Surfing i Florida: Den komplette guide

Indholdsfortegnelse:

Surfing i Florida: Den komplette guide
Surfing i Florida: Den komplette guide

Video: Surfing i Florida: Den komplette guide

Video: Surfing i Florida: Den komplette guide
Video: THE BEST PLACES TO VISIT IN FLORIDA! (Travel Guide) 2024, Kan
Anonim
USA-vejr-ORKANE
USA-vejr-ORKANE

Hawaii og Californien har måske billedskønne surfbølger, men Sunshine State har nogle af de smukkeste strande i verden, og mange byder endda på store bølger. Få fat i din våddragt og boardshorts!

Where to go

Der er så mange strande i hele staten Florida, som er befordrende for ikke kun svømning, men også surfing. Tag til Daytona Beach, kendt som "verdens mest berømte strand" - dette er det perfekte sted at komme i gang og er ret undervurderet, hvad angår Floridas strande. I løbet af ferien pakker Main Street Pier en punch. Masser af turister og lokale kan lide at surfe her, så kom tidligt.

First Peak er også en god mulighed; lige syd for Cocoa Beach er det her, du ofte finder Floridas konkurrencedygtige surfere.

The New Smyrna Inlet har den mest konsekvente surf i staten og er kendt af lokalbefolkningen som "bølgemagneten." Hvis du vælger at surfe i New Smyrna Inlet, har du et par tricks i ærmet. Det er et godt sted for hotdogging, et udtryk, der bruges til at angive super vovede og vilde stunts på et bræt.

St. Augustine (nær Jacksonville, hvor du også kan surfe på steder som Lighthouse, Officers Club og Mayport Poles) har også noget af det bedste surfing i Florida. Blowhole i Anastasia Park er et sted, hvor du med garanti vil finde store bølger; det samme gælder for et område kendt somMidter. Spar en tur til Flagler Beach for køligere temperaturer; molen her giver mulighed for koldfrontsurfing, når vinden virkelig sætter ind.

Gå til den nordvestlige Golfkyst, før du forlader staten, hvor du vil finde masser af strande og surfingmuligheder lavet til begyndere til erfarne surfere. Vandet er lidt roligere omkring Bungalows of Perdido Key, hvor du finder hvide sandklitter og malerisk udsigt over bugten. Hvis du er i nærheden af Panama City Beach, kan du tage til Concrete Pier eller St. Andrews Beach for at få en fantastisk surf.

Skoler eller instruktører

Uanset hvilken by i Florida, du vælger at besøge eller parkere dig selv i, er chancerne for, at der findes surfskoler der.

  • North Florida: North Florida Kite | Surf i Jacksonville; Jacksonville Surf og Paddle; Thompson Surf School; og S altwater Cowgirls Surfcamp
  • St. Augustine: The Surf Station Surf Camp
  • Daytona Beach: Daytona Beach Surfing School; Three Brothers Boards SUP-lektioner; Store Oceans Surf og SUP; og Pure Life Surf School
  • Cocoa Beach: Cocoa Beach Surf School; Ron Jon Surf Skole; og Gold Breeze Kiteboarding
  • Miami og Fort Lauderdale: South Beach Surf School; og East Coast Kiteboarding School
  • Panhandle: Ride on Surf School

Det bedste tidspunkt at gå

Hele tiden er en god tid til at surfe i Florida. I en tilstand, hvor solen skinner, og vejret er varmt året rundt, er havet altid tilgængeligt for surfere og svømmere. Hvis du ønsker større dønninger,surfsæsonen i Florida er dog fra begyndelsen af august til vinteren og går endda over i foråret. Hovedsæsonen for dønninger i Sunshine State finder sted fra november til marts og kan generere bølger op til næsten 10 fod høje.

Surfetip til besøgende

Mens den sydlige spids af Florida (Florida Keys) knap nok får bølger, er den østatlantiske kyst det søde sted. Tag til Key West for at sejle, drikke og frisk fisk og skaldyr, men hvis du vil fange en bølge, så hop ind i bilen og rejs nordpå. Florida byder på næsten 1.197 miles kystlinje og varmt vand, som er surfbare det meste af året. Et andet (måske overraskende) godt tidspunkt at surfe på er orkansæsonen. Hav altid masser af solcreme ved hånden, da Florida-solen er stærk, og hold et small-wave shortboard omkring, samt et longboard (til mindre bølgedage), hvis det er muligt.

Anbefalede: