De bedste kvarterer i San Antonio, Texas

Indholdsfortegnelse:

De bedste kvarterer i San Antonio, Texas
De bedste kvarterer i San Antonio, Texas

Video: De bedste kvarterer i San Antonio, Texas

Video: De bedste kvarterer i San Antonio, Texas
Video: Things to do in SAN ANTONIO, TX: Luxury and Rodeo (USA) 2024, Kan
Anonim
San Antonio kvarterer
San Antonio kvarterer

San Antonio tårner sig op i den kulturelle fantasi, mest på grund af den legendariske Alamo og River Walk, et netværk af stier langs San Antonio-floden, der er fyldt med restauranter og barer. Mest bemærkelsesværdigt er Texass næststørste by en fejring af mexicansk kultur, hvilket er tydeligt i byens køkken, kunstneriske produktion og historiske steder. Det ville være en forbrydelse kun at holde sig til velkendte kvarterer i centrum under dine rejser, da der er så meget at se og gøre her. Udforsk det bedste, San Antonio har at byde på, ved at besøge alle de kvarterer, der er nødvendige for at vide, fra Pearl til Deco District til Southtown og tilbage igen.

Downtown

Riverwalk San Antonio
Riverwalk San Antonio

Downtown finder du San Antonios originale spanske bosættelser samt byens mest bemærkelsesværdige arkitektur, barer, restauranter og butikker. Sikker på, River Walk og Alamo er destinationer, men der er så meget mere at udforske. Den travle, farverige Mercado (også kendt som Market Square) er hjemsted for tre blokke af historiske butikker og gallerier, mens San Antonio Museum of Art kan prale af en fantastisk samling af latinamerikansk kunst. San Fernando-katedralen huser det ældste, kontinuerligt kørende religiøse samfund, som harhar eksisteret siden 1731. Tag forbi Buckhorn Saloon and Museum eller The Esquire Tavern for flydende brændstof og eventyr i Texas-størrelse - Buckhorn er det sted, hvor Teddy Roosevelt rekrutterede Rough Riders, og hvor Pancho Villa siges at have planlagt den mexicanske revolution.

Alamo Heights

Lige nord for centrum oser Alamo Heights af gamle penge og knirkende, antik charme. Dette velhavende kvarter er fyldt med udsmykkede palæer, århundreder gamle træer, eksklusive butikker og gavebutikker og et væld af eksklusive spisesteder. Besøg McNay Art Museum, det første museum for moderne kunst i Texas, eller hvis det ikke er blæsende varmt udenfor, så tag en vandretur i den naturskønne Olmos Basin Park. Hårde shoppere vil glæde sig over de seje vintagebutikker, der bugner i Alamo Heights.

Mission Parkway National Register District

Mission San Juan Capistrano, San Antonio
Mission San Juan Capistrano, San Antonio

Et besøg i Mission Parkway National Register District er et must, når du er i San Antonio. Dette berømte distrikt omfatter det meste af Mission Trails vandre-og-cykelsti-linje, hvor besøgende kan besøge de smukke, UNESCO-status San Antonio Missions og deres tilsvarende katolske sogne. Hvis du er til lidt fysisk aktivitet, anbefaler vi stærkt at udforske missionerne på cykel - stien er nem at navigere og byder på en dejlig udsigt over det tætte skovlandskab. SWell Cycle, den første cykelandel nogensinde i staten Texas, har hundredvis af selvbetjente cykler tilgængelige på mere end 60 stationer rundt omkring i byen.

Pearl

Pearl District shoppingog gårdhaver
Pearl District shoppingog gårdhaver

Perlen er centreret langs den nordlige strækning af San Antonio-floden og er et af San Antonios sejeste, mest kulturelt livlige kvarterer. Det er forankret af det tidligere Pearl Brewery, som er blevet omdannet til et konglomerat af butikker, restauranter, lejligheder og det smukke, statelige Hotel Emma. Tjek weekendens bondemarked på lørdage og søndage, hvor alle produkter og andre tilbud kommer fra inden for en radius på 150 mil fra San Antonio.

Southtown/Kong William

Palæ i King William Historic District, San Antonio, Texas
Palæ i King William Historic District, San Antonio, Texas

Southtown er San Antonios selvskrevne kunstdistrikt. Der er meget at se og gøre her, lige fra at udforske de restaurerede victorianske palæer i King William Historic District til at gennemse gallerier og atelierer som dem på Blue Star Art Complex. Nyd den lokale smag og offentlig kunst på San Antonio Art League & Museum, tjek Dorćol Distilling Co., og forkæl dig selv med velsmagende margaritas på Rosario's.

Helotes

Helotes, der ligger på den nordvestlige side af San Antonio, er sprængfyldt med charme fra små byer - for pokker, der er endda en hovedgade med en landhandel, et postkontor og en foderbutik her. Denne stille enklave er, hvor de lokale flytter for at komme væk fra byens støj og trafik. John T. Floore Country Store, der tidligere var en dansesal, er nu et spillested for livemusik, der har været vært for folk som Patsy Cline og Willie Nelson. Og Helotes Creek Winery tilbyder over 30 vine, som alle er lavet på stedet.

Eastside

San Antonios østside er præget af mangfoldighed og rig afroamerikansk indflydelse. Her finder du Ellis Alley, en af byens første sorte amerikanske bosættelser, og St. Paul Square, opkaldt efter en af de ældste afroamerikanske kirker i byen. Der er masser at spise, drikke og lave her, lige fra at prøve lokale bryggerier hos Alamo Beer Company til at spise BBQ-sandwich på Dignowity Meats.

Brackenridge Park

San Antonio japansk tehave
San Antonio japansk tehave

Især hvis du har børn, er Brackenridge Park et fantastisk område at besøge. Denne populære park er hjemsted for en strækning af San Antonio-floden, den japanske tehave, Sunken Garden Theatre og The Witte Museum (som byder på gigantiske udstillinger af dinosaurer og andre udstillinger med natur- og videnskabstema). Børn vil også elske The DoSeum, et meget interaktivt, STEM-fokuseret børnemuseum.

Monte Vista/Olmos Park

Umiddelbart nord for centrum er Monte Vista det største historiske distrikt i landet og et af de ældste. Det er også hjemsted for flere nye butikker og restauranter, som er værd at tjekke ud, herunder Taco Taco Cafe. Boligerne her repræsenterer en række arkitektoniske stilarter, herunder victorianske, dronning Anne, Antebellum og mauriske. Den nærliggende Olmos Park har en rig historie, der går tilbage til 1920'erne, sammen med frodig landskabspleje og unik arkitektur.

Westside

Midsektion af kvinde, der har mad derhjemme
Midsektion af kvinde, der har mad derhjemme

Hvis du vil have et dybtgående kig ind i byens rige kunst-, kultur- og madscene, er et besøg på Westside ibestille. Det er her, Tex-Mex-køkkenet opstod, og det er her, du finder nogle af byens mest autentiske restauranter (gå ikke glip af El Siete Mares). Områdets Deco District, som er en del af den historiske Old Spanish Trail, kan prale af gammel art deco-arkitektur og levende, storstilede vægmalerier af lokale kunstnere.

Anbefalede: