Udsnit af Brooklyn! Brooklyns bedste håndværksmæssige pizza

Indholdsfortegnelse:

Udsnit af Brooklyn! Brooklyns bedste håndværksmæssige pizza
Udsnit af Brooklyn! Brooklyns bedste håndværksmæssige pizza

Video: Udsnit af Brooklyn! Brooklyns bedste håndværksmæssige pizza

Video: Udsnit af Brooklyn! Brooklyns bedste håndværksmæssige pizza
Video: The Lost Docks of “Fort” Brooklyn & The Downfall of Brooklyn Harbor - IT'S HISTORY 2024, Kan
Anonim

Jeg overvejer hver dag i Brooklyn National Pizza Day. Jeg er opvokset på NYC pizza, så jeg ved, hvordan de gode ting skal smage. Som teenager troede jeg, at kun ikke-indfødte New Yorkere spiser pizza med kniv og gaffel. Dette er dog ikke en liste over old school pizza joints; der er en stigende tendens til, at nye håndværksmæssige pizzarestauranter åbner i Brooklyn. Og jeg indrømmer, at når jeg er på disse fancy nye pizzasteder, spiser jeg som en ordentlig voksen med en serviet på skødet og en kniv og en gaffel i hånden.

Det behøver ikke at være National Pizza Day, for at du kan nyde et stykke Brooklyn-pizza. Spis en pizzamiddag på disse fem relativt nye og evigt velsmagende steder. Fra hip til hjemlig, disse steder vil helt sikkert glæde selv den mest kræsne spisende.

Pizza Moto

Pizza bliver tilberedt i en brændeovn
Pizza bliver tilberedt i en brændeovn

Kendt for at "servere boblende char-kysset pizza i naopolitansk stil fra vores håndlavede mobile ovne" rundt omkring i NYC og på Brooklyn Flea åbnede Pizza Moto sin længe ventede restaurant på Hamilton Avenue, mellem Red Hook og Carroll Gardens. Start dit måltid med stegt broccoli og spis derefter en tomat, frikadeller, frisk mozz, ristede løg, pecorino-tærte.

Wheated Brooklyn

Beliggende på Church Avenue mellem Kensington og Prospect Park South, denne moderat prissatte restaurant har en mundfuld menuvanding af surdejspizzaer opkaldt efter forskellige Brooklyn-kvarterer. Min favorit er East Williamsburg med crimini-svampe, frisk & lagret mozzarella, olivenolie, trøffels alt. Sæt denne veggie-tærte sammen med en cocktail og nyd!

Saraghina

Stop ind for at få nogle af de lækreste brændefyrede pizzaer i Brooklyn eller til en kop kaffe på denne pizza/kaffebar i hjertet af Bed Stuy. Den eklektiske landlige indretning vil få dig til at føle, som om du spiser på en finurlig upstate restaurant/café. Pizzaen er en af de bedste i byen, og den er også det ideelle sted at se hipstere. Leder du efter andre steder i Bed Stuy, så tjek vores liste over de bedste steder at drikke og spise.

Barboncino

Både hyggeligt og atmosfærisk, Barbocino serverer utrolige napolitanske træovnspizzaer. Ud over stjernernes pizzaer har de et udvalg af velsmagende salater og forretter. Hvis du er en skaldyrsfan, skal du bestille Cherry Stone Clams pizza. Men alle pizzaerne på Barbocino er publikumsglade. Forvent at vente på et bord, fordi dette sted bliver pakket. Kan du ikke få et bord? Overvej andre muligheder i Crown Heights.

Roberta's

Okay, dette sted er ikke nyt, men det er et must-besøg, hvis du er i Bushwick. Før Bushwick blev en kulinarisk destination fyldt med adskillige restauranter, vandrede foodies til området for at få velsmagende pizza. Bestil en tærte med brændefyret pizza i den atmosfæriske restaurant og fortær nogle af Brooklyns bedste pizzaer. Og Roberta's er ikke den eneste grund til at du bør besøge Bushwick.

Anbefalede: