Hollywoodskiltet og de bedste steder at se det
Hollywoodskiltet og de bedste steder at se det

Video: Hollywoodskiltet og de bedste steder at se det

Video: Hollywoodskiltet og de bedste steder at se det
Video: Hvordan reagerer børn, når man fortæller, at der ikke er råd til at holde jul? 2024, April
Anonim
Folk kigger op på Hollywood-skiltet
Folk kigger op på Hollywood-skiltet

Hollywood-skiltet er et af LA's mest berømte vartegn og er et af de mest anerkendte vartegn i verden. Det kan også være det eneste store vartegn, hvis status var fuldstændig utilsigtet. Det blev oprindeligt bygget i 1923 for at fremme ejendomsudviklingen i Hollywoodland ved foden og kløfterne af Mt. Lee, et kvarter nu kendt som Beachwood Canyon.

Hvor er Hollywood-skiltet?

Hollywood-skiltet er placeret på den sydvendte side af Mt. Lee i Griffith Park over Hollywood Hills. Det er i byen Los Angeles, Los Angeles County, Californien, USA.

History of the Hollywood Sign

Den 45 fod høje billboard, placeret på Mt. Lee 1000 fod over byen, var oprindeligt oplyst med 4.000 pærer. Det var kun designet til at holde, indtil hele ejendommen var solgt, hvilket de forventede at vare omkring 18 måneder. Ikke desto mindre bet alte firmaet indtil 1939 en vicevært til skiltet (1), som boede i et sommerhus bag det første L. Da de løb tør for bevillinger til viceværten, forfaldt skiltet, så bygherrerne skødede jorden nord for Mulholland Highway, inklusive Hollywood-skiltet til Los Angeles City i 1944, og det blev en del af Griffith Park.

I 1949 var byen Los Angelesbegyndt at rive det faldefærdige skilt ned, da samfundets ramaskrig ændrede planen og førte til skiltets restaurering, minus LANDET og minus lysene. I 1970'erne var skiltet igen i dårlig stand. Hollywoods A-liste tog udfordringen op, og forskellige berømtheder hjalp med at betale regningen for en komplet restaurering. Alice Cooper sponsorerede en O, Gene Autry bet alte for at genopbygge en L, og Andy Williams lagde pengene til W. Det berømte vartegn fik sin seneste maling i 2012.

I 2010 blev en stor del af Mt. Lee truet af udvikling, efter at Howard Hughes Estate solgte et stort stykke jord der til kinesiske udviklere. En fundraising-kampagne, der dækkede skiltet med ordene "Save Our Peak", rejste med succes penge nok til at købe jorden og føje den til den tilstødende Griffith Park, hvilket beskyttede den elskede udsigt for fremtidige generationer.

Bedste steder at se Hollywood-skiltet

På en klar dag er Hollywood-skiltet synligt over alt i Los Angeles-bassinet, inklusive fra højhuse i centrum og endda fra Signal Hill, næsten 30 miles syd. (gennem møntteleskoperne i hvert fald).

Når du kører eller går rundt i Hollywood Blvd, kan du se mod nord ved stort set alle vejkryds og se skiltet, men følgende forslag tilbyder nogle specielle udsigtspunkter med gode fotomuligheder for at få et flot billede af Hollywood-skiltet.

Udsigt over Hollywood-skiltet fra Hollywood og Highland

Folk på udsigtsbroen ved Hollywood & Highland ser på Hollywood-skiltet
Folk på udsigtsbroen ved Hollywood & Highland ser på Hollywood-skiltet

Afhængigt af hvordan salgsvognene er placeret, kan du nogle gange få et første indrammet glimt af Hollywood-skiltet, der går op ad venstre side af trappen fra Hollywood Boulevard ind i Babylon Gårdhave ved Hollywood & Highland shopping- og underholdningskompleks. Udsigten fra trappen er nogle gange blokeret af vognene eller paraplyerne på pladsen, men det er ok, da dine bedste fotomuligheder er fra udsigtsområdet på bagsiden af pladsen eller tag rulletrapperne op til udsigtsbroerne, hvor du kan se skiltet på bjergsiden over Hollywood. Vejrforhold og smog påvirker sigtbarheden, men du er ret tæt på her, så selv i regn eller tåge kan du som regel ane skiltet. Der er møntbetjente teleskoper for at se nærmere, så glem ikke dit kvarter.

Udsigt over Hollywood-skiltet fra Griffith Observatory

Hollywood-skilt fra Griffith Observatory
Hollywood-skilt fra Griffith Observatory

Når du parkerer på parkeringspladsen ved Griffith Observatory, er der en flot udsigt over Hollywood-skiltet over den næste højderyg. Det nærmeste billede af skiltet er langs rækværket på højre side af parkeringspladsen, når du står over for observatoriet.

Udsigt over Hollywood-skiltet fra Mulholland Drive

Udsigt over Hollywood-skiltet fra Mulholland Drive
Udsigt over Hollywood-skiltet fra Mulholland Drive

Kørsel Mulholland Drive er en attraktion i sig selv, men det østligste udsigtspunkt på Mulholland Drive (nær motorvej 101), kaldet Hollywood Bowl Overlook, har også en fantastisk udsigt ser tilbage på Hollywood-skiltet mod nordøst.

Tjek det ud på kortet.

Udsigt over Hollywood-skiltet fra Lake Hollywood Park

Hollywood-skilt fra Lake Hollywood Park
Hollywood-skilt fra Lake Hollywood Park

Du vil bemærke, at dette billede af Hollywood-skiltet, taget fra Lake Hollywood Park, faktisk siger "Hove the Wook." Det blev taget i 2010 efter den succesrige Save the Peak-kampagne, som rejste midlerne til at købe bjergtopejendommen, som huser skiltet og tilføje det til Griffith Park, hvilket forhindrede det i at blive privat udviklet. Dette billede var den dag, de tog brevene ned.

Udsigt over Hollywood-skiltet fra Trail Behind Griffith Observatory

Hollywood-skilt fra Dante's Peak Trail over Griffith Observatory i Griffith Park
Hollywood-skilt fra Dante's Peak Trail over Griffith Observatory i Griffith Park

På det bagerste hjørne af parkeringspladsen ved Griffith Observatory er stihovedet for adskillige Griffith Park-vandrestier på Mt. Hollywood. Blot et kort stykke op ad hovedstien, lige forbi skiltet, der indikerer, at L. A.s søsterby Berlin er 5795 miles øst, er et skyggefuldt udsigtspunkt med en bænk, der ser ud til Hollywood-skiltet. Dette sted er på min liste over de mest romantiske steder at foreslå i LA.

Udsigt over Hollywood-skiltet fra Dantes udsigt

Hollywood-skiltet fra Dante's View Trail på Mt. Hollywood
Hollywood-skiltet fra Dante's View Trail på Mt. Hollywood

Dante's View on Mt. Hollywood er lidt af en vandretur fra parkeringspladsen ved Griffith Observatory, men dets høje udsigtspunkt giver en utrolig udsigt sydpå over Griffith Observatory til Downtown Los Angeles og vest til Hollywood Sign on Mt. Lee. Det er ét synspunkt, hvor duse dig selv på tværs i stedet for op på skiltet. En skovbrand brændte Dante's View i 2008, men der er få beviser tilbage.

Udsigt over Hollywood-skiltet fra Mt. Lee Bag Hollywood-skiltet

Hollywood-skilt
Hollywood-skilt

Du kan ikke vandre helt op til Hollywood-skiltet, men du kan vandre til et område bag skiltet fra forskellige udgangspunkter i Griffith Park.

Her er et par muligheder:

  • The Hollyridge Trail
  • Mt. Lee, Hollywood-skiltet og Bronson Caves
  • Burbank Peak, Cahuenga Peak, Mt. Lee og Hollywood-skiltet
  • Hollywood Reservoir Loop har en flot udsigt over reservoiret af Hollywood-skiltet

Du må ikke dobbeltparkere eller blokere indkørsler, og vær opmærksom på parkeringsskilte i nabolaget. Nogle områder har kun tilladelse til parkering i weekender og helligdage, og området er godt overvåget. Vær respektfuld over for beboerne.

Se Hollywood-skiltet på hesteryg

Ridning med udsigt til Hollywood-skiltet
Ridning med udsigt til Hollywood-skiltet

Der er et par forskellige outfitters i Griffith Park, der tilbyder rideture til Hollywood-skiltet, afhængigt af om du vil starte på sydsiden af bjerget, nær Hollywood eller nordsiden nær Burbank. Lær mere om Ridning i Griffith Park. Du kan også tage på Trail Riding i andre dele af LA.

Udsigt til Hollywood-skiltet fra luften

Flyver over Hollywood-skiltet
Flyver over Hollywood-skiltet

Virkelig den fedeste udsigt over Hollywood-skiltet er fra en flyrejseover hovedet. Det er egentlig ikke svært at få et luftbillede af skiltet; der er masser af Air Tours i Los Angeles, der flyver over vartegn. Du kan vælge mellem helikopter- eller flyture.

Anbefalede: