Mitchell International Airport til Downtown Milwaukee

Indholdsfortegnelse:

Mitchell International Airport til Downtown Milwaukee
Mitchell International Airport til Downtown Milwaukee

Video: Mitchell International Airport til Downtown Milwaukee

Video: Mitchell International Airport til Downtown Milwaukee
Video: Milwaukee Mitchell international Airport Wisconsin USA 2024, April
Anonim
Højvinkelvisning af bybilledet mod himlen
Højvinkelvisning af bybilledet mod himlen

Med kun én terminal-hjem til tre concourses-General Mitchell International Airport på Milwaukees South Side er en leg at rejse igennem. Og kun 10 miles væk, er der flere nemme muligheder for at få dig til centrum af Milwaukee, så du kan begynde at nyde byen og Lake Michigan så hurtigt som muligt. Uanset om du foretrækker at hyre en taxa, bestille en shuttle eller tage en bus, her er alle måder, du kan komme fra lufthavnen til byens centrum på.

Time Pris Bedst til
Taxi 20 minutter fra $18 Speed
Bus 35 minutter $2,25 Budgetrejse
Shuttle 20 minutter $15 Convenience

Taxi

Når du har forladt bygningen fra bagagekrav 3, skal du krydse vejbanen og kigge efter taxaholdepladsen i den næste vognbane. Den typiske billetpris mellem lufthavnen og centrum af Milwaukee vil koste mellem $18 og $25. Hvis du bruger en samkørselstjeneste som Uber og Lyft, skal du vente på at blive afhentet på det angivne sted nær Baggage Claim 2. For at komme dertil,følg skiltene, der siger "Afslut til billetsalg."

Bus

To linjer på Milwaukee County Bus System betjener lufthavnen: GreenLine, som tager dig langs østsiden af Milwaukee og rute 80, som kører langs vestsiden. Begge ruter fører til Bayshore Town Center og Milwaukee Area Technical College (MATC) Downtown Campus. Du finder busstoppestedet, når du går ud af dørene ved Bagageudlevering 1. Enkeltbillet er $2,25, og du kan enten betale kontant eller købe et kort i automaten, der er placeret inde i lufthavnen nær Carousel 1.

Shuttle

GO Riteway er den eneste shuttle-service i Mitchell International Airport, og du kan arrangere transport direkte til dit hotel, uanset om det er i centrum af Milwaukee eller Chicago. Reservationsskranken er nær Baggage Claim 1, men du kan også bestille din rejse i forvejen ved at bruge virksomhedens hjemmeside. Priserne for en delt shuttle er $15 én vej og $29 tur/retur mellem centrum af Milwaukee og lufthavnen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Milwaukee?

Midtvesten er berygtet for sine snedækkede vintre og er en af de bedste regioner i USA til snesport. Skisæsonen i Wisconsin varer typisk fra slutningen af november til begyndelsen af april. Hvis du hellere vil undgå de lave temperaturer og knædyb sne, så planlæg din tur til sommeren, når strandene fyldes op og byen kommer til live med kulturelle festivaler som Pridefest, Summerfest, Lakefront Festival of Art og Locust Street Festival af musik og kunst. Hotelpriser har en tendens til at stige på dette tidspunkt, men du kan spare penge ved at besøge i løbet afskuldersæsonen om foråret eller efteråret.

Hvad er der at lave i Milwaukee?

På søen og under radaren har Milwaukee meget mere på spil, end man umiddelbart ser. Ud over dets historiske vartegn og børnevenlige aktiviteter, kan du have det sjovt med at udforske de lokale kvarterer som Bay View, Brady Street og Third Ward, hvor det er nemt at finde hippe kaffebarer, gode restauranter og kunstgallerier. Hvis det er tid i solen, du leder efter, så tag til Bradford Beach, hvor du finder en stor rummelig søbredde med volleyballnet, en tiki-bar og hytter til leje.

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvor meget koster en taxatur fra Milwaukee Lufthavn til centrum?

    Du kan forvente at betale et sted mellem $18 og $25 for en taxatur fra lufthavnen til centrum af Milwaukee.

  • Hvor meget koster busprisen fra Milwaukee Lufthavn til centrum?

    En enkelt busbillet fra lufthavnen til centrum af Milwaukee koster 2,25 USD.

  • Hvor langt er der fra centrum af Milwaukee til lufthavnen?

    Downtown Milwaukee er 13,6 miles fra lufthavnen; du kan rejse mellem de to på cirka 20 minutter, hvis du kører, eller 35 minutter, hvis du tager bussen.

Anbefalede: