De 7 bedste Kauai-hoteller i 2022
De 7 bedste Kauai-hoteller i 2022

Video: De 7 bedste Kauai-hoteller i 2022

Video: De 7 bedste Kauai-hoteller i 2022
Video: This Is The Best Hotel In Kauai, Hawaii 2024, Kan
Anonim

Vi undersøger, tester, anmelder og anbefaler uafhængigt de bedste produkter - lær mere om vores proces. Hvis du køber noget via vores links, optjener vi muligvis en kommission.

Bedste samlet: Whalers Cove Oceanfront Resort

Whalers Cove Oceanfront Resort
Whalers Cove Oceanfront Resort

Beliggende i det venlige Poipu på Kauai's sydlige kyst, Whalers Cove Oceanfront Resort modtager næsten perfekte TripAdvisor-anmeldelser for dets venlige personale og indkvartering af høj kvalitet. Beliggenheden er også ideel, hvilket bringer dig tæt på flere maleriske strande, tre golfbaner og øens butikker og restauranter i Kukui'ula Village Shopping Center. Hver af resortets et-, to- og treværelses lejligheder er unikt indrettede med fuld eller delvis havudsigt. Et køkken giver dig friheden til selvforplejning, mens separate opholds- og soveområder giver ubegrænset plads.

De luksuriøse Alii- og Kaikala-penthouselejligheder har også deres egen private lanai. Et dagligt resortgebyr giver dig ret til gratis parkering, gratis højhastighedsinternet, en indkøbsservice og alt det udstyr, du har brug for for at have det sjovt på stranden.

Snup en maske og snorkel og tag en svømmetur i havet; eller pak en køleboks og læg et håndklæde til et sted at solbade. Resortet har også enswimmingpool og boblebad, og havegrill til spisning under åben himmel. Selvom der ikke er nogen restaurant på stedet, er der adskillige fremragende muligheder inden for nem gåafstand.

Runner-Up, bedste samlet: Hanalei Bay Resort

Hanalei Bay Resort
Hanalei Bay Resort

For ferieboliger på North Shore, vælg Hanalei Bay Resort nær Princeville. Det første, du vil bemærke, er det fantastiske landskab med 22 hektar tropiske haver med udsigt over den bjergomgivne bugt. Ejerlejligheder med 1 og 2 soveværelser har en separat stue, et fuldt udstyret køkken og en privat Lanai. Aircondition giver et pusterum fra sommervarmen, mens en opvaskemaskine sørger for, at du ikke kommer i klemme med at vaske op på ferien.

Stranden ligger fem minutters gang væk. Du kan låne kajakker, stand-up paddleboards, snorkeludstyr og mere fra resortets Activity Hut.

Når du ikke er på stranden, kan du slappe af ved den frie lagunepool (komplet med sin egen grotte-spa) eller nyde godt af professionel coaching i tenniscentret. Resortet er også vært for regelmæssige aktiviteter, fra yoga ved solopgang til at lave lei og hula-undervisning.

I løbet af dagen er Ukelele Bar ved poolen et afslappet sted for levende musik og cocktails. Senere kan du tage til Happy Talk Bar & Lounge for pizza og pupu-fade, før du blander dig med dine medgæster omkring den romantiske bålplads. Alle faciliteter er forbundet med en bekvem resort-shuttleservice.

Bedste budget: Garden Island Inn Hotel

Garden Island Inn Hotel
Garden Island Inn Hotel

Garden Island Inn Hotel er et familieejet ogdrevet boutique med rosende anmeldelser for sin imødekommende atmosfære og fremragende værdi. Det ligger fem minutters kørsel fra Lihue Lufthavn på øens østkyst. Alle 21 værelser og suiter har lys tropisk indretning, et smart-tv og gratis Wi-Fi; mens et tekøkken med minikøleskab og mikroovn betyder, at du kan spare penge ved selvforplejning. Din pris inkluderer også en lækker gratis morgenmad med friskmalet kaffe, kager og tropisk frugt plukket fra hotellets have.

Bedst af det hele (og usædvanligt på Kauai) er der ingen resortgebyr. Det betyder, at du kan bruge hotellets strandhåndklæder, stole, parasoller, snorkeludstyr og kølere gratis. Alternativt kan du tilbringe dine dage med at slappe af blandt koi-damme og vandfald i de anlagte haver. Med rigelig gratis parkering er hotellet det perfekte valg for dem med en lejebil. Der er dog også meget at udforske til fods, herunder den nærliggende Kalapaki-bugt med sin sandstrand og afslappede caféer. Det venlige personale kan anbefale budgetvenlige aktiviteter og ture i lokalområdet.

Bedste luksus: The Lodge at Kukui'ula

Club Bungalow, The Lodge at Kukui'ula
Club Bungalow, The Lodge at Kukui'ula

For dem med et ubegrænset budget er The Lodge at Kukui'ula en ultra-luksuriøs mulighed beliggende i det sydlige Kauai nær Poipu. Dens autentiske feriehuse i plantage-stil er arrangeret i tre adskilte kvarterer midt i storslået anlagte grunde og tilbyder et til fire soveværelser. Club-villaer med fire soveværelser er den mest overdådige mulighed. Hver enkelt har sin egen private pool og gæstehytte, spabadeværelser medudendørs brusere, et fuldt udstyret køkken og en atmosfærisk al fresco spiseplads. Alle overnatningssteder inkluderer eksklusiv adgang til The Club at Kukui'ula.

Opdag en infinity-pool og s altvandsbassiner med adgang til stranden, tennisbaner og en 18-hullers Tom Weiskopf-designet golfbane. Med Huaka'i Outfitters kan du få mest muligt ud af dine idylliske omgivelser ved at tilmelde dig surfingundervisning, guidede vandreture eller snorkle- og fiskeudflugter på resortets private båd. Efter en hel dag med eventyr frister Hi'ilani Spa med et imponerende udvalg af massager og behandlinger. Der er to restauranter at vælge imellem, som begge serverer hyperlokale retter lavet med ingredienser fra resortets egen økologiske gård. Hos ‘Umeke Kitchen + Bar suppleres maden med ekspert sommelier-vine.

Bedst til familier: Grand Hyatt Kauai Resort & Spa

Grand Hyatt Kauai Resort & Spa
Grand Hyatt Kauai Resort & Spa

Grand Hyatt Kauai Resort & Spa har en salig beliggenhed på en hvid sandstrand i Poipu. Børn vil elske at udforske dens tropiske haver og rigelige pools (inklusive en lavasten-flodpool og en vandrutsjebane). Tilmeld dem Camp Hyatt og vær forberedt på store fortællinger om hula-lektioner, kunst og kunsthåndværk, udendørsspil og vandsjov, når du henter dem senere på dagen. Mens de har travlt med at nyde deres livs tid, er du fri til at slappe af i Anara Spa (den største på Kauai) eller tage et slag på den tilstødende Poipu Bay Golfbane.

Alle værelser og suiter har en privat Lanai, et 65-tommers tv og et lille køleskab (praktisk til opbevaring af børns snacks og sutteflasker). Bestil asuite til den ekstra plads, der tilbydes af et separat soveværelse og en stue med et spisebord til fire.

Der er fem restauranter at vælge imellem på Grand Hyatt Kauai. Familier vil føle sig hjemme i surfhytten Hale Nalu ved poolen, mens Seaview Terrace byder på en For Kids, By Kids-menu og spændende liveunderholdning. Gå ikke glip af feriestedets traditionelle polynesiske luau, der afholdes to gange om ugen.

Se flere anmeldelser af vores foretrukne familievenlige hoteller i Hawaii.

Bedst til romantik: Ko’a Kea Hotel & Resort

Ko'a Kea Hotel & Resort
Ko'a Kea Hotel & Resort

Par, der planlægger en romantisk ferie i Kauai, vil elske Ko'a Kea Hotel & Resorts idylliske beliggenhed mellem Poipu Beach og Kiahuna Beach. Tilbring mindeværdige dage med at snorkle, surfe eller stå-up padling med Hoku Watersports på stedet; eller vælg uafbrudt afslapning ved s altvandspoolen.

Med sin panoramiske havudsigt, udendørs bar og lavasten-boblebad er sidstnævnte et særligt romantisk sted at forlade din tid i paradis. På The Spa skaber en dedikeret parsuite en privat ramme for side-by-side massage – inklusive Hawaiian Honeymoon Ritual for Two.

Aftener er til solnedgange ved bålpladserne ved havet, hvor overdimensionerede Adirondack-stole venter. Red S alt Restaurant er kendt for sit prisvindende gård-til-bord-køkken, som fremviser friske ø-produkter og lok alt fanget fisk og skaldyr.

Af og til er den romantiske restaurant med havudsigt også vært for en pop-up sushibar. Hvert af de 121 værelser og suiter på Ko'a Kea kan prale af en privat balkon eller terrasse til roøjeblikke med din elskede. Måske den mest romantiske er Oceanfront Suites, som forkæler med spektakulære havudsigter og et marmorbadeværelse komplet med et dybt badekar til to.

Leder du efter flere muligheder? Tjek vores guide til de bedste feriesteder for bryllupsrejser på Hawaii.

Bedste gæstehus: Hanalei Surfboard House

Hanalei Surfbræthus
Hanalei Surfbræthus

Hvis du foretrækker intime pensionater frem for vidtstrakte feriesteder, vil du elske Hanalei Surfboard House. Denne North Shore-ejendom ligger få skridt fra den betagende smukke Hanalei-bugt og er omgivet af en række vintage-surfbrætter. Dens smukke have er et eventyrland af springvand, blomstrende orkideer og antikke græsplæne-memorabilia; og hver af dens tre selvstændige suiter er unikt indrettet i retro Americana-stil. Vælg Elvis Suite, Cowgirl Suite eller Love Shack, og nyd godt af luksuriøse detaljer såsom en californisk kingsize-seng og lagner af egyptisk bomuld. Der er en udendørs bruser og hængekøje i haven og et tekøkken indenfor.

Spørg ejeren om vej til det nærliggende landmandsmarked, og lav derefter dine indkøb på suitens gasgrill. Hvis du ikke har lyst til at lave mad, er restauranterne og barerne i Hanalei by en kort gåtur væk. Brug dine dage på at tjekke områdets surf i verdensklasse eller slikke solen på stranden.

Paraplyer, stråmåtter og boogie boards er alle til din brug. Brug for lidt R&R? Massage på værelset med en autoriseret terapeut kan arrangeres. Hanalei Surfboard House er kun for voksne.

Anbefalede: