Top 10 Vancouver Cocktailbarer & Drikkesteder
Top 10 Vancouver Cocktailbarer & Drikkesteder

Video: Top 10 Vancouver Cocktailbarer & Drikkesteder

Video: Top 10 Vancouver Cocktailbarer & Drikkesteder
Video: Inside The Best Bar In The World: Lyaness | Forbes 2024, Kan
Anonim
Gas Town på en regnfuld nat
Gas Town på en regnfuld nat

Vancouver er en by, der elsker sine cocktails! I løbet af de sidste 15 år er Vancouvers cocktailscene vokset eksponentielt, drevet af både Vancouvers high-end madkultur (vores restauranter er blandt de bedste i verden) og af stigende stjerner inden for bartender/mixologi, som har skabt verdenskendte originale cocktails. Et eksempel: David Wolowidnyk fra West Restaurant skabte cocktailen "Passage to India", der blev serveret til Slumdog Millionaire Oscar-festen!

De bedste cocktailbarer er mere end bare lækre drinks; de skal også have en unik atmosfære, fantastisk beliggenhed og føles spændende, selv når alt hvad du bestiller er tonic-og-lime.

Diamanten i Gastown

En del af Mark Brands mini-imperium af Gastown-barer og restauranter--Brand ejer også Boneta og Save-on-Meats--The Diamond er nemt en af de fedeste cocktailbarer i Vancouver. Beliggende på anden sal i en historisk Gastown-bygning, der engang var et bordel og med udsigt over Gastowns vartegn Maple Tree Square, er The Diamond slank, urban og ekstremt stilfuld.

Keifferbaren i Chinatown

Vancouvers Chinatown har for nylig oplevet en stigning i hippe nattelivssteder, og det kan til dels skyldes den mangeårige succes med Keefer Bar, hvorrockstjernen Vancouver bartender og barchef Danielle Tatarin bruger ingredienser fra Chinatown til at skabe enestående asiatiske cocktails.

L’Abattoir i Gastown

Beliggende på den anden side af gaden fra The Diamond, den ultra-cool L'Abattoir er både en af de bedste restauranter i Gastown og en af de bedste Vancouver cocktailbarer: sofistikeret, chik og meget stilfuld. Det er også hjemsted for prisvindende originale cocktails, der er blandt de bedste i byen.

OPUS Bar i Yaletown

Yaletown--især Mainland Street og Hamilton Street--er epicentret for eksklusivt natteliv i Vancouver; restaurant/barer som Bar None og UVA Wine Bar (se nedenfor) er alle se-og-bliv-set-hotspots. Men den ultimative bar for cocktails, der ser berømtheder, er OPUS Bar på OPUS-hotellet, hvor kendte ansigter (og lejlighedsvis Canuck) er normen, og alle ser fantastiske ud, skat.

Cascade Room på Main Street i Mount Pleasant

Cascade Room, der kan prale af et imponerende udvalg af øl og cocktails, er en kvartersbar, der føles som om den indkapsler selve kvarteret: den har den samme tilbagelænede energi som Main Street/SoMa. Nu er der flere mennesker-i-30'erne-og-40'erne-med-børn-der-plejede-være-hipster end hipster, Cascade Room er et fantastisk sted for drinks med venner og en af de mest afslappede Vancouver cocktailbarer.

Cloud 9 på Empire Landmark Hotel, Downtown

En af Vancouvers top 5 restauranter med udsigt er også en af de bedste Vancouver cocktailbarer: En roterende restaurant med 360 graders udsigt, Cloud 9 eret af mine yndlingssteder til cocktails efter middagen. Snup en vinduesplads, og nyd en utrolig udsigt i en smart pianobar-atmosfære.

The Raffinaderiet, Downtown

Beliggende i hjertet af Granville Streets nattelivsdistrikt tilbyder The Refinery et stort udvalg af originale cocktails og er et ideelt udgangspunkt for en nat tilbragt med at udforske Vancouvers bedste natklubber (hvoraf de fleste ligger på Granville Street).

UVA-vinbar i Yaletown

Kåret som bedste vinbar af Georgia Straight hvert år fra 2010 til 2015, Vancouvers UVA Wine Bar er et sofistikeret alternativ til den typiske pick-up bar og et af Vancouvers foretrukne steder for at få drinks med venner eller med nogen speciel. Populær blandt en mangfoldig skare, den kom også med på min liste over Vancouvers bedste natteliv for personer over 40 år.

The Irish Heather in Gastown

Sean Heathers flagskibsrestaurant/bar er en kvartersinstitution i Gastown. I modsætning til The Diamond eller L'Abattoir er Irish Heather en tilbagevenden til gammeldags, hårdtdrikkede pubber - whiskyelskere bør tjekke Whisky Shebeen på stedet for det største udvalg af whiskyer i Vancouver. Selvom det mere er en bar-bar end en cocktailbar, laver Irish Heather denne liste over top Vancouver cocktailbarer for at være et af de bedste steder at tage en drink i byen, punktum.

Reflections Lounge på Rosewood Hotel Georgia, Downtown

Af alle cocktailbarerne i Vancouver er der ingen, der er mere social end den smukke udendørs Reflections Lounge på det historiske Rosewood Hotel Georgia. Beskrevet som"swishy" af The Globe and Mail, Reflections er lige så luksus, som Vancouver bliver. Åben sæsonmæssigt i foråret og sommeren; lukket om efteråret og vinteren.

Anbefalede: