Din guide til Sunset Park: Brooklyns Chinatown

Indholdsfortegnelse:

Din guide til Sunset Park: Brooklyns Chinatown
Din guide til Sunset Park: Brooklyns Chinatown

Video: Din guide til Sunset Park: Brooklyns Chinatown

Video: Din guide til Sunset Park: Brooklyns Chinatown
Video: BEST CHEAP EATS in NEW YORK? Brooklyn Chinatown Food Crawl! (PT.1) 2024, Kan
Anonim
Skyline af Sunset Park, Brooklyn i tusmørket
Skyline af Sunset Park, Brooklyn i tusmørket

Sunset Park er muligvis et af Brooklyns mest forskelligartede kvarterer og er blevet omt alt som et af Brooklyns fedeste kvarterer. Her finder du charmerende brunsten, en blomstrende latinamerikansk kultur, Brooklyns største kinesiske samfund og en nylig tilstrømning af unge New Yorkere på jagt efter billigere huslejer. I de senere år har området blomstret op til en kunstnerisk metropol. De engang tomme industribygninger langs havnefronten er blevet omdannet til et center for skabere, kunstnere, madelskere og kreative arbejdsrum. En tur til Sunset Park ville ikke være komplet uden et besøg i Industry City.

Kvarterets multikulturelle makeup er kun en del af dets charme. Parken, der giver Sunset Park sit navn, er et smukt stykke jord, der tilbyder en fantastisk udsigt over Manhattan, downtown Brooklyn og endda Staten Island og New Jersey.

Sunset Park på kortet

Sunset Park strækker sig mod syd fra 15th Street ved kanten af Park Slope og løber mod nord til 65th Street, hvor den er omkranset af Bay Ridge. Kvarteret løber til 9th Avenue og Borough Park mod øst og Upper New York Bay mod vest.

Sunset Park kan nås med metro på D-, M-, N- og R-togene. Seks buslinjer betjener også området: denB9, B11, B35, B37, B63 og B70. Du kan også komme dertil fra NYC-færgen.

Barer og restauranter

Sunset Park er hjemsted for et stort latino-samfund og er kendt for sin overflod af mexicanske restauranter. Folk rejser til Sunset Park for utroligt velsmagende og billige tacos og tamales. Favoritsteder omfatter Tacos el Bronco. Hvis du er på vej dertil til frokost, bør tacos på $1,50 formilde alle tacoelskere. Og hvis du tror, du ikke kan få god mad for under to dollars, har Tacos de Bronco lavet listen over de bedste mexicanske restauranter i NYC af Food Network Magazine. Vil du ikke sidde ned til et ordentligt måltid? De har også en food truck parkeret på 5th Avenue i Sunset Park. For en sjov brunch, gå til Maria's Bistro Mexicano i Sunset Park. De tilbyder en ubegrænset Bloody Mary og Mimosa brunch. Barscenen er begrænset; hvis du vil hænge ved dykkerbaren, så gå til Grumpy Cat Bar.

Green-Wood Cemetery med Manhattan i baggrunden
Green-Wood Cemetery med Manhattan i baggrunden

Aktiviteter og attraktioner

Kvarterets største trækplaster er dens 24,5 hektar store park med samme navn, en grøn perle, der tilbyder en fantastisk udsigt over Frihedsgudinden, Manhattans skyline, Staten Island og New Jersey. En favorit blandt lokalbefolkningen, parken kan også prale af en stor legeplads og en populær offentlig swimmingpool.

Historieinteresserede vil ikke gå glip af Green-Wood Cemetery, et smukt anlagt vartegn beliggende i hjertet af kvarteret. Kirkegårdens fire damme, bølgende bakker, enorme træer og blomsterhaver tiltrækker besøgende fra hele byen, og du kan nemt vandre rundt på grunden tiltimer.

Industry City

Industry City, der engang var kendt som Bush Terminal, var oprindeligt et lager- og distributionscenter fra det 19. århundrede. Men i 1960'erne, med faldet i byproduktionen, mistede Bush Terminal sine lejere og havde en lang periode med forfald. I de senere år er dette industrikompleks, der har til huse på en 35 hektar stor strækning ved vandet i Sunset Park, blevet forvandlet til et mekka for kunst, kultur, spisning og shopping.

Komplekset er også hjemsted for kunstnerstudier, arbejdsrum og en fantastisk madhal. Fra solnedgangsyogatimer til omrejsende kunstudstillinger, vil du helt sikkert finde en grund til at besøge dette unikke rum.

Shopping er rigeligt. Hvis du er på jagt efter møbler, er Industry City hjemsted for en forpost med abc carpet & home, Restoration Hardware Outlet, Mitchell Gold + Bob Williams, Design Within Reach Outlet og mange andre butikker.

Industry City har en af de bedste madhaller i NYC. Sæt dig ved en picnicbænk ved den åbne madbane, mens du spiser på avocado-temaretter fra den opfindsomme Avocaderia, verdens første avocadobar, eller nyd et stykke kulovnspizza på Brooklyns lokale favorit Table 87. Der er også masser af etniske spisesteder, herunder en forpost af Yaso Tangbao, hvor du kan nyde velsmagende suppeboller eller få en autentisk Berliner Döner Kebab på Kotti Berliner Döner Kebab. Dette er blot nogle af de mange lækre højdepunkter. Du kan nemt bruge en dag på at spise dessert der, snuppe en isvaffel fra Blue Marble, småkager på One Girl Cookie eller slappe af med en latte på caféen med cykeltema, MagliaRosa.

Sunset Park Shopping & Essentials

Shopping i Sunset Park er en oplevelse, der afspejler kvarterets forskelligartede baggrund. Fifth Avenue er fyldt med dagligvarebutikker og latinamerikanske markeder, mens den altid travle Eighth Avenue er hovedcentret i Brooklyns Chinatown. Her kan du fylde op med papirlanterner og en række asiatiske specialiteter og ingredienser. Glem ikke at besøge food court ved Fei Long supermarkedet for nogle af de bedste fastfood asiatiske retter. Sørg for at afsætte tid til at gennemse supermarkedets gange.

Anbefalede: