Hvor skal man spise på Universal CityWalk
Hvor skal man spise på Universal CityWalk

Video: Hvor skal man spise på Universal CityWalk

Video: Hvor skal man spise på Universal CityWalk
Video: Пребывание в Girly Pink Room отеля Minions в Японии👸💗 | Hotel Universal Port Girly Room | ASMR 2024, Kan
Anonim
Hard Rock Cafe på Universal CityWalk
Hard Rock Cafe på Universal CityWalk

Det sjove behøver ikke at gå i stå umiddelbart efter at have forladt portene til Floridas Universal Orlando Resort. Betragt Universal CityWalk som en slags forlængelse af den animerede atmosfære, du finder i parken. Beliggende i gåafstand til indgangsporten og hotellerne er dette travle spise- og nattelivsdistrikt, hvor mange parkgæster ender til en drink eller en bid mad efter mørkets frembrud. Fra hotdogs til linguine og muslinger, Universal CityWalk ser ud til at have noget at spise for enhver palette og pris.

Cowfish Sushi Burger Bar

Cowfish Sushi Burger Bar
Cowfish Sushi Burger Bar

Glem pizza; eventyrlystne spisere kan benytte denne sjældne lejlighed til at prøve en burgushi i stedet for. Cowfishs signaturret er alt det tilbehør, du kan forvente i en typisk burger, der er pakket unikt ind i en sushirulle. Her kan spisende gæster vælge mellem en af et dusin milkshakes til at skylle deres trøffelcheeseburgere eller sashimi ned, selvom mejeriprodukter og rå fisk ikke er en traditionel kombination. Så igen, traditionel er ikke rigtig Cowfish's ting. Som navnet og dens East-meets-West-fusionsmenu antyder, er denne restaurant forankret i selvmodsigelse.

Antojitos autentisk mexicansk mad

Antojitos mexicansk mad på Universal Orlando CityWalk
Antojitos mexicansk mad på Universal Orlando CityWalk

Taco og tequilafeinschmeckere vil være muy contenido på dette mexicanske spisested, hvor serverne bærer traditionelle broderede kjoler, og et mariachi-band er kendt for at strejfe rundt i restauranten. Guacamole er lavet ved bordpladen efter din smag, og chili rellenos smager, som de ville i Mexico. Antojitos autentisk mexicansk mad har en overflod af margarita-muligheder for voksne og enkle syd for grænse-favoritter til børn også.

Vivo italiensk køkken

Vivo Italian Kitchen på Universal Orlando CityWalk
Vivo Italian Kitchen på Universal Orlando CityWalk

De, der ønsker at slappe af efter en travl dag i parken, kan hellere give afkald på de livlige spisesteder og i stedet vælge noget lavmælt. Vivo Italian Kitchen tilbyder også en mere beroligende atmosfære og noget sofistikeret til paletten (som blæksprutteblæk, skaldyr eller lammeragu).

Hard Rock Cafe

Hard Rock på Universal CityWalk
Hard Rock på Universal CityWalk

Hard Rock Cafe er en klassiker, og den på Universal CityWalk er den største i verden. Med 1.000 pladser vil ventelisten være kort, og der er altid en overflod af underholdning, da restauranten også fungerer som et pseudo-rock 'n' roll museum. Menuen byder på amerikanske klassikere som kyllingevinger, nachos, bøffer, salater og 10 forskellige burgere, men du vil næsten ikke lægge mærke til maden på din tallerken med alt det musik-memorabilia (dragten Elvis bar i "Viva Las Vegas") på. væggene.

Jimmy Buffetts Margaritaville

Jimmy Buffetts Margaritaville
Jimmy Buffetts Margaritaville

Et andet genkendeligt navn med en forpost hos UniversalCityWalk er Margaritaville, Jimmy Buffets berømte tequila- og cheeseburger-joint. Fisketacos og kokosrejer på menuen kan endda få dig til at glemme, at du er midt i Florida og ikke på kysten. Børn kommer for ø-stemningen; forældre kommer efter de sprudlende Boat Drinks.

Bubba Gump Shrimp Co

Inde i parken er der masser af "Harry Potter" og "Jurassic Park", men på Universal CityWalk er der en hel restaurant dedikeret til "Forrest Gump". Forældre kan opdrage de små i et spil bordfilm-trivia, mens de venter på deres jambalaya, rejepo'-drenge og andre cajun-specialiteter. Gipsafstøbninger af Forrests sneakers under den ikoniske scene på busbænken sørger for en mindeværdig fotooptagelse foran restauranten.

Red Oven Pizza Bagery

Rødovn Pizza Bageri
Rødovn Pizza Bageri

Selv de kræsneste paletter vil blive tilfredse med Red Oven Pizza Bakerys gammeldags tærter. Det italienske køkken her er håndsmidt og bagt ved hjælp af autentiske metoder: i en 900-graders ovn i 90 sekunder eller mindre. Der er endda et afhentningsvindue for familier på farten.

Hot Dog Hall of Fame

Hot Dog Hall of Fame - Universal Orlando CityWalk
Hot Dog Hall of Fame - Universal Orlando CityWalk

Gem din frankfurter-trang til efter parken, og du vil blive forkælet med den mest over-the-top version på Hot Dog Hall of Fame, en prangende basis af CityWalk, der simpelthen er for stor og stærkt oplyst til at gå glip af. Der er wienerbrød fra hvert hjørne af USA på menuen, så vælg mellem Chicago-, Boston-, New York- eller Milwaukee-stil oglæg den derefter på gourmet-sennepsbaren.

NBC Sports Grill & Brew

NBC Grill & Bryg på Universal Orlando CityWalk
NBC Grill & Bryg på Universal Orlando CityWalk

Der er også noget for musikelskeren, strandsuget og sportsfanen, takket være NBC Sports Grill & Brew. Du kan vædde på, at intet spil vil gå glip af med 100 HD-skærme, og når der ikke er noget på, holder bordfodboldborde og andre arkadespil konkurrenceånden i gang på dette sted. Menuen henvender sig til kødædende – tænk burgere, kylling og bøffer – og den kilometerlange ølliste byder på 100 forskellige bryg.

Toothsome Chocolate Factory & Savory Feast Emporium

Toothsome Chocolate Factory på Universal Orlando
Toothsome Chocolate Factory på Universal Orlando

Inde i en 19th århundredeinspireret, Steampunk-æra chokoladefabrik, denne restaurant menu byder på heldagsbrunch crepes og quicher, bøf, skaldyr og pastaretter, gourmet burgere, sandwich, salater og mere. Til efter middagen er der et omfattende udvalg af milkshake og håndværkschokolader, som du kan se blive lavet og købe i detailbutikken.

Anbefalede: