De 25 travleste lufthavne i USA
De 25 travleste lufthavne i USA

Video: De 25 travleste lufthavne i USA

Video: De 25 travleste lufthavne i USA
Video: Топ-10 крупнейших аэропортов мира - видео-путеводитель 2024, Kan
Anonim
De travleste lufthavne i USA
De travleste lufthavne i USA

Amerika er hjemsted for mange internationale lufthavne, fra John F. Kennedy i New York City til Hartsfield-Jackson i Atlanta, Georgia. Disse lufthavne fungerer som hovedknudepunkter for store luftfartsselskaber som United, American, Delta og JetBlue. Selvom de kan få travlt (især i ferier og højsæsoner), har de større lufthavne en tendens til at have de mest direkte internationale og indenlandske flyruter, hvilket gør det hurtigere og mere bekvemt at rejse. Derudover er de norm alt mere overkommelige sammenlignet med at flyve gennem små regionale lufthavne, hvilket betyder, at de er mere end værd at trodse folkemængderne.

Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport

Hartsfield-Jackson, Concourse A
Hartsfield-Jackson, Concourse A

Placering: Atlanta, Georgia

Lufthavnskode: ATL

Atlantas Hartsfield-Jackson slår Beijing som den travleste lufthavn i verden med mere end 100 millioner passagerer om året. Det er bekvemt placeret, kun to timers flyvning fra mange store amerikanske byer, hvilket gør det til et nemt, centr alt mellemland for tilslutningsfly. Det er også det vigtigste knudepunkt for Delta Airlines.

Chicago O'Hare International Airport

Chicago O'Hare Internationale Lufthavn
Chicago O'Hare Internationale Lufthavn

Placering: Chicago,Illinois

Lufthavnskode: ORD

O'Hare var den travleste lufthavn i USA, indtil Atlantas Hartsfield-Jackson tog den titel væk i slutningen af 1990'erne. O'Hare er en stor forbindelseslufthavn for destinationer i Midtvesten og er et knudepunkt for United Airlines.

Los Angeles International Airport

Tom Bradleys interne terminal ved LAX
Tom Bradleys interne terminal ved LAX

Placering: Los Angeles, Californien

Lufthavnskode: LAX

Udover at være hovedlufthavnen for rejsende, der besøger L. A., Hollywood og det sydlige Californien, håndterer Los Angeles International mange forbindelser til Hawaii og vestkysten. LAX ser omkring 87 millioner passagerer om året. Det er den største af fem lufthavne i området, herunder Hollywood Burbank, Long Beach, John Wayne og Ontario.

Dallas/Fort Worth International Airport

American Airlines i dets Dallas/Fort Worth International Airport-hub
American Airlines i dets Dallas/Fort Worth International Airport-hub

Placering: Dallas/Ft. Worth, Texas

Lufthavnskode: DFW

Dallas/Fort Worth International Airport er den travleste lufthavn i staten Texas. Lufthavnen strækker sig over mere end 17.000 acres og er større end øen Manhattan. På grund af sin størrelse har den sit eget postnummer og postkontor. DFW er et knudepunkt for American Airlines.

John F. Kennedy International Airport

AirTrain hos JFK
AirTrain hos JFK

Placering: Queens, New York

Lufthavnskode: JFK

Som hovedlufthavnen for New York City ser JFK ankomster og afgange franæsten alle internationale flyselskaber i verden. JFK håndterer de fleste internationale flyvninger, mens LaGuardia Lufthavn (også i Queens) er mere populær til indenrigsflyvninger. American Airlines og Delta Airlines har et stort antal forbindelser gennem JFK, ligesom JetBlue.

Denver International Airport

Jeppesen Terminal
Jeppesen Terminal

Placering: Denver, Colorado

Lufthavnskode: DEN

Med mere end 33.500 acres (eller 54 kvadrat miles) plads er Denver International Airport den største lufthavn efter område i USA. Mange regionale luftfartsselskaber, især Frontier Airlines og Southwest Airlines, forbinder til DEN. Rejsende, der besøger de vestlige stater Colorado, Wyoming, Utah, Idaho, Montana og New Mexico, vil sandsynligvis rejse via Denver.

San Francisco International Airport

USA, Californien, San Francisco, San Francisco International Airport
USA, Californien, San Francisco, San Francisco International Airport

Placering: San Francisco, Californien

Lufthavnskode: SFO

San Francisco International Airport er den næststørste lufthavn i Californien og forbinder vestkystrejsende med Europa og Asien. Det var basen for Virgin America, som blev opkøbt af Alaska Airlines i 2016. SFO har vundet priser for sit grønne design og indsats for at reducere affald, vandforbrug og drivhusgasser. San Jose og Oakland lufthavne er også praktiske alternativer til San Francisco International.

McCarran International Airport

McCarran International Airport og Luxor Hotel
McCarran International Airport og Luxor Hotel

Placering: Las Vegas,Nevada

Lufthavnskode: LAS

Selvom Las Vegas' flotte kasinoer ligger tæt på, behøver rejsende ikke at forlade McCarran International Airport for at spille, da der er mere end 1.300 spilleautomater tilgængelige lige inde i terminalerne. Flyselskaber, der betjener LAS, omfatter lavprisselskaber som Southwest og Spirit, samt United, American og Delta.

Phoenix Sky Harbor International Airport

Et fly letter ind i solnedgangen over Sky Harbor Lufthavn
Et fly letter ind i solnedgangen over Sky Harbor Lufthavn

Placering: Phoenix, Arizona

Lufthavnskode: PHX

Phoenix Sky Harbor, der betjener Phoenix og det større sydvestlige område, har 100 porte på tværs af to terminaler (Terminal 3 og 4). Det er også kendt for at være en ekstremt venlig lufthavn takket være dens fantastiske kundeservice. De vigtigste flyselskaber her er American Airlines, Delta og Southwest.

George Bush Intercontinental Airport

George Bush interkontinentale lufthavn
George Bush interkontinentale lufthavn

Placering: Houston, Texas

Lufthavnskode: IAH

Et af United Airlines største knudepunkter er George Bush Intercontinental Airport, men det er langt fra det eneste luftfartsselskab, der betjener denne travle Texan-lufthavn. Alaska, American og Delta flyselskaber servicerer også lufthavnen. Ruter mellem IAH og Central- og Sydamerika plejer at være de mest travle.

Charlotte Douglas International Airport

Passagererne nyder de berømte gyngestole i Charlotte-Douglas International Airport
Passagererne nyder de berømte gyngestole i Charlotte-Douglas International Airport

Placering: Charlotte, North Carolina

AirportKode: CLT

Denne lufthavn i North Carolina forbinder en række byer langs østkysten. For flytransfer er CLT ofte et almindeligt alternativ til Atlantas Hartsfield International Airport. Det er velkendt for rækkerne af gyngestole, der står langs hovedsalen og giver en afslappende måde at tilbringe et ophold på.

Miami International Airport

Sun Country Boeing 737 MIA
Sun Country Boeing 737 MIA

Placering: Miami, Florida

Lufthavnskode: MIA

Miami International Airport er den vigtigste amerikanske gateway til Latinamerika og Caribien. American Airlines har mange ruter til denne store by i Florida. Alternative Miami lufthavne, såsom West Palm Beach Lufthavn og Fort Lauderdale-Hollywood International Airport, er gode alternativer, hvis du ikke kan finde dine foretrukne fly fra Miami.

Orlando International Airport

Kontroltårn i Orlando International Airport
Kontroltårn i Orlando International Airport

Placering: Orlando, Florida

Lufthavnskode: MCO

Besøgende i W alt Disney World og de omkringliggende forlystelsesparker gør Orlando International Airport til en af de travleste lufthavne i USA. Mange regionale og lavprisflyselskaber betjener MCO, herunder Southwest og JetBlue.

Newark Liberty International Airport

Newark lufthavn
Newark lufthavn

Placering: Newark, New Jersey

Lufthavnskode: EWR

Selv om Newark Liberty ligger i New Jersey, fungerer det som et af New York Citys tre vigtigste lufthavnshubs. I 2016 gennemgik den en renovering på 2,3 milliarder dollaraf Terminal A, som blev bygget tilbage i 1973, for at håndtere de 46 millioner årlige rejsende. Det tilbyder ofte billigere flyrejser end dets nabolande JFK og LaGuardia lufthavne.

Seattle-Tacoma International Airport

Alaska Airlines Boeing 737-800 SEA-TAC
Alaska Airlines Boeing 737-800 SEA-TAC

Placering: Seattle, Washington

Lufthavnskode: SEA

Locals kalder denne lufthavn SEA-TAC. Ud over at være hovedlufthavnen for punkter i Pacific Northwest er SEA-TAC et knudepunkt for Alaska Airlines. Det er bekvemt placeret 18 kilometer fra centrum af Seattle, hvilket betyder 20 minutters kørsel uden trafik.

Minneapolis-St. Paul International Airport

Mand går gennem glas og stål Skyway i Minneapolis-Saint Paul International Airport, Minnesota, Midtvesten, USA
Mand går gennem glas og stål Skyway i Minneapolis-Saint Paul International Airport, Minnesota, Midtvesten, USA

Placering: Minneapolis/St. Paul, Minnesota

Lufthavnskode: MSP

Delta Airlines har en stor hub i Minneapolis/St. Paul lufthavn. Ud over venskabsbyerne Minneapolis og St. Paul, Minnesota, håndterer MSP passagerer, der skal til og fra destinationer i Upper Midwest, herunder Wisconsin, Michigan og North og South Dakota.

Detroit Metropolitan Wayne County Airport

Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW)
Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW)

Placering: Detroit, Michigan

Lufthavnskode: DTW

Selvom navnet får det til at lyde som en regional lufthavn, er DTW faktisk en international lufthavn og er Delta Airlines' næststørste knudepunkt.

Philadelphia International Airport

Philadelphia International Airport
Philadelphia International Airport

Placering: Philadelphia, Pennsylvania

Lufthavnskode: PHL

PHL betjener byen Philadelphia, men er også en ideel lufthavn for passagerer fra Pennsylvania, det sydlige New Jersey og Delaware Valley. Philadelphia International Airport er mindre overfyldt og mere overkommelig end de tre store lufthavne i New York City-området, JFK, LGA og EWR, for dem, der ikke har noget imod den 1,5-timers kørsel.

Logan International Airport

Boston
Boston

Placering: Boston, Massachusetts

Lufthavnskode: BOS

Bostons Logan International Airport er hovedporten til New England-stater, såsom Rhode Island, Maine, Vermont og New Hampshire. Delta, JetBlue og American er alle populære flyselskaber hos Logan og tilbyder ofte fantastiske rabatflyvninger herfra.

LaGuardia Lufthavn

En LaGuardia Airport food court
En LaGuardia Airport food court

Placering: Queens, New York

Lufthavnskode: LGA

LaGuardia Lufthavn ligger i Queens, i den nordlige del af New York City. Den er kendt som New York Citys indenrigslufthavn, og den håndterer hovedparten af flyselskabernes pendlerbusser til og fra Big Apple.

Fort Lauderdale-Hollywood International Airport

Fort Lauderdale – Hollywood International Airport terminal 1
Fort Lauderdale – Hollywood International Airport terminal 1

Placering: Fort Lauderdale, Florida

Lufthavnskode: FLL

Selvom Fort Lauderdale International Airport kan være et alternativ til MiamiInternational Airport (det er cirka 48 miles nord for Miami), det er også et ideelt indgangssted for dem, der besøger strandene i det sydlige Florida. Southwest, Delta og JetBlue er nogle af de største luftfartsselskaber på FLL.

B altimore/Washington International Thurgood Marshall Lufthavn

B altimore-Washington International Airport
B altimore-Washington International Airport

Placering: B altimore, Maryland

Lufthavnskode: BWI

BWI, der ligger syd for B altimore, bruges ofte som en alternativ lufthavn for rejsende, der besøger Washington, D. C., hvilket kun er en time (uden trafik). BWI er et vigtigt knudepunkt på østkysten for Southwest Airlines.

Dulles International Airport

Washington DCs kirsebærblomstrer i blomst med hovedstadsbygningen i baggrunden
Washington DCs kirsebærblomstrer i blomst med hovedstadsbygningen i baggrunden

Placering: Washington, D. C.

Lufthavnskode: IAD

Dulles ligger i det nordlige Virginia og er den vigtigste internationale lufthavn for Washington, D. C., mens hovedstadens primære indenrigslufthavn er Washington Reagan National Airport. United Airlines opererer ofte fra Dulles.

S alt Lake City International Airport

S alt Lake City lufthavn
S alt Lake City lufthavn

Placering: S alt Lake City, Utah

Lufthavnskode: SLC

Et knudepunkt for Delta Airlines, S alt Lake City International Airport betjener mange forbindelsesflyvninger til vestlige destinationer, især skisportssteder. Det populære Park City-resort ligger kun 45 minutters kørsel fra SLC.

Midway International Airport

afgang på 4L klMidtvejs
afgang på 4L klMidtvejs

Placering: Chicago, Illinois

Lufthavnskode: MDW

Chicagos mindre lufthavn er et alternativ til byens travle O'Hare Internationale Lufthavn. Southwest Airlines har den største tilstedeværelse hos MDW.

Anbefalede: