8 Bedste cocktailbarer i Shanghai

Indholdsfortegnelse:

8 Bedste cocktailbarer i Shanghai
8 Bedste cocktailbarer i Shanghai

Video: 8 Bedste cocktailbarer i Shanghai

Video: 8 Bedste cocktailbarer i Shanghai
Video: Shanghai's Best Bars! Drink in a jacuzzi on a rooftop! 2024, Kan
Anonim

Denne travle kinesiske metropol er også en af landets mest vestlige. Fyldt med skyskrabere, flotte hoteller og en bred vifte af restauranter, der serverer mad fra hele verden, har Shanghai også en spirende cocktailscene. Håndværkscocktailbarer er steget støt i løbet af de sidste par år, og byen kan nu prale af flere barer, der ryster og omrører imponerende drinks. Fra smarte speakeasies til lounger på taget, Shanghais cocktailscene har noget for alle drinkelskere. Læs videre for nogle af de bedste steder at nyde natten væk.

Nøgternt selskab

Sober Selskab
Sober Selskab

Den nyeste idé fra Speak Low's Shingo Gokan, dette multikonceptrum huser en restaurant, café og cocktailbar: Sober Café byder på små tallerkener og brunch hele dagen, Sober Kitchen er en restaurant med et moderne udtryk for kinesisk retter, og Sober Society er cocktailbar, der serverer kreationer som Godfather III lavet med Laphroig 10 Year Old, hojicha grøn te, abrikosbrandy og bitter, garneret med en luns kandiseret prosciutto. Sober Company åbnede i 2017 og nåede at lande som nummer 45 på listen over verdens bedste barer i 2019.

Tal lavt

Denne speakeasy-bar er gemt bag en glidende bogreol i en butik med bartenderværktøj og strækker sig over flere etager, hver med deres eget koncepthøjere du går, jo dyrere og smartere bliver det. Den første bar er livlig med solide cocktails. For at komme ind i den anden bar skal du gå op ad en anden trappe og finde den by, du er i, på kortet og trykke på knappen - voila! Den tredje bar er den mest eksklusive, en japansk whisky-bar kun for medlemmer. Denne bar er en af to, der ejes i byen af det japanske bartendergeni Shingo Gokan og er nummer 35 på listen over verdens 50 bedste barer i 2019.

Union Trading Company

Fagforenings handelsselskab
Fagforenings handelsselskab

Dette beskedne sted har stille og roligt serveret håndlavede cocktails i fem år i et stille hjørne i Xuhui-distriktet. Den omfattende menu byder på kreative og velsmagende blandinger, hvoraf mange er på fad og inkluderer hjemmelavede infusioner, som The Inquisitor, lavet med London Dry Gin, PX Sherry, lime, gurkemeje, ingefær, kanel og en pilsner, garneret med en buket af mynte. Hvis du føler dig ked af det, kan du ringe efter en bestilling af Sichuan-krydderkyllingen, stegt kyllingemørd overstrøet med peberfrugter og mundbedøvende Sichuan-peberkorn.

Senator Saloon

The Prohibition-era of the United States er inspirationen her, og det er let at se, når du bemærker bliktagslofterne, træpanelerne og menuen stablet med klassiske cocktails som a Bee's Knees, Negroni og Vieux Carre. Der er også et par huslagrede cocktails, inklusive en fadlagret negroni og en fadlagret ahorn gammeldags.

Sir Elly's

Sir Elly's
Sir Elly's

Tag elevatoren op til taget af Peninsula Hotel på Bund, og du bliverbelønnet med panoramaudsigt over skyline, hyggelige røde tæpper og en lang mix-and-match gin & tonic cocktailmenu. Først skal du vælge din gin blandt muligheder som Peddlers Shanghai, Monkey 47, Kew Organic og Ki No Bi Kyoto Dry. Vælg derefter en tonic som east Imperial Burma Tonic eller Fevertree Indian Tonic. Tilsæt til sidst frugter og planteekstrakter som agurk, grapefrugt, basilikum, ingefær, lyserøde peberkorn og koriander. Andre cocktails og en robust whiskyliste er også tilgængelige, og hvis du holder dig ædru, kan du prøve et af de ni kildevande på menuen.

Botanist

Temaet her er planter, og drinksene afspejler det med ingredienser som friske urter, spiselige blomster og citrongræs. Der er også en lang bourbon-liste og nogle håndværksøl. Indretningen er futuristisk, en slags videnskabeligt laboratorium møder drivhus med en dejlig levende plantevæg. Sæt dig ved den lange bar, eller få en plads på den hyggelige, lyseblå sofa.

RIINK

Ja, dette er en rullebane, komplet med skateudlejning, neonlys og 80'er-musik, der kommer gennem højttalerne. Men det er også et godt sted for håndværkscocktails, især hvis du er ude efter den romfyldte tiki-variant. Prøv den abstrakte Mojito, lavet med en honning-grapefrugt-trøffelsirup, eller Tikki Riink, som blander kirsebær-infunderet cognac med ananasrom.

The Odd Couple

Det ulige par i Shanghai
Det ulige par i Shanghai

Denne lille bar er et partnerskab mellem Shanghai-favoritten Shingo Gokan og den amerikanske mixolog Steve Schneider, tidligere fra Employees Only. Det neonlysfyldte rum åbnede i marts 2019er 1980'er-inspireret, med en væg af cd'er og en LED-skærm, der projicerer Pac-Man. Drikkevarer er også retro, med en Long Island iste på menuen, samt en espresso martini-duftende med trøfler.

Anbefalede: