Must-Visit State Parks i Oregon
Must-Visit State Parks i Oregon

Video: Must-Visit State Parks i Oregon

Video: Must-Visit State Parks i Oregon
Video: Top 10 Best National & State Parks in Oregon - Travel Video 2023 2024, Kan
Anonim
Silver Falls State Park
Silver Falls State Park

Som alle stater med respekt for sig selv i det nordvestlige, er Oregon latterligt smuk. Du kan næsten ikke kaste en sten i staten uden at ramme et smukt område af naturen. Selv den største by Portland har et par massive grønne områder, herunder en byskov at udforske. Men en af de fineste måder at se den smukkeste, rå Oregon-natur på, når den er bedst, er at tage til en af statens 195 fantastiske statsparker.

Beverly Beach State Park

Beverly Beach Surfers
Beverly Beach Surfers

Beverly Beach State Park handler - måske ikke overraskende - om stranden. Den lange sandstrækning har Yaquina Head fyrtårn i den ene ende og Otter Rock i den anden. Ind imellem kan du bygge sandslotte, gå i brændingen, surfe eller endda gå på jagt efter fossiler på den sydlige ende af stranden. Du kan overnatte på campingpladsen her, som er gemt i skoven lige ud for kysten. Faciliteterne omfatter en legeplads, nogle yurter og et besøgscenter, der sælger brænde.

Cape Lookout State Park

Cape Lookout State Park
Cape Lookout State Park

Cape Lookout State Park er mest populær for sin strand, som er vidåben og smuk, især ved lavvande, når der er tidevandsbassiner at kigge ind i. For at komme til stranden skal du gå gennem en stenet beklædning beregnet til at forhindre erosionog beskytte campingpladsen. Nogle gange kommer vandet helt op til beklædningen under højvande, så tjek tidevandet, før du går, hvis du vil bruge tid på stranden. Parken har mere end 8 miles af vandrestier, inklusive Cape Lookout Trail, som serverer nogle ret imponerende udsigter. Hold også øje med migrerende hvaler i det fjerne (eller i det mindste hv altude, som nogle gange er alt, hvad du ser).

Cottonwood Canyon State Park

Cottonwood Canyon State Park
Cottonwood Canyon State Park

Med hele 8.000 acres er den barske Cottonwood Canyon State Park den næststørste statspark i Oregon og ligger omkring en time øst for The Dalles. Vandrere og ryttere har masser af stier at vælge imellem, men Pinnacles Trail og Lost Corral Trail følger begge John Day River og tilbyder nogle fremragende udsigter. Du kan sejle, sejle i kajak og sejle i kano i J. S. Burres dagbrugsområde og fisk i John Day River, som er hjemsted for steelhead, havkat, karper og smallmouth bass. Rustikke hytter og campingpladser er tilgængelige for overnattende besøgende.

The Cove Palisades State Park

Cove Palisades State Park
Cove Palisades State Park

Med høje klipper og kløftvægge, der omgiver Lake Billy Chinook, ligner Cove Palisades State Park noget ud af det sydvestlige, men alligevel ligger det lige i det centrale Oregon. Vandrere kan slå mere end 10 miles af stier i hele parken, inklusive nogle oppe på klipperne over søen, mens vandsportsentusiaster kan sejle, fiske, sejle i kajak og stå på vandski på søen. Parken er også en fremragendeovernatningsmål, da der er masser af autocampere og campingpladser samt nogle hytter ved søbredden. Parkens faciliteter omfatter også en butik, restaurant, lystbådehavn og udlejningstjenester.

Fort Stevens State Park

Fort Stevens State Park
Fort Stevens State Park

Fort Stevens State Park på Oregons nordkyst har alt, hvad du kan forvente af en statspark og mere. For eksempel har de fleste statsparker ikke et rigtigt skibsvrag lige ved stranden, men det har Fort Stevens. Og det er ret fantastisk, selvom vraget er blevet alvorligt forringet i de over 100 år, det har siddet på kysten. Parkens 4.300 acres byder også på masser af havet at hænge ud på, mange stier at udforske, campingpladser og et historisk militærfort (inklusive det eneste jordfort fra borgerkrigstiden på vestkysten) komplet med betonpistolbatterier. Med lidt for enhver smag vil denne smukke statspark ikke skuffe.

Harris Beach State Park

Harris Beach State Park
Harris Beach State Park

Harris Beach State Park tilbyder en blanding af strandsjov og udendørs appel. Parken indeholder Oregons største offshore-ø - Bird Island - hvor du kan se tuftede lunder. Stranden er en smule barsk med kæmpe kampesten på land og flere havstakke lige ud for kysten. De mange klipper betyder, at der er nogle ret gode tidepooling muligheder her. Hold øje med hvaler om foråret og efteråret, eller kom her for at se stormen om efteråret og vinteren, når klipperne, vinden og bølgerne udgør en dramatisk scene. Du kan overnatte på campingpladsen, på autocamperpladser eller i en af parkens yurter.

Oswald West State Park

Kysten ved Oswald West State Park
Kysten ved Oswald West State Park

Kun en kort køretur syd for Cannon Beach ligger Oswald West State Park, en smuk park fyldt med dramatisk natur, vandrestier og afsondrede strande. Gå ikke glip af Short Sand Beach, som er bakket op af klipper dækket af træer og et fantastisk sted at se efter det lokale dyreliv eller bare læne dig tilbage og nyde lidt tid i sandet. Stierne og udsigten ved Oswald West er generelt spektakulære og tilbyder et par måder at nyde dem på. Hvis du ikke er meget af en vandrer, så tag til Neahkahnie Mountain, som du kan nå via Highway 101 i din bil, og der er masser af steder at stoppe for at komme ud og kigge. Du kan også vandre din vej op, men vær advaret; det er en udfordrende en. Cape Falcon er også en fantastisk 5-mile vandretur med førsteklasses udsigt.

Shore Acres State Park

Shore Acres State Park
Shore Acres State Park

Shore Acres var engang tømmermagnaten Louis Simpsons ejendom, og som sådan er det lidt anderledes end den barske, naturlige skønhed i Oregons statsparker. Shore Acres har udsigt over havet fra en klippetop, men den har også en formel have, rosenhaver og en japansk have. Bonus - mens de fleste statsparker ikke er nær så tiltalende i de kolde vejrmåneder, sætter Shore Acres State Park en julelysskærm i sine haver. Sørg også for at få nogle vandreture. Udsigten fra klippetoppene er spektakulære, eller du kan følge stierne ned til stranden.

Silver Falls State Park

North Falls i det centrale Oregon
North Falls i det centrale Oregon

Hvis hvad duvil ud af en statspark er bare ligefrem fantastisk natur, Silver Falls er stedet at tage hen. Cirka en time fra Salem kaldes Silver Falls ofte "kronjuvelen" i Oregon State Parks for sin skønhed. Først og fremmest skal du besøge denne park for dens Trail of Ten Falls, som er en 7,2 kilometer lang sløjfesti, der passerer en række vandfald, mens den snor sig gennem en kløft. Sørg for at besøge South Falls, som er 177 fod høj, hvor du kan vove dig bag vandfaldene for at få et unikt udsigtspunkt. Du kan ikke medbringe kæledyr på Trail of Ten Falls, men der er 35 miles af backcountry-stier til mountainbiking, ridning og mere. Hvis du vil overnatte, er der masser af campingpladser, autocampere og nogle hytter også.

Valley of the Rogue Park

Solnedgang i Valley of the Rogue Park
Solnedgang i Valley of the Rogue Park

Oregons mest populære statspark er Valley of Rogue Park, mest for sin adgang til floden og nærheden til I-5. Rogue Valley i det sydlige Oregon er hjemsted for Rogue River, der er gjort berømt af romanforfatter og fisker Zane Grey. Parken har en 1,25-mile sti langs flodens kant, der er afslappende og smuk, og den skærer den 4-mile Rogue River Greenway Trail, hvis du vil fortsætte. Parken er fantastisk til fiskeri, sejlsport og camping med masser af campingpladser samt RV-tilslutninger og otte yurter. Parken er også et unikt udgangspunkt for at udforske nærliggende Grants Pass, Medford og Ashland.

Anbefalede: