Bedste restauranter i Ho Chi Minh City, Vietnam

Indholdsfortegnelse:

Bedste restauranter i Ho Chi Minh City, Vietnam
Bedste restauranter i Ho Chi Minh City, Vietnam

Video: Bedste restauranter i Ho Chi Minh City, Vietnam

Video: Bedste restauranter i Ho Chi Minh City, Vietnam
Video: Travel Guide: TOP 15 Foods n Restaurants BEST OF THE BESTS In Ho Chi Minh, Vietnam 2024, Kan
Anonim
indendørs dekorativ springvand i en restaurant med en væg af planter og et stofloft
indendørs dekorativ springvand i en restaurant med en væg af planter og et stofloft

Ho Chi Minh City er stor nok til at rumme appetit på ydmyge streetfood-favoritter som com tam, pho og banh mi eller for smarte kaffebarer og fine restauranter. Rejsende til Vietnams sydlige hovedstad spiser godt på alle budgetter, uanset om de slurrer nudler på gaden eller nyder et fire-retters europæisk måltid i en skyhøj restaurant.

Vietnam House Restaurant

træborde og stole i en restaurant med høje lofter og mange smalle vinduer
træborde og stole i en restaurant med høje lofter og mange smalle vinduer

Kokken Luke Nguyen, australsk-født berømthedskok, leder holdet på denne luksuriøse restaurant, der tilbyder moderne vietnamesiske retter fra nord til syd. Traditionelle retter tager nyt liv i Chef Luke hænder. For eksempel bruger hans bud på cha gio (forårsruller) stegt hummer og træ-øresvampe. Hans banh xeo (vietnamesiske pandekager) dufter af Iberico-skinke og krabbekød. Og den braiserede wagyu-oksekind, et must-order, bruger vietnamesiske smagsbaser til at vinde gæster over.

Mien Ga Ky Dong

Denne rummelige, men beskedne restaurant er viet til kylling, der serverer en bred vifte af fjerkræretter fra pho mien ga (kylling pho) til salat med kyllingeunderlår til nudler med bønnetråd og kyllingesuppe. Selvfølgeligpho-en generøst størrelse skål med nudler, kyllingekød og aromater, der drukner i hønsefond - er stjernen i showet. Faktisk har den lokale efterspørgsel efter deres pho mien ga opretholdt Ky Dong i næsten et halvt århundrede, siden dens beskedne begyndelse som en streetpho-bod. Gør som de lokale, og bestil et glas sukkerrørsjuice for at skylle partiet ned.

La Villa

kammuslinger pyntet med lakserogn og frisk basilikum på et fad
kammuslinger pyntet med lakserogn og frisk basilikum på et fad

La Villa ligger i en renoveret kolonivilla i District 2 og skaber en elegant spiseoplevelse takket være mand og kone-teamet, der driver stedet. Mens Tina Trang Pham leder frontkontoret, laver kokken Thierry Mounon en ukonventionel menu, der blander klassiske franske teknikker og ingredienser med vietnamesiske krydderier og flair.

Diners på La Villa kan vælge at sidde i den hyggelige spisesal eller udenfor i nærheden af swimmingpoolen. A la carte-bestillinger er tilgængelige, selvom de faste menuer er en fantastisk måde at få god værdi ud af La Villa-oplevelsen på.

Banh Mi Hoa Ma

Hvilken bedre måde at nyde en favorit vietnamesisk gademad på end ved at spise den direkte på gaden? Banh Mi Hoa Ma langs Cao Thang Road serverer gæster lige på fortovet med to varianter på den klassiske vietnamesiske sandwich.

Bestil deres klassiske banh mi op la, hvis navn hentyder til dets æggede indre ("op la" stammer fra det franske "oeufs au plat", eller æg med solsiden opad). Sandwichen kommer med to æg lavet på din måde, luftige vietnamesiske baguettes, kød og karamelliserede løg og syltede grøntsager og te serveres påsiden. Svinekødspate og kaffe er valgfrit, men anbefales stærkt. Måltider er billige og koster ikke mere end 50.000 dong pr. ordre.

Hum Vegetarian

trærestaurantinteriør med røde sæder og laserskåret trædekoration på væggen
trærestaurantinteriør med røde sæder og laserskåret trædekoration på væggen

Hums navn er afledt af en almindelig meditationssætning, og den slags mindfulness bløder ind i restaurantens beroligende interiør og den velovervejede menu. Vietnameserne har haft en lang vegetarisk tradition med retter som tofu i fermenteret bønnesauce, krydret svampesalat med ristede ris og pomelosalat. Restauranten tilbyder også en fin liste af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer. Hum er også veganervenlig med en sondring mellem veganske og vegetariske retter på menuen.

Com Tam Ba Ghien

Com Tam Ba Ghien, der er berømt for sin "grand slam" com tam suon nong, gør alt for at servere denne ikoniske vietnamesiske komfortmad. Ud over blot en svinekotelet oven på billige ris, får du en massiv (efter vietnamesiske standarder) grillet svinekotelet, en sund portion ris, æg med solsiden opad, vietnamesisk frikadelle, strimlet flæskesvær og kød, og en sidesauce af nuoc cham (sød fiskesauce)

Restauranten er temmelig beskeden - lidt mere end en bod, der ligger ved et stykke fra turistdistriktet - men det er det bedste sted at tage hen til com tam, hvis du vil have den autentiske oplevelse.

Xien Khe

åbne skalmuslinger på et fad med grøn topping
åbne skalmuslinger på et fad med grøn topping

Sæt dig ned ved denne grillede fiskerestaurant med udsigt over Nhieu Loc-Thi Nghe-kanalen, og du vilfind et af de bedste øl- og madhotspots i byen. Vietnamesisk øl bliver endnu bedre, når det parres med frisk fisk og skaldyr, grillet efterhånden som du bestiller. Lokale tilbud omfatter grillet blæksprutte; stegte snegle; grillede østers; og rejer på spyd. Der er ikke noget fancy på menuen, men alt er frisk, nykogt og serveret hurtigt. Forvent at bruge omkring 800.000 dong for et par timers spisning her, godt for fire.

Ba Ba

hånd ved hjælp af røde spisepinde til at holde kød, salat og hvide nudler
hånd ved hjælp af røde spisepinde til at holde kød, salat og hvide nudler

Ba Bas medejere, Fabien og Trang, åbnede deres restaurant for at introducere det nordlige Hanoi-køkken til Ho Chi Minh City. Stjernen på menuen er den nordlige nudelret af bun bo nam bo. Hver ordre er lavet frisk: oksekød stegt i hvidløg og citrongræs, risnudler, stegte skalotteløg, rå papaya og jordnødder - alt sammen med den helt rigtige mængde suppefond. En anden nordlig favorit, der er værd at prøve, er nem ran i nordlig stil eller stegte forårsruller med Hanoi-rispapir.

“Ba Ba” betyder “bedstemor” på vietnamesisk, da ejerne håber at fremkalde en slags generationsnostalgi med den enkle, men lækre mad, der serveres på stedet. Alt er hjemme hos Ba Ba, ned til de rustikke glas og plastikskamler.

Oc Oanh

ovenfra udsigt over mange tallerkener med skaldyr og dumplings på udendørs borde
ovenfra udsigt over mange tallerkener med skaldyr og dumplings på udendørs borde

District 4 huser byens berømte Vinh Kanh-gade (Seafood Street), hvor boder og restauranter henter frisk fisk og skaldyr fra skumringen til de tidlige morgentimer. Snegle er en stor del af menuen på Seafood Street, og OcOanh er en af de bedre forretninger for spisende gæster, der ønsker at prøve nogle.

Begynder kl. 13.00. og slutter ved midnat, Oc Oanh serverer en varieret menu med snegle og skaldyr på lavt ophængte borde langs Vinh Kanh Street. Muddersnegle er et populært valg, norm alt kogt i en kokosnøddekarry og serveret med ris. Ellers kan du få dine snegle (eller andre ting på menuen) serveret stegt, dampet, grillet eller toppet med alt fra citrongræs til chilisauce.

Kieu Bao

Bun thit nuong (vermicelli-nudler med grillet kød) er let at finde, da den sælges på næsten alle gadehjørner, men meget få steder gør det godt, og derfor er Kieu Bao en skiller sig ud. Denne franchise sælger fra flere steder i Ho Chi Minh City og tilbyder sin navnebror til sultne vietnamesere og nysgerrige turister, men det mest populære sted er tæt på Bui Vien Walking Street.

Bun thit nuong serveres med cha gio (forårsruller), friske grøntsager og fade med nuoc mam (fiskesauce), men hos Kieu Bao kommer nuoc mam i gigantiske spande på dit bord!

Saigon Retro Cafe

eklektisk sortiment af træmøbler i en vietnamesisk cafe
eklektisk sortiment af træmøbler i en vietnamesisk cafe

Locals elsker nostalgi næsten lige så meget, som de elsker friskbrygget kaffe, og Saigon Retro Cafe leverer begge i overflod. Saigon Retro, som er placeret over en Vinmart-butik, tilbyder et valg mellem at hænge ud i et charmerende rodet caféinteriør eller på en balkon med udsigt over en travl bygade.

Du kan bestille en mælkeagtig saigonesisk kaffe (ca phe sua da) parret med en gratisswirly cookie kaldet banh tai heo. Vintage-rodet inde i cafeerne - gamle plakater, bøger, gamle kameraer, endda retro-telefoner - komplementerer jazzmusikken og kaffens trøstende varme og skaber en afslappet atmosfære, der er svær at finde i den travle Ho Chi Minh-by.

EON51

et rundt bord i en restaurant sat til et måltid med en rød duge
et rundt bord i en restaurant sat til et måltid med en rød duge

Du kan nyde et fint måltid i europæisk stil 650 fod i luften på EON51. med henblik på at matche! EON51, som ligger i Ho Chi Minh Citys højeste bygning, er designet til at understrege udsigten, så hvert bord har adgang til udsigten set fra restaurantens gulv-til-loft-vinduer.

Spisegæster kan vælge mellem et vestligt spiseområde og et område med asiatisk køkken. Diners, der leder efter mere privatliv og en endnu bedre udsigt, kan reservere et mezzaninbord. Til at ledsage måltidet kan gæster også bestille fra et omfattende vinkort med over 300 etiketter inkluderet.

Anbefalede: