De 10 bedste Brooklyn-hoteller i 2022
De 10 bedste Brooklyn-hoteller i 2022

Video: De 10 bedste Brooklyn-hoteller i 2022

Video: De 10 bedste Brooklyn-hoteller i 2022
Video: New York Hotels 2024: SO findest du dein perfektes Hotel in New York! 2024, Kan
Anonim

Vi undersøger, tester, anmelder og anbefaler uafhængigt de bedste produkter - lær mere om vores proces. Hvis du køber noget via vores links, optjener vi muligvis en kommission.

The Rundown

Bedste samlet: Henry Norman Hotel - Se priser på TripAdvisor

"En høflig bilservice vil levere gæster inden for en radius af en mile til det nærmeste interessepunkt eller metroindgang."

Bedst i Williamsburg: Wythe Hotel - Se priser på TripAdvisor

"Restauranten på stedet serverer morgenmad, frokost, middag og weekendbrunch, og biografen er ofte vært for et udvalg af unikke film."

Bedste budget: Pointe Plaza Hotel - Se priser på TripAdvisor

"Hotellet tilbyder en gratis shuttleservice til stationen, og det venlige personale er hurtig til at hjælpe med behov."

Bedste design: Box House Hotel - Se priser på TripAdvisor

"Unikke detaljer til de offentlige rum omfatter vinduespaneler i farvet glas, vidtstrakte vægmalerier og synlige loftsbjælker."

Bedst til singler: Hotel Indigo - Se priser på TripAdvisor

"Gæster kan mingle i Brooklyn Brewhouse bar og restaurant på hotellet, som tilbyder mere end 40 øl og amerikanske retter."

Bedste butik: TheBrooklyn, A Hotel - Se priser på TripAdvisor

"Gæster kan nyde gratis morgenmad i en smukt designet restaurant, pumpe noget jern i fitnesscentret."

Bedst til familier: Hampton Inn - Se priser på TripAdvisor

"Hotellet har en gratis varm morgenbuffet, en komplet bar og en hyggelig pejs i lobbyen."

Bedst til venner: McCarren Hotel Brooklyn - Se priser på TripAdvisor

"Hotelfaciliteter inkluderer yoga ved poolen, et fitnesscenter, spisning på værelset og Oleanders restaurant."

Bedst til par/romantik: The Condor Hotel - Se priser på TripAdvisor

"Hotelværelserne er rolige, rummelige og luksuriøse med moderne indretning og bekvemmeligheder såsom tekøkkener med mikrobølgeovn og køleskab."

Runner-Up, bedste budget: Best Western Plus Prospect Park - Se priser på TripAdvisor

"Få en træning i fitnesscentret, eller sved lidt stress af i dampbadet og saunaen."

Bedste samlet: Henry Norman Hotel

Hotel Henry Norman
Hotel Henry Norman

Skaberne af det populære The Box House Hotel anvendte deres unikke stil på denne nye Greenpoint-perle, og resultatet er et friskt, urbant look. Engang et lagerhus fra 19th århundrede, er der nu 50 lyse og luftige værelser med minimum 220 kvadratfod, samt egetræsgulve, minikøleskabe, iPod-dockingstationer, lokale kunstværker og HD-fladskærms-tv. Henry Norman Hotel har også et fitnesscenter, sauna og businesscenter –selvom der ikke er nogen bar eller restaurant på ejendommen. Den smukke McGolrick Park ligger i gåafstand fra hotellet, samt flere spisemuligheder. En høflig bilservice vil levere gæster inden for en radius af en mile til det nærmeste interessepunkt eller metroindgang for yderligere udflugter rundt i byen.

Bedst i Williamsburg: Wythe Hotel

Bedste hotel i Brooklyn - Wythe Hotel
Bedste hotel i Brooklyn - Wythe Hotel

Wythe Hotel blev bygget i 1901 som en fabrik på Williamsburg-havnen og tilbyder nu 70 designerværelser med trendsættende faciliteter. Værelserne har gulvvarme, højt til loftet, synlige mursten, in-room surround sound (som du kan styre fra en iPhone), kunstnerisk tapet og lok alt fremstillede møbler. Flere værelser og lofter har gulv til loft-vinduer med enestående udsigt over Manhattans skyline. Restauranten på stedet serverer morgenmad, frokost, middag og weekendbrunch, og biografen byder ofte på et udvalg af unikke film. Tagbaren på 6. etage er et populært sted at nippe til en specialcocktail og nyde udsigten over byen.

Bedste budget: Pointe Plaza Hotel

Twin Room på Pointe Plaza Hotel
Twin Room på Pointe Plaza Hotel

Beliggende i et roligt boligkvarter i Williamsburg, tilbyder Pointe Plaza Hotel et behageligt ophold til overkommelige priser med grundlæggende faciliteter såsom et lille fitnesscenter, businesscenter og kontinental morgenmad. Det umiddelbare område omkring hotellet har ingen turistattraktioner, og den nærmeste metrostation er lidt af en vandretur, men hotellet tilbyder en gratis shuttleservicetil stationen og det venlige personale er hurtig til at hjælpe med behov. Hvert af de 70 ekstremt rummelige værelser har fladskærms-tv, gratis Wi-Fi og badekar med regnbruser. Moderne indretning findes over alt, og suiterne har også fuldt udstyret køkken og separate opholdsområder.

Bedste design: Box House Hotel

Box House Hotel
Box House Hotel

Lyse, farverige og kunstneriske, Box House Hotel skiller sig ud i et hav af hippe hoteller, der dukker op omkring Brooklyn. De 57 værelser i lejlighedsstil har trægulve, antikviteter og moderne kunst fra lokale Brooklyn-kunstnere, ultramoderne tekøkkener, alkoveværelser og iPod-dockingstationer. Enestående detaljer til de offentlige rum omfatter vinduespaneler i farvet glas, vidtstrakte vægmalerier og synlige loftsbjælker med designerlysekroner. Stedets restaurant og bar, Brooklyn Lantern, serverer nye amerikanske retter til morgenmad, frokost, middag og weekendbrunch i stilfulde vintage-miljøer. Yderligere hotelfaciliteter inkluderer et fitnesscenter med dampbrusere og tør sauna samt en gratis shuttle, der transporterer gæster i en 1970'er-checkerkabine rundt i Greenpoint-kvarteret. Parkering er helt på en sidegade, og den nærmeste metro ligger omkring 10 minutters gang fra hotellet.

Bedst til singler: Hotel Indigo

King Suite på Hotel Indigo Brooklyn
King Suite på Hotel Indigo Brooklyn

Hotel Indigo med 128 værelser er beliggende mellem kvartererne Brooklyn Heights og Borem Hill, kun en kort gåtur fra metroen, Barclays Center og en hurtig taxatur til Prospect Park – Central Park iBrooklyn. Fra 124 kvadratfod er værelserne stramme, men komfortable for en eller to rejsende. Værelserne er kæledyrsvenlige og har sofistikeret, kreativ indretning, lokale kunstværker, trægulve og faciliteter såsom 40-tommer fjernsyn, gratis Wi-Fi og spabadeværelser. Gæsterne kan blande sig i Brooklyn Brewhouse bar og restaurant på hotellet, som tilbyder mere end 40 øl og amerikanske retter med masser af små retter til en hurtig snack. En tagterrasse, businesscenter og fitnesscenter er også tilgængelige samt parkering (mod et ekstra gebyr).

Bedste Boutique: The Brooklyn, A Hotel

Brooklyn, et hotel
Brooklyn, et hotel

De rummelige værelser på The Brooklyn, A Hotel, er en velkommen overraskelse i New York og har frisk indretning, der blander synlige murstensvægge med trælofter, historiske billeder og nøje udvalgte lysarmaturer. Moderne bekvemmeligheder i de 34 hotelværelser inkluderer Simmons Euro-top-senge til en god nats søvn, Nespresso-maskiner, stort fladskærms-tv og en mikrobølgeovn og køleskab. Gæsterne kan nyde gratis morgenmad i en smukt designet restaurant, pumpe noget jern i fitnesscentret eller kigge forbi markedet for bekvemmeligheder. Hotellet er beliggende mellem Crown Heights og Bedford-Stuyvesant - et kvarter, der lige nu er i vækst. At nå turistattraktioner fra dette hotel kræver transport, men det er kun få skridt fra metrostationen og Long Island Railroad. Parkering er et ekstra gebyr.

Bedst til familier: Hampton Inn

Lobby inde i Hampton Inn by Hilton
Lobby inde i Hampton Inn by Hilton

Åbnet i juli 2014, Hampton Inn Brooklyn/Downtown med 117 værelser er beliggende i hjertet af Brooklyns centrum ved foden af Manhattan Bridge, hvilket gør det til et ideelt udgangspunkt for familier, der er interesseret i at udforske Brooklyn eller Manhattan. Hotellet har en gratis varm morgenbuffet, en komplet bar og en hyggelig pejs i lobbyen. Derudover er der et fitnesscenter, businesscenter og et praktisk 24-timers marked for alle nødvendige varer - for ikke at nævne et vidunderligt, imødekommende personale. Høje stole, sammenklappelige senge og tremmesenge er tilgængelige for de små, og der er en legeplads lige på den anden side af gaden ved Mclaughlin Park. Standardværelser med dobbeltsenge inkluderer 42-tommer fladskærms-tv, gratis trådløs internetadgang, kaffemaskine og rummelige bade. Parkering er tilgængelig for et ekstra (men stor) gebyr, og de tillader ikke ind-og-ud parkering.

Bedst til venner: McCarren Hotel Brooklyn

McCarren Hotel Brooklyn
McCarren Hotel Brooklyn

Den udendørs pool på McCarren Hotel med 64 værelser er en populær scene blandt de lokale i Brooklyn, og om aftenen forvandles tagbaren til et nattelivs-hotspot med udsigt over Manhattans skyline i kulissen. Dette trendy hotel er ideelt for venner, der ønsker at blande sig, med de fleste gæster i mængden under 40 (værelserne nær tagbaren kan være støjende). Beliggende i hjertet af Williamsburg ligger butikker og restauranter inden for gåafstand, og Brooklyn Brewery, Brooklyn Winery, Williamsburg Bridge er også kun et stenkast væk. Hotelfaciliteter inkluderer yoga ved poolen, et fitnesscenter og spisning på værelset. Standard værelserer 225 kvadratfod og har minibar, fladskærms-tv, glasindkapslede regnbruser og gratis Wi-Fi.

Bedst til par/romantik: The Condor Hotel

Plys tvilling på The Condor Hotel
Plys tvilling på The Condor Hotel

Stemningsbelysning i lobbyen sætter tonen for romantik på dette smarte, firestjernede hotel i den sydlige udkant af Williamsburg, beliggende i gåafstand fra Barclays Center. Hotelværelserne er rolige, rummelige og luksuriøse med moderne indretning og bekvemmeligheder såsom tekøkkener med mikrobølgeovn og køleskab og badeværelser med badekar og miljøvenlige toiletartikler. Gratis kontinental morgenmad og højhastigheds-Wi-Fi er inkluderet. Parkering er tilgængelig på gaden eller på grunden på tværs af gaden mod et ekstra gebyr.

Runner-Up, bedste budget: Best Western Plus Prospect Park

Best Western Plus Prospect Park
Best Western Plus Prospect Park

Hvis det er en topprioritet på rejsen at finde et overkommeligt ophold i New Yorks dyre hotelscene, er Best Western Plus Prospect Park et fremragende valg. Beliggenheden ved siden af en metrostation gør det nemt at komme rundt i byen, og der er en håndfuld spisemuligheder omkring selve hotellet. Få en træning i fitnesscentret eller sved lidt stress af i dampbadet og saunaen. En gratis morgenbuffet er inkluderet, og værelserne på de øverste etager har smuk udsigt over byen. Et imødekommende personale får gæsterne til at føle sig hjemme, og værelserne er enkle, men tilstrækkelige med fladskærms-tv, minikøleskabe, kaffemaskiner og gratis Wi-Fi. Parkering er dog et ekstra gebyr.

Anbefalede: