Guide til Los Angeles' studieture

Indholdsfortegnelse:

Guide til Los Angeles' studieture
Guide til Los Angeles' studieture

Video: Guide til Los Angeles' studieture

Video: Guide til Los Angeles' studieture
Video: STOFA Studietur til Los Angeles 2024, April
Anonim
Universal Studio-tur i Los Angeles
Universal Studio-tur i Los Angeles

At tage på studieturné i Los Angeles er en fantastisk måde at få et kig bag kulisserne på nogle af dine yndlings-tv og film. Som turgænger vil du komme til at se nogle af de mest ikoniske kulisser i byen, fra Monicas lejlighed på "Friends" til autocamperen fra "Breaking Bad" - men adgangen er begrænset, og vær opmærksom på, at dine yndlingsfilmscener faktisk kan være bare en flok varehuse fulde af lys, kabler og sætstykker.

Warner Bros. Studio-rundvisning

Warner Brothers Studio vægmaleri - Los Angeles, Californien
Warner Brothers Studio vægmaleri - Los Angeles, Californien

Warner Bros.' studietur i Burbank indebærer både at gå og køre i en vogn rundt til arbejdssæt (selvom der sjældent er nogen skuespillere i nærheden). Det er den dyreste af studieturnéerne, men det er fordi det er et større studie, og det er også hjemsted for nogle af de mest velkendte scener som "Friends", "Big Bang Theory", Harry Potter-serien og mere. Der er endda en fungerende Central Perk Café på stedet. Den almindelige tur tager tre timer, og der er også en deluxe-version, der tager seks timer.

Paramount Studio Tour

Paramount Pictures Studios i Hollywood
Paramount Pictures Studios i Hollywood

To-timers vognture i studiet bag de berømte Paramount Arches tilbydes flere gange pr.dag. Her vil du se Bronson Gate, New York Street Backlot (som er designet til at ligne NYC) og Prop Warehouse. Du genkender måske ting fra "Forrest Gump" og "I Love Lucy". VIP Paramount Studio Tour inkluderer en gourmetfrokost og samtaler med arkivarer og varer fire timer, 30 minutter lang.

Sony Pictures Studios-turné

Sony Pictures Studios i Culver City, CA
Sony Pictures Studios i Culver City, CA

Den to timer lange guidede vandretur i Sony Pictures Studios i Culver City inkluderer fotomuligheder på "Jeopardy"-sættet og foran det mobile meth-laboratorium fra "Breaking Bad." Rundvisninger tilbydes fire gange om dagen mandag til fredag, men de kan blive meget travle - sandsynligvis fordi dette er en af de billigste studieture i byen - så det anbefales at foretage en reservation på forhånd.

Universal Studios Tour

Universal Studios skilt ved Universal Studios Hollywood
Universal Studios skilt ved Universal Studios Hollywood

Universal Studios Tours er unikke ved, at de faktisk er en del af Universal Studios Hollywood-forlystelsesparken. Du skal betale forlystelsesparkpriser for at tage sporvognsturen, som inkluderer specialeffektsæt, så du kommer til at opleve jordskælv, oversvømmelser, bilulykker, "King Kong" i 3D og en "Fast and the Furious"-simulering langs med vej. Du vil også komme til at se udendørs backlot-sæt, der er blevet brugt i tv-shows og berømte film som "Psycho" og "War of the Worlds". Ruten er i konstant forandring afhængigt af hvilke sæt der er i brug.

Melody Ranch Motion Picture Studio &Museum

Melody Ranch Filmstudie og museum
Melody Ranch Filmstudie og museum

Melody Ranch Motion Picture Studio i Newhall, nord for Los Angeles, er et arbejdssæt til alt fra westerns til krigsfilm. Dets museum huser ni årtiers filmmemorabilia, herunder den berømte "Dukes of Hazard"-bil. Rundvisninger på den 22 hektar store grund er kun tilgængelige for grupper, men hvis du kommer i april, kan du muligvis deltage i den årlige Cowboy Festival (det vil sige, hvis den ikke bliver flyttet på grund af optagelser).

Paramount Ranch

Paramount Ranch
Paramount Ranch

Ud over Paramount Studio Tour kan du også besøge Paramount Ranch, som ligger i Santa Monica-bjergene. Dette gamle westernfilmsæt blev bygget tilbage i 1927 og fungerede i 25 år. Derefter skiftede den hænder adskillige gange, indtil National Park Service endelig overtog den. Den er stadig tilgængelig til brug som filmsæt eller til bryllupper, men den er åben for offentligheden, så du kan nogle gange se film på afstand. Ranchen er et knudepunkt for omkringliggende vandre- og ridestier. Det bedste af det hele er, at det er gratis at besøge.

Anbefalede: