Starbucks Reserve Roastery: Den komplette guide

Indholdsfortegnelse:

Starbucks Reserve Roastery: Den komplette guide
Starbucks Reserve Roastery: Den komplette guide

Video: Starbucks Reserve Roastery: Den komplette guide

Video: Starbucks Reserve Roastery: Den komplette guide
Video: More than Coffee: how to get into IT and stay alive. We answer your questions. Java and beyond. 2024, Kan
Anonim
Starbucks Reserve Roastery
Starbucks Reserve Roastery

Seattle er kendt for sin kaffe, og selvom der er cafeer i massevis, er intet kaffemærke fra Seattle bedre kendt end Starbucks Coffee. Mange valfarter til den oprindelige Starbucks-lokation ved Pike Place Market, mens andre trænger til køerne ved Starbucks-butikker i hele Seattle-området (i nogle tilfælde ligger inden for en blok eller to fra hinanden). Men i slutningen af 2014 åbnede Starbucks en ny facilitet, der giver kaffefans og feinschmeckere mulighed for at opleve bryg på en helt ny måde - Starbucks Reserve Roastery.

At besøge Roastery er en fornøjelse for kaffeelskere. Pladsen er på én gang en butik, et risteri, en café og nærmest et museum for kafferistningsprocessen.

Historie

Mens den oprindelige Pike Place Market Starbucks-lokation blev bygget i 1912, er Starbucks Reserve Roastery nyere, bygget i kun 2014. Det er en af de største Starbucks-butikker i hele verden med 15.000 kvadratfod ren koffeinholdig godhed (og der kan være et par koffeinfri genstande derinde et sted). Risteriet blev designet og bygget til at være den ultimative kaffedestination – et sted, hvor kaffeelskere ikke kun kunne nyde en kop unik bryg, men et sted, hvor de kunne lære om hele processen, fra indkøb af bønner til ristning til brygning og drikke.

Hvad kan du forvente

Starbucks Reserve Roastery er mere eller mindre en stor og forbedret Starbucks-butiksoplevelse. Det er selvstyret og gratis at roame, samt gratis at komme ind. Du kan tilpasse din oplevelse, uanset om du vil kigge ind og snuppe en pose unik kaffe eller dykke ned i læringsoplevelsen fra start til slut.

Ting at gøre

En forkælelse ved at besøge Starbucks Reserve Roastery er at se kaffebønner ristet lige foran dig. Roasteriet har to stegere, som du kan se i aktion tæt på - en lille-batch-ristere og mikrorister. Begge giver dig mulighed for at se bønner gennemgå hele ristningsprocessen samt chatte med en rister, som kan svare på spørgsmål om, hvad der præcist foregår. Du kan også bede om at prøve en friskristet bønne - de er ret velsmagende. Gå op til den lille anden sal med udsigt, og du kan også se bønner blive pakket og mærket.

De friskristede bønner hedder – du måske har gættet – Starbucks Reserve. Og Starbucks Reserve er det gode. Starbucks søger de allerbedste bønner til at inkludere under denne etiket, der præsenterer unikke smag og accenter. De fleste er også ret begrænsede i mængde. Du kan finde dem i nogle Starbucks-butikker, men Starbucks Reserve Roastery er dedikeret til disse små, unikke kafferistninger. Så først og fremmest, under dit besøg, skal du sørge for at nyde en kop steg, der appellerer til dig.

Nær indgangen vil du blive mødt af udstillinger med sejt kaffeudstyr. Leder du efter et unikt krus? Et koldbrygget kaffesæt? Hæld over systemer elkobberkedler? Du finder ikke kun et stort udvalg her, men også unikke stykker, du ikke finder i de fleste Starbucks-butikker.

Vent dig længere, og du vil oftest finde baristaer, der tilbereder nogle Starbucks Reserve-bryg på stedet, og prøv en for at finde ud af, hvad du kan lide. Hvis du er interesseret i forskellige bryggemetoder, kan du også spørge om, hvordan kaffen blev brygget. Der er otte bryggemetoder tilgængelige, så du kan lære lidt ekstra om din yndlingsbønnes rejse til koppen. Hvis du ikke kan eller vil beslutte dig for kun én, så bestil en kaffeflyvning, så du kan prøve et par stykker.

Til venstre for indgangen er hovedbaren. Hvis du har brug for mere koffein end blot en prøve kan tilbyde, er dette stedet for dig. Prøv en kaffe eller espresso drink med en snack, og nyd den kølige atmosfære på Roastery, som bruger teak, marmor og masser af kobber.

Starbucks Reserve Roastery sigter også efter at være et sted at lære. Gå ind til Coffee Experience Bar på bagsiden af etablissementet, og du kan tage undervisning eller på anden måde lære og smage, eller begive dig ind i kaffebiblioteket og dykke ned i mere end 200 bøger, magasiner og mere om kaffe.

Sådan besøger du

Starbucks Reserve Roastery er beliggende på 1124 Pike Street i Seattle, WA. Det er kun et par gader fra centrum og er en let gåtur op af Pike Street fra Pike Place Market (ca. 11 gader fra indgangen). Du kan også køre lige dertil, hvis du foretrækker det, og se efter gadeparkering på de omkringliggende gader.

Risteriet er åbent fra kl. 7.00 til kl. 23.00. hver dag iuge. Du kan ringe til 206-624-0173 for at få fat i dem.

Hvad du ellers skal gøre i nærheden

Roastery ligger meget tæt på centrum af Seattle. Par det med et besøg på den oprindelige Starbucks-lokation på 1st og Pike, lige foran indgangen til Pike Place Market.

Gå en tur gennem Pike Place Market, hvor du kan se fiskere kaste fisk, prøve lokale fødevarer, købe friske blomster eller hente en souvenir eller to. Ting, du kan købe, omfatter Market Spice te og krydderier, håndlavede varer og ædelstene og legetøj.

Udforsk downtown Seattle på gaderne mellem Pike Place og Starbucks Reserve Roastery. Du finder masser af genkendelige butiksnavne som Macy's og Old Navy, såvel som lokale virksomheder som Columbia og mindre butikker, der er værd at udforske.

Flere af Seattles store teatersteder er også i nærheden, herunder Paramount på 9th og Pine og 5th Avenue Theatre kl. 5th og Union.

Anbefalede: