De 9 bedste San Jose-hoteller i 2022
De 9 bedste San Jose-hoteller i 2022

Video: De 9 bedste San Jose-hoteller i 2022

Video: De 9 bedste San Jose-hoteller i 2022
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Vi undersøger, tester, anmelder og anbefaler uafhængigt de bedste produkter - lær mere om vores proces. Hvis du køber noget via vores links, optjener vi muligvis en kommission.

The Rundown

Bedste samlet: HYATT House San Jose Silicon Valley - Se priser på TripAdvisor

"Komfort, faciliteter og bekvemmelighed for familier, par eller forretningsrejsende."

Bedste luksus: Hayes Mansion - Se priser på TripAdvisor

"Et fredeligt, luksuriøst hotel i San Jose."

Bedste natteliv: Hotel de Anza - Se priser på TripAdvisor

"Et fremragende valg for rejsende, der søger nattelivet i San Jose."

Bedst til familier: The Hampton Inn and Suites San Jose - Se priser på TripAdvisor

"Et pålideligt valg for familier med komfortabel indkvartering og bekvemmeligheder."

Bedste butik: Hotel Clariana - Se priser på TripAdvisor

"For et historisk hotel er værelserne ret rummelige med mindst 310 kvadratfod plads."

Bedste bycentrum: Westin San Jose - Se priser på TripAdvisor

"Et fremragende valg, der gør det nemt at besøge attraktioner."

Bedst til romantik: Hotel Valencia Santana Row - Se priser på TripAdvisor

"Et fremragende sted for par at bo… Romantiske pakker er tilgængelige."

Bedste forretning: The Fairmont San Jose - Se priser på TripAdvisor

"Bekvem beliggenhed, eksklusiv indkvartering og forretningsvenlige faciliteter."

Bedste budget: Flamingo Motel - Se priser på TripAdvisor

"En skjult perle for budgetrejsende."

Bedste samlet: HYATT House San Jose Silicon Valley

HYATT House San Jose/Silicon Valley
HYATT House San Jose/Silicon Valley

Uanset hvilken grund der bringer dig til San Jose, tilbyder The HYATT House San Jose Silicon Valley komfort, bekvemmeligheder og bekvemmelighed for familier, par eller forretningsrejsende. Standardværelser inkluderer gratis varm morgenmad og Wi-Fi samt moderne indretning, blødt sengetøj, mikrobølgeovn og minikøleskab. Gæsterne kan tage en svømmetur i den udendørs swimmingpool eller træne i fitnesscentret. Hotellet har et 24-timers marked og en smart bar til cocktails, amerikanske retter og soci alt samvær. En gratis shuttle transporterer gæster inden for fem miles fra hotellet til lufthavnen, Californiens forlystelsespark Great America og Santa Clara Convention Center. Gæsterne kan også gå til Levi Stadium og adskillige restauranter og barer.

Bedste luksus: Hayes Mansion

Hayes Mansion
Hayes Mansion

Hvis du leder efter et fredeligt, luksuriøst hotel i San Jose, så overvej Hayes Mansion, et 214-værelses hotel beliggende i den naturskønne udkant af San Jose. Den 100 år gamle ejendom ligger 24 km fra San Jose lufthavn og er omgivet af haver og bjerge. Elegante værelser har enminimum 340 kvadratmeter plads og er lavet af træ og marmor med plys sengetøj, separate brusere og badekar. Gæsterne kan slappe af i spaen med fuld service til massage med varme sten, ansigtsbehandlinger og andre kropsbehandlinger. Der er også en udendørs pool og jacuzzi, en 18-hullers golfbane og tre restauranter.

Bedste natteliv: Hotel de Anza

Hotel De Anza
Hotel De Anza

Det historiske Hotel de Anza fra art deco-tiden ligger få skridt fra barer, restauranter og koncertstedet SAP Center, hvilket gør det til et fremragende valg for rejsende, der søger nattelivet i San Jose. Med et minimum på 218 kvadratmeter plads er nogle standardværelser en anelse til den lille side, men de er stilfuldt designet og har faciliteter såsom docking-stationer, overdådige badekåber, minikøleskabe og glasindkapslede brusere. Hotellet har to spisemuligheder: en prisbelønnet italiensk restaurant og en afslappet café, mens Hedley Club er perfekt til live jazz og håndværkscocktails ved pejseloungen. Gæster kan gå fra hotellet til den trendy San Pedro-plads, SoFA-distriktet eller Japan Town.

Bedst til familier: The Hampton Inn and Suites San Jose

Hampton Inn & Suites San Jose
Hampton Inn & Suites San Jose

Hampton Inn and Suites San Jose er et pålideligt valg for familier med komfortabel indkvartering og faciliteter, som det berømte mærke er kendt for. Gæsterne kan nyde gratis parkering på hotellet, en varm morgenbuffet og trådløst internet. Den udendørs pool er et fantastisk sted at slappe af efter en dag på opdagelse. Forældre kan brænde noget stress af i fitnesscentret eller nyde detaftenreception med snacks og drinks i løbet af ugen. Hvert af de 80 værelser er pletfri, med blødt premium sengetøj, en mikrobølgeovn, sofa og minikøleskabe. Hotellet er beliggende ni miles fra centrum, nær Santa Clara County Fairgrounds, Happy Hollow Park og Zoo og Rockin' Jump trampolinparken.

Bedste butik: Hotel Clariana

Hotel Clariana
Hotel Clariana

Hvis du foretrækker en boutique-hoteloplevelse, er Hotel Clariana et nyligt ombygget hotel, der er opført i National Register of Historic Places. Hotellet blev bygget i 1913 og har et unikt turkis ydre og klassisk arkitektur i klassisk Beaux-Arts-stil, men moderne faciliteter såsom et businesscenter, fitnesscenter og gæstelounge. For et historisk hotel er værelserne ret rummelige med minimum 310 kvadratmeter plads og Keurig-kaffemaskiner, flisebadeværelser, USB-ladestationer og minikøleskabe. Hvis du er følsom over for støj, anmod om et ophold væk fra gaden (vinduerne er ikke lydtætte). Hotellet er beliggende i centrum af San Jose centrum, og der er gratis parkering på stedet.

Bedste bycentrum: Westin San Jose

Westin San Jose
Westin San Jose

For et centr alt ophold, der placerer dig i hjertet af centrum, er Westin San Jose et fremragende valg, der gør det nemt at besøge attraktioner såsom San Jose Museum of Art, California Theatre og Santana Row. Hotellet blev bygget i 1926 og blev betragtet som San Joses "million-dollar hotel" og bevarer stadig sin glamour, raffinement plus moderne bekvemmeligheder. TraditionelVærelserne har minimum 220 kvadratmeter plads, minikøleskabe og blødt sengetøj. Hotellet tilbyder også gæsterne et fitnesscenter, businesscenter, spisning på værelset og en italiensk restaurant. Westin ligger i gåafstand til SAP Center, kongrescentret og børnemuseet. Kæledyr er velkomne gratis, men parkeringsservice er ekstra.

Bedst til romantik: Hotel Valencia Santana Row

Hotel Valencia - Santana Row
Hotel Valencia - Santana Row

Hvis romantik bringer dig til San Jose, er Hotel Valencia Santana Row et fremragende sted for par at bo. Hotellet med 215 værelser ligger i Silicon Valleys indkøbscenter med restauranter og butikker kun få skridt væk. Værelserne har specialdesignede egetræsmøbler og sengegavle, minimum 350 kvadratmeter plads, plantageskodder, private balkoner (i nogle) med udsigt over gården eller Santana Row, samt specialbadekåber. Par kan spise på den elegante tapasrestaurant eller al fresco på vinterrassen. Der er også en dejlig udendørs swimmingpool. Om aftenen kan gæsterne besøge to smarte barer - inklusive en tagbar med udsigt over byen. Romantiske pakker er tilgængelige.

Bedste forretning: The Fairmont San Jose

Fairmont San Jose
Fairmont San Jose

San Jose er en forretningsrejsendes mekka, og Fairmont San Jose topper listen over forretningshoteller på grund af dets bekvemme beliggenhed, avancerede indkvartering og forretningsvenlige faciliteter. Med et 24-timers automatiseret businesscenter, 65.000 kvadratfod møde- og begivenhedsrum, audiovisuelt udstyr og cateringmuligheder, er det et topvalg til arrangementer. Efter arbejde kan gæsterne slappe af i den smukke swimmingpool på taget, slappe af med en spa-behandling eller slappe af i en af fem restauranter og barer, der serverer californiske retter og håndværkscocktails. Hvert af de 731 rummelige værelser har marmorbadekar med separate brusere, luksuriøse senge og en fantastisk udsigt. San Jose McEnery Convention Center er inden for gåafstand, ligesom adskillige restauranter og barer.

Bedste budget: Flamingo Motel

Med de fleste hotelpriser i San Jose, der ligger langt over $200, er Flamingo Motel en skjult perle for budgetrejsende. Med neonlys på ydersiden afgiver motellet med 23 værelser en "retro" stemning; det er rent, praktisk og overkommeligt. Mange værelser har fuldt udstyrede køkkener – perfekt til længere ophold – men de har alle det grundlæggende, herunder mikrobølgeovne, Wi-Fi, fladskærms-tv og minikøleskabe. Beliggende i gåafstand til SAP Center, samt flere restauranter og barer, er det muligt at efterlade bilen på motellet og undgå morgentrafik (gratis parkering er tilgængelig). TripAdvisor-medlemmer mente, at det var en stor værdi og bemærkede, at ejerne vil gøre alt for at gøre gæsterne komfortable.

Anbefalede: