De bedste burgere i Seattle

Indholdsfortegnelse:

De bedste burgere i Seattle
De bedste burgere i Seattle

Video: De bedste burgere i Seattle

Video: De bedste burgere i Seattle
Video: The 25 Best Restaurants in Seattle Right Now 2024, Kan
Anonim

Seattle er en by, der serverer stort set alle slags retter, du måske hungrer efter, og burgere er ingen undtagelse. Du finder burgere på menukortet på alle slags restauranter, uanset om de har specialiseret sig i burgerens kunst eller ej. Men hvis det, du leder efter, er en burger, der er lavet rigtigt, så vil du måske tage til et sted, der lægger al deres fokus på oksekødsbøffer. Heldigvis er der adskillige restauranter, der gør netop det – fra ligefrem burgerhytter, der ikke laver andet end burgere, shakes og fritter, til steder, der bliver lidt mere kreative.

8oz Burger & Co

Burger med ristede peberfrugter, skinke, et æg med solsiden opad og en topbolle med pesto på en tallerken med et glas lite øl bagved
Burger med ristede peberfrugter, skinke, et æg med solsiden opad og en topbolle med pesto på en tallerken med et glas lite øl bagved

Hvis du er i humør til en fancy burger, er 8oz Burger & Co. stedet for dig. Indrømmet, du kan få en direkte klassisk burger der, men selv den er lavet med antibiotika og hormonfri, lok alt opdrættet Black Angus oksekød fra en åben prærie i Pasco, Washington (som alle burgerne her). Andre burgere kommer toppet med alt fra hvidløgsristede tomater og prosciutto til balsamicoløg og kandiseret bacon, med masser af andre usædvanlige, men yderst lækre toppingsvalg. Siderne er lige så fornemme og omfatter salater, forretter samt trøflede hvidløgsfritter og IPA-løgringe.

Rain CityBurgere

I Seattles sande ånd serverer Rain City Burgers oksekød uden hormoner eller antibiotika i og fra køer, der har fået vegetarisk kost, præcis som naturen havde til hensigt. Resultatet? Velsmagende burgere, som du kan have det godt med. Menuen har et tiltalende udvalg af både klassiske og udklædte burgere, men stort set alle burgere på menuen er tilgængelige for alle burgerelskere med toppings som ost, løgringe, avocadoer og meget mere. Udvalget af yngel er ekstra lækkert med håndskårne fritter, tatertotter, søde kartoffelfrites og løgringe på tilbud.

Dick's Drive-In

Dick's Drive i Seattle på en regnfuld aften
Dick's Drive i Seattle på en regnfuld aften

Dick's Drive-In er en institution i Seattle. Mere end én generation har nydt disse klassiske burgere, shakes og pommes frites, da denne burgerbar har serveret sin enkle, men velsmagende menu siden 1954. Menuen har været nogenlunde den samme, siden restauranten åbnede dørene, og du vil finde alt- oksekød, aldrig-frosne burgere, håndskårne pommes frites, hånddyppet chokolade, jordbær og vanilje shakes. Det er ret simpelt, men det er lækkert og billigt og rammer med garanti plet.

Red Mill Burgers

Som andre steder på denne liste har Red Mill Burgers et ry og har et væld af fans, der anser det for at være byens bedste burgerbar. Burgere tilberedes friske og flammestegte. Du finder masser af klassiske retter på menuen toppet med variationer af ost, salat, tomat og pickles. Du finder også et par mere interessante burgere, såsom Verde Burger med brændt Anaheim peber og jackost; Red Onion Jam Burger med tonsvis af karameliserede løg; eller Bleu Cheese N' Bacon Burger med, ja, titlen siger det hele. Siderne inkluderer pommes frites og løgringe.

Katsu Burger

Burger fra Katsu Burger med katsu patty, strimlet kål, rødløg, pickles, tomater, jalapeños og en gul sauce
Burger fra Katsu Burger med katsu patty, strimlet kål, rødløg, pickles, tomater, jalapeños og en gul sauce

Katsu Burger, Georgetown-området, er ikke din traditionelle burger og pommes frites. Det er et ægteskab mellem burgere og japanske smagsvarianter. I stedet for ketchup, sennep og pickles finder du tonkatsu sauce, japansk mayo, miso honning sennep og wasabi. I stedet for pommes frites med s alt (nå, okay, du kan stadig få dem her også), finder du pommes frites toppet med nori, karry eller "12 krydderi." Siderne omfatter wasabi coleslaw, tangsalat, kroketter i japansk stil og Banzai-bidder lavet af kylling eller svinekød.

Zippy's Giant Burgers

Zippy's er et populært burgersted i det vestlige Seattle, der maler sin egen chuck hver dag. Burgersortimentet inkluderer klassiske burgere, en fantastisk børnemenu, en samling af specielle burgere med en række forskellige toppings og en liste over tilpassede toppings, hvis du har brug for at øge din burger. Kyllingesandwich og en burger med sorte bønne er også tilgængelige.

Uneeda Burger

Pulled pork sandwich med barbecue sauce og coleslaw
Pulled pork sandwich med barbecue sauce og coleslaw

Lad dig ikke narre af det ydmyge ydre. Uneeda Burger har en hyggelig pub-stil atmosfære og en menu, der er kendt for at være banke-sokkerne-af lækker. Uneeda Burger handler om lok alt indkøbt oksekød, kylling og grøntsager. Du kangå klassisk for så vidt angår burgere, eller du kan prøve en af restaurantens signaturburgere som en toppet med karamelliserede løg, brøndkarse og blåskimmelost; eller en anden toppet med forkullede peberfrugter, løg og gruyere. Pommes frites er håndskåret og lige så lækre, plus du kan endda bestille poutine (en canadisk specialitet, hvor pommes frites er toppet med sovs og ostemasse). Bonus: Uneeda Burger serverer Snoqualmie-is til shakes og har en stærk vin- og ølliste!

Anbefalede: