Leslie Patrick Moore - TripSavvy

Leslie Patrick Moore - TripSavvy
Leslie Patrick Moore - TripSavvy

Video: Leslie Patrick Moore - TripSavvy

Video: Leslie Patrick Moore - TripSavvy
Video: Roger Moore Revealed the Co-stars He Hated Most 2024, Kan
Anonim
Leslie Patrick Moore
Leslie Patrick Moore

Leslie Patrick Moore er en californisk-født journalist med fokus på luksusrejser og hoteller samt vegansk og bæredygtig turisme.

Hun skriver meget om Sydkorea, hvor hun har været baseret på og uden for siden 2011.

Leslie har rejst til 69 lande og har skrevet til adskillige publikationer, såsom Travel + Leisure, CNN Travel og mere.

Erfaring

Selvom Leslie har en baggrund inden for marketing, begyndte hun at rejseskrivning i 2007, flyttede til udlandet i 2010 og har siden boet og arbejdet i 69 lande, der spænder over seks kontinenter.

Leslie har skrevet for Robb Report, Travel + Leisure, Marie Claire, Islands, CNN Travel, AFAR.com og Fodors.com, samt en lang række flyselskabsmagasiner, herunder Hemispheres, American Way, Smile, Avianca, Virgin Australia og Jetstar.

Leslie rejser også meget i hele det sydøstlige Asien, hvor hun ofte kan ses på de lokale markeder efter fristende veganske retter.

Uddannelse

Leslie studerede engelsk litteratur ved San Jose State University i Californien.

Om TripSavvy og Dotdash

TripSavvy, et Dotdash-mærke, er et rejsewebsted skrevet af rigtige eksperter, ikke anonyme anmeldere. Du vil opdage, at vores 20-årige bibliotek med mere end 30.000 artikler vil gøre dig til en kyndig rejsende-showhvordan man booker et hotel, som hele familien vil elske, hvor man finder den bedste bagel i New York City, og hvordan man springer køerne over i forlystelsesparker. Vi giver dig selvtilliden til at bruge din ferie på faktisk at holde ferie, ikke at fumle med en guidebog eller at gætte dig selv. Lær mere om os og vores redaktionelle retningslinjer.

Anbefalede: