Bedste steder at spise i Mitchell International Airport

Indholdsfortegnelse:

Bedste steder at spise i Mitchell International Airport
Bedste steder at spise i Mitchell International Airport

Video: Bedste steder at spise i Mitchell International Airport

Video: Bedste steder at spise i Mitchell International Airport
Video: 21 *GENIUS* Travel Essentials from AMAZON! 2024, Kan
Anonim
Nonna Bartolotta er i General Mitchell International Airport
Nonna Bartolotta er i General Mitchell International Airport

Vi forstår det. Du forventer ikke meget, når du spiser i en lufthavn, men kig nærmere næste gang, du enten lander i eller afgår fra General Mitchell International Airport, som er Milwaukees enlige kommercielle lufthavn. Non-stop-flyvninger er tilgængelige til 35 forskellige byer, herunder store knudepunkter i Atlanta, Detroit, Minneapolis og Newark. I de senere år har tidevandet skiftet fra færdigpakkede sandwich og salater til ikke-så-dårligt køkken. Fra Wisconsin hæfteklammer som frossen vanillecreme og ost til tre forposter af byens fineste restaurantgruppe, for ikke at nævne en café knyttet til en lokal håndværker-kafferister, her er din guide til at arkivere din mave næste gang du er i lufthavnen. Åh, og glem ikke at værktøj rundt med ping-pong bordet, som er placeret i nærheden af C concourse. Hvilken bedre måde at lette flyvende nerver og rystelser før turen?

En unik indfaldsvinkel til spisning i Mitchell International Airport er, at lokale leverandører er en del af blandingen, så du ikke bare sidder fast med Starbucks (i hovedterminalen), Chili's (hal C) eller en Quizno's sub (Hovedterminal). Ikke at der er noget g alt med disse leverandører, men du kan finde dem i de fleste andre lufthavne i hele landet. Mens du er i Milwaukee, få enmere smag på kulturen, før du går ombord på et fly.

Miller Brewhouse

I Main Terminal, denne øl-fokuserede pub fra MillerCoors, et direkte link til Milwaukee, da Miller Brewing Company startede her i 1855-åbnede inde i Main Terminal i 2014. Det er også et fantastisk sted at fange din favorit sportshold (takket være masser af fjernsyn). Gå op til baren for en fadøl (Miller Lite eller Leinenkugel's Red Lager?), eller sæt dig til rette med en af disse Wisconsin-favoritter: stegt ostemasse, Hennings osteplade, Wisconsin smørbacon cheeseburger og grillet artiskokesandwich. Usingers pølser (lavet i Milwaukee) er også på menuen.

Colectivo kafferistere

Fair Trade og økologisk kaffe og espresso-drikke er hovedfokus på Colectivo-som er i hovedterminalen samt concourses C og D-men morgenmadsmulighederne for tidlige morgenflyvninger er lige så gode. Prøv morgenmadsburritos, morgenmadssandwich eller næsten et dusin kager, fra græskar-chokolade-chipbrød til croissanter, samt småkager, hvis det er en eftermiddagssnack, du har lyst til.

NorthPoint

En lille søskende til en vanillecremestand af samme navn ved Bradford Beach på Milwaukee's East Side, denne fælles byder på burgere, pommes frites og selvfølgelig creme. Men antag ikke, at dette kun er en fedtet ske. Som en del af Bartolotta Restaurants' imperium - andre spisesteder inkluderer Bacchus og Lake Park Bistro - kvaliteten er fremragende. NorthPoint er placeret i hovedterminalen.

Vino Volo

Kun åbent siden 2015, denne vinbar-in-hall C-har lokationeri en del lufthavne. Ikke bare et sted at nippe til et glas vin eller dele en flaske med dine rejsekammerater, små tallerkener er også på menuen, såsom sandwich og røget laks.

Pizzeria Piccola

En udløber af Wauwatosa Pizzeria Piccolas beliggenhed - og foldet ind i Bartolotta Restaurants - dette sted åbnede i hallen C for fire år siden. Pizzaer bages i en brændeovn, såsom signaturen Pizza alla Piccola eller Pizza ai Quattro Stagioni (provolone, prosciutto, svampe, sorte oliven, artiskokker og tomatsauce). Salater og sandwich er også på menuen, til lettere retter. Der er også en morgenmadsmenu (inklusive æggesandwich og røget laksepizza) for at hjælpe med tidlige morgenflyvninger.

Nonna Bartolottas

For nogle ægte italienske retter, tag til Nonna Bartolotta's i concourse D, en anden restaurant, der er en del af Bartolotta Restaurants. Hvis du har brug for en sød lækkerbisken, er der gelato, men der er også stenbrændte pizzaer, pastaretter, sandwich og salater.

Usinger's

En ode til et vellidt Wisconsin-produkt (Usingers pølser er blevet fremstillet i Milwaukee siden 1880), en fuld-on restaurant i concourse D byder selvfølgelig på møgunger, men også sandwich og hovedretter (og, ja, Wisconsin ost). Stærkt anbefalet, hvis du har brug for en større, solid tankning før take-off. Mangler du en souvenir, når du lander? Pølser og ost - begge med rødder i Wisconsin - sælges på stedet.

Anbefalede: