en kvart pund patty sprængfyldt med juice og lavet af kvalitetsgræsfodret oksekød, toppet med salat, løg, Gruyere-ost og hemmelig sauce på en sesam- og spidskålsbolle, der både er smurt og stegt. Top det af med et æg eller en skive bacon (eller begge dele) for den ultimative burgergodbid. Beliggende på hjørnet af Grove- og Divisadero-gaderne på NOPA's hoppende "Divisadero Corridor", tilbyder spisestedet masser af siddepladser udendørs og på terrassen skabt af en tidligere forsendelsescontainer.

VeganBurg

VeganBurg
VeganBurg

For et overskud af veganske tilbud, er der intet, der slår Haight-Ashbury's VeganBurg - en cafe, der serverer 100 procent plantebaserede burgere i rene, lyse, haveinspirerede omgivelser. Grundlagt i 2010, kan franchisevirksomheden prale af både glutenfri og sojafri bøffer, ogbyder på muligheder som avocado-rødbedeburgeren, den smokey BBQ og den hawaiianske teriyaki, sammen med sider af alt fra tangfries toppet med fyldte "svampe til sizzlin" broccoli. Det er fastfood-spisning for det bæredygtige publikum.

vest for Pecos

Vest for Pecos burger
Vest for Pecos burger

Beliggende langs hjertet af Valencia Street i byens Mission District, West of Pecos er både en cocktailbar og restaurant, hvor det sydvestlige inspirerede køkken hersker. Dette strækker sig endda til dens burger, en patty stablet højt med grøn chili og queso, derefter kvælet med en speciel sauce og serveret med en side af små pommes frites. Mens oksekød er normen, tilbyder West of Pecos også en Impossible Burger (kendt for sin kødagtige smag, men udelukkende lavet af planter).

Namu Gaji

Byens bedste burgere kommer ikke altid fra de steder, du mest forventer. Namu Gaji er en bistro i Mission District-kvarteret, der serverer en mængde asiatisk-inspirerede retter ved hjælp af lokale råvarer og ved hjælp af koreanske naturlige landbrugsteknikker. Sammen med forretter som Wagyu-bøf og kålfyldt okonomiyaki, omfatter Namu Gajis menu sin egen version af burgeren, fint stablet med to oksekødsbøffer, syltet daikon radise, løg, dijonsennep og baconmarmelade og holdt sammen med en hjemmelavet bolle, med et æg eller ost, hvis du vælger. Den leveres med enten en salat eller håndskårne fritter ved siden af. Bistroens åbne køkken betyder, at du kan se din mad lavet på bestilling, inklusive de altid lækre gamji-frites: håndskårne kartoffelfrites serveretunder en sund portion kimchi relish, gochujang kewpie mayo og oksekød bulgogi.

Bartlett Hall

Bartlett Hall
Bartlett Hall

Union Squares altid travle gastropub åbnede i 2014 og har trukket publikum ind i dens 3.000 kvadratmeter store plads siden. Denne store spisesal er kendt for sit udvalg af tøndelagrede cocktails, konstant roterende mikrobryggerier - fremstillet på stedet - samt et ekspansivt udvalg af sæsonbestemt heldagsspise. Disse omfatter Bartlett Burger, en patty af lækker Niman Ranch oksekød under lag af karameliserede løg, ædelstensalat og purløgsaioli, alt sammen serveret på en lok alt bagt Acme-bolle med en side af pommes frites. Hvis kød ikke er din ting, så vælg Bartlett Hall's Impossible Burger, lavet med en plantebaseret patty toppet med salat, løg og vegansk aioli.

Anbefalede: