Find de bedste burgere i Phoenix og Scottsdale
Find de bedste burgere i Phoenix og Scottsdale

Video: Find de bedste burgere i Phoenix og Scottsdale

Video: Find de bedste burgere i Phoenix og Scottsdale
Video: Scottsdale, AZ FOOD GUIDE: 7 AMAZING Places To Eat in Scottsdale 2024, Kan
Anonim

Det burde være en overraskelse, at Greater Phoenix, et af de største metroområder i landet, har et utal af steder, hvor du kan få en burger. Selvfølgelig er der fastfood-kæder over alt, og næsten alle barer og griller eller restauranter, der serverer amerikansk mad (og endda mange, der ikke gør det) har en burger på menuen.

Amerikanerne elsker en god burger, og her i Phoenix-området kan du opdage dit burger-relaterede glade sted. Her er mine anbefalinger til gode burgere i Phoenix, Scottsdale og nærliggende samfund. Selvfølgelig har alle disse burgersteder andre ting på menuen, hvis du tilfældigvis spiser middag med en, der ikke elsker burgere så meget som dig og jeg gør.

Jeg kan ikke rangere disse, fordi min mening ville ændre sig hver dag afhængigt af mit humør! De vises derfor i ingen bestemt rækkefølge.

Aioli Gourmetburgere

Aioli Burger i Phoenix, AZ
Aioli Burger i Phoenix, AZ

Foodtrucken var så populær, at en fysisk placering var det næste logiske skridt for denne virksomhed, der hovedsagelig tilbyder burgere, pommes frites og shakes. Lokale og arbejdere i området ville gøre klogt i at opsøge dette meget afslappede spisested på 32nd Street og Shea i Phoenix. Spørg om de forskellige aioli dips til dine pommes frites. De 3 Mac & Cheese Bites er en af de bedstedybstegte mac 'n' cheese appetitvækkere, jeg har fået - sprøde på ydersiden og stadig osteagtig-kløvede indeni. Burgere er 6 oz. hver og få en tommelfinger op fra mig. Med en root beer float var det et måltid, til en meget rimelig pris, der holdt mig hele dagen -- ingen middag i aften! Hvis du ikke kan komme til restauranten, så tjek online for offentlige foodtruck-begivenheder.

Værd at nævne:

  • Beliggende i et butikscenter, gratis parkering
  • Når terrassen er ledig, så tag din hund med og bestil en Bow Wow Trio til ham/hende. Ubetinget kærlighed er lige blevet endnu bedre!
  • Hvis du kan lide at se tv, mens du spiser din burger, kan du gøre det her.
  • Metalstole
  • Aioli udtales: ay- oh-lee

Relish Burger Bistro

Burger hos Relish Burger, Scottsdale
Burger hos Relish Burger, Scottsdale

Relish Burger Bistro ligger ved golfbanen på The Phoenician, et feriested i Scottsdale. Spisestuen er opskalere golf; udvej afslappet påklædning er passende. Golfspillere stopper til frokost efter deres runde, så golftøj er bestemt acceptabelt. Burgere er dyre, men det værd.

Værd at nævne:

  • Da restauranten ligger ved golfbanen og ikke selve resortet, er parkering let og gratis.
  • Der er en dejlig gårdhave med udsigt til golfbanen til spisning under åben himmel.
  • Burgere er 100 % Kobe-stil Wagyu-oksekød. Kalkun, laks og veggie-burgere er også tilgængelige.
  • Premium udvalg af tilføjelser, såsom blå ost cole slaw, stegte rejer og ristede svampe.
  • Prøv de hvidløgskrydrede tatertotter!
  • Hvad erdin præference? En milkshake til din burger eller en af omkring 70 bryg?

Roaring Fork

Big Ass Burger på Roaring Fork
Big Ass Burger på Roaring Fork

Roaring Fork serverer amerikansk mad fra det gamle vesten, så de har naturligvis en fantastisk burger. Den hedder Big Ass Burger, ja, fordi den er en dårlig røv. Og store. Det er en 12 oz burger serveret med Poblano Peber, Cheddar, Røget Peber Bacon, Salat, Tomat, Løg, Pickles og pommes frites.

Værd at nævne:

  • Dette er ikke rigtig et burgersted; de har kun den ene burger på menuen.
  • Baren er pakket til happy hour, da Big Ass Burger er på barmenuen med happy hour-priser.
  • Restauranten har en cowboy/lodge-stemning, men den betragtes som et eksklusivt spisested.
  • Restauranten ligger i Downtown Scottsdale, men ikke på en turistgade. Det er i et forretningskompleks.
  • Ikke åben til frokost.

Scottsdale Resort

Burger og pommes frites på Scottsdale Resort
Burger og pommes frites på Scottsdale Resort

Hver resort har en burger på menuen, men jeg finder især KW Smoked Brisket Burger på Scottsdale Resort på McCormick Ranch. Du kan også få en fuldkorns grøntsagsburger med tørrede blåbær, faro og edamame. Ikke rigtig en burger for mig, men for nogle af jer…

Værd at nævne:

  • burgeren optræder både på frokostmenuen hos BarSix40 samt på middags- og brunchmenuen hos Kitchen West
  • Både restauranten og baren i hovedbygningens lobby
  • gratis selvparkering er ikke langt fra lobbyen

Rehab Burger Therapy

Rehab burgerterapi
Rehab burgerterapi

Tilbyder 10 ounce burgere (eller 5 oz Relapse Burgers), der aldrig er frosne, grillet på bestilling. Burgere serveres på dit valg af traditionel Brioche, Pretzel, Wheat Kaiser eller Glutenfri bolle og inkluderer dit valg af Skin-On Fries eller Sweet PoTOToes og et picklespyd. Erstat enhver Rehab-burger med en kalkunburger, grillet kyllingebryst, oksechorizopatty eller grøntsagsburger. Du kan se på billedet, at jeg ikke kunne beslutte mig for en sauce - der er mere end ti at vælge imellem! Steder i Downtown Scottsdale og Tempe ved Mill Avenue.

Værd at nævne:

  • ingen burgerrabatter ved happy hour
  • burger/bar-indstillingen er afslappet, med cykler og surfbrætter, der tjener som indretning. Læne sig tilbage. Slap af.

Burger Theory

Burgerteori i Phoenix
Burgerteori i Phoenix

Burger Theory er placeret i det centrale Phoenix ved McDowell Road og 44th Street ved siden af Holiday Inn. 1/3 lb burgere er lavet friske af en kombination af Angus chuck, brisket og short rib. Du kan fordoble eller tredoble burgeren. Vil du ikke have brødet? De giver dig salatwraps i stedet for. Vil du hellere have et kyllingebryst i stedet for oksekød? Ja, det er fint. Intet kød overhovedet? De gør det uden kød for dig. Tommelfinger op for pommes frites og brownie sundae.

Værd at nævne:

  • mere end 15 tv'er og cool bar
  • rummeligt spiseområde, velegnet til afslappet frokost eller forretningsfrokost
  • 30+ lokale og regionale håndværksøl

The Chuckbox

Burgere på The Chuckbox i Tempe, AZ
Burgere på The Chuckbox i Tempe, AZ

The Chuckbox handler mere om et burgereventyr end et gourmetmåltid! Dette "rustikke" sted har været i drift i mere end 35 år og er en fast bestanddel for studerende ved Arizona State University i Tempe såvel som alle, der deltager i en sportsbegivenhed på ASU. Burgerne er mesquite stegt på bestilling - og du må hellere vide, hvad du vil have, før din tur til at bestille, fordi køerne bliver lange, og de flytter dem hurtigt. Den almindelige burger er 1/3 lb, eller bestil en Great Big One på 1/2 lb. Eller det dobbelte. Der er et par ting til ikke-burgerspisere, men ikke mange.

Værd at nævne:

  • parkering er ikke rigeligt
  • siddepladser (på kasser) er ikke rigeligt
  • krydderibar lader dig vælge din egen og bunke tomater, pickles, peberfrugter og sådan. op.
  • kun kontanter

Paradise Valley Burger Company

Paradise Valley Burger Company i Phoenix
Paradise Valley Burger Company i Phoenix

Et af mine problemer med Food Network-showet Diners, Drive-Ins and Dives er, at de steder, Guy Fieri besøger, ofte er alt andet end dyk. Sådan er det ikke hos Paradise Valley Burger Company! Det er indbegrebet af et dyk, beliggende i et snusket butikscenter i det nordøstlige Phoenix. Kom i kø, afgiv din bestilling, find et bord (pladsen er lille og trang) og vent på, at din mad bliver leveret. Burgerne er 1/4 lb-ers og fokus er på fixins'. Jeg er ikke enig i hypen -- jeg ville bestemt ikke rejse langt for at tage dertil. Jeg fandt ikke noget særligt om de tater-totter, som andre anmeldere rave om. Alligevel elsker så mange mennesker dette sted, at jeg var nødt til at inkludere det. Du bestemmer!

Værd at nævne:

  • Populært/unikt menupunkt: brulee-burger med spejlæg, bacon, løg, brændt sukker og havarti-ost
  • Du kan besøge Paradise Valley Burger Co. på Chase Field under den regulære sæsons baseballkampe.

Kelly's at SouthBridge

Burgere på Kelly's Southbridge i Scottsdale
Burgere på Kelly's Southbridge i Scottsdale

Kelly's er et nabolag i Downtown Scottsdale. Lidt uden for den slagne vej er det en favorit blandt lokalbefolkningen, der nyder en noget traditionel pubatmosfære med en bedre-end-pub-menu. Burgerne er en fire-skåret blanding af short rib, mørbrad, chuck og brisket. Som en ekstra bonus er trøffelfritterne tyndt skåret, og løgstrengene er ikke for det meste brødkrummer; det er større stykker løg i en flot, let stegt dej. Vist på billedet, Kelly's Original Four Cut-Burger (øverst) med svampe og peberfrugter og Bourbon Egg Burger med et spejlæg og bourbon BBQ sauce.

Værd at nævne:

Hvis vejret tillader det, nyd dine burgere på terrassen, al fresco

Zinburger Wine & Burger Bar

Burgere hos Zinburger
Burgere hos Zinburger

Med lokationer i Phoenix, Scottsdale, Gilbert og Tucson vil denne restaurant i Sam Fox-familien af spisesteder tilfredsstille denne burgertrang. Der er et par andre ting på menuen, men hvorfor tage dertil? På billedet her er signaturen Zinburger med Manchego Cheese og Zinfandel Braised Onions (forgrund); Samburger med æbletræ røget bacon og amerikansk ost (øverstvenstre); og morgenmadsburger (øverst til højre) med stegt æg, røget æbletræ, avocado og amerikansk ost. Mange andre burgerkombinationer kan laves her. Burgere er lidt mindre end et halvt pund ved at bruge certificeret Angus Beef eller Strauss Farms Grass-Fed Beef og malet dagligt, Vi delte Spicy Chili Cheese Fries. Variationer på en burger omfatter Portabellas, Ahi, Tyrkiet, Buffalo Chicken og Veggie.

Værd at nævne:

  • en ny burgerkreation hver uge
  • mere end ti varianter af shakes og m alte
  • krydrede grønne chili-frites? Ja tak!

Burger Battle

Scottsdale Burger Battle
Scottsdale Burger Battle

Hvis du er så heldig at tilbringe tid i Phoenix-området om vinteren, og hvis du elsker burgere (du ville ikke have læst så langt nede i artiklen, hvis du ikke gjorde det!) at købe en billet til Scottsdale Culinary Festivals Burger Battle, hvor du kan prøve og stemme på dine favoritter. Denne begivenhed er udsolgt, så planlæg på forhånd for at købe dine billetter, når de bliver sat til salg.

Ansvarsfraskrivelse

Ikke alle burgere, toppings eller billeder afspejler muligvis enhver restaurants aktuelle tilbud. Placeringer, menuer og åbningstider kan ændres uden varsel.

Anbefalede: