Restauranter i nærheden af Cedar Point Amusement Park

Indholdsfortegnelse:

Restauranter i nærheden af Cedar Point Amusement Park
Restauranter i nærheden af Cedar Point Amusement Park

Video: Restauranter i nærheden af Cedar Point Amusement Park

Video: Restauranter i nærheden af Cedar Point Amusement Park
Video: Cedar Point Amusement Park Television Commercial Reel (1987 - 1989) 2024, Kan
Anonim

Find gode spisesteder uden for parken

Cedar Point rutsjebaner
Cedar Point rutsjebaner

Cedar Point Amusement Park, som kalder sig selv verdens rutsjebanehovedstad, byder på en række steder at få en bid inden for parkens porte. Men nogle gange er det rart at komme væk fra folkemængderne og midtvejs for et afslappende måltid. Her er et par yndlingsrestauranter inden for en kort køretur fra Cedar Point.

Quaker Steak and Lube

Quaker Steak and Lube erstattede TGI Fridays i Castaway Bay-området for enden af dæmningen. Denne populære kæderestaurant ligger mindre end en kilometer fra Cedar Point-dæmningen og tilbyder en sjov atmosfære væk fra parken. Åbent til frokost og middag hver dag, Quaker Steak serverer barmad, burgere, pasta og kyllingeretter samt sæsonbestemte specialiteter. Den komplette bars menu viser et lokkende udvalg af frosne drikkevarer.

Tomo Hibachi på Breakers Hotel

Cedar Point Hotel Breakers fra stranden
Cedar Point Hotel Breakers fra stranden

Beliggende på Cedar Point's Hotel Breakers tilbyder Tomo Hibachi underholdning såvel som mad. Denne restaurant i japansk stil har en traditionel hibachi-grill, som gæsterne sidder omkring, og menuen byder på kylling, bøf, sushi og æggeruller.

Red Gables Mesquite Grill

Sandusky's Red Gables Mesquite Grill, på rute 6 caen kilometer øst for Cedar Point Causeway, anses af mange for at have de bedste bøffer i området. Denne elegante, men uhøjtidelige restaurant serverer også et udvalg af fiske- og skaldyrsretter, svinekød og pastaretter til alle de traditionelle tilbehør. Red Gables Mesquite Grill er også forpligtet til bæredygtigt landbrug og køber det meste af dets kød og produkter lok alt. Den er åben til middag hver dag.

The Original Margaritaville

Jimmy Buffetts Margaritaville restaurant
Jimmy Buffetts Margaritaville restaurant

Beliggende på rute 6, lige uden for Sandusky og Cedar Point, har Margaritaville været en sommerfavorit i årtier. Denne restaurant serverer røgeri, har en Key West-stemning og en stor gårdhave med levende musik i weekenden. Der er endda et vandfald. Menuen byder på fajitas, en række nacho-kombinationer, enchiladas og tacos og amerikanske burgere. Som du ville forvente af navnet, har Margaritaville specialiseret sig i disse frosne tequila-sammenkogter; det tilbyder 13 forskellige varianter. Margaritaville er åben til frokost og middag hver dag.

Bay Harbor Restaurant

Beliggende ved marinaen lige uden for parkens porte, er Bay Harbor Restaurant et afslappende sted at nyde en særlig middag med udsigt over Lake Erie. Menuen er specialiseret i traditionelle bøffer og fisk og skaldyr med alle tilbehør. Bay Harbor er kun åben til middag, og det er et fantastisk sted at nyde Lake Erie-solnedgangen.

Zink Brasserie

Denne franske bistro på Water Street i Sandusky er et fantastisk sted at undslippe Cedar Points larm. Menuen byder på traditionelle franske favorittersom løgsuppe-gratine og bouillabaisse, samt en trio af Angus-bøffer. Restauranten lægger også vægt på lokale råvarer. Zinc Brasserie er åben til frokost og middag mandag til fredag og til middag om lørdagen.

Anbefalede: