7 Food Truck Parks at besøge i Austin, Texas

Indholdsfortegnelse:

7 Food Truck Parks at besøge i Austin, Texas
7 Food Truck Parks at besøge i Austin, Texas

Video: 7 Food Truck Parks at besøge i Austin, Texas

Video: 7 Food Truck Parks at besøge i Austin, Texas
Video: Austin - Goodwill, Music store, Hotdog, Park and Kreuz Market - Tirsdag d. 4. april 2023 2024, Kan
Anonim

I løbet af de sidste par år er foodtrucks og trailere blevet prøvepladsen for nye restaurantkoncepter og -køkkener i Austin. Mange tilbyder eksperimentelle former for populær mad eller etnisk mad, der ikke helt er nået til mainstream endnu (såsom honduransk kylling; se Sazon Catracho nedenfor). Nogle udvikler sig til murstensrestauranter, mens andre indtager en mellemting og etablerer en stabil tilstedeværelse i food truck-parker. Mange af stederne er simpelthen en samling madvogne, men andre har yderligere faciliteter såsom parkering, toiletter og underholdning.

The Picnic

Food truck restauranter og take-out i Austin, Texas
Food truck restauranter og take-out i Austin, Texas

Beliggende langs Barton Springs' restaurantrække har The Picnic sin egen parkeringsplads og skyggefulde siddepladser med loftsventilatorer. The Mighty Cone er den mest kendte foodtruck i gruppen. Hot’n Crunchy Chicken-keglen blev et stort hit på Austin City Limits Music Festival for et par år siden, og flere Mighty Cone food trucks er dukket rundt i byen siden. Det er knasende kylling med en mango-jalapenoslaw pakket ind i en tortilla og serveret i en stor drikkekop til bærbarhed. Andre populære foodtrucks her inkluderer Coat & Thai og Four Brothers Venezuelan Food. (1720 Barton Springs Road)

South Congress Food Truck Park

Hej Cupcake-is på South Congress, Austin
Hej Cupcake-is på South Congress, Austin

På et tidspunkt var South Congress hjemsted for snesevis af foodtrucks på store grunde. Der er stadig en del, men nu er de gemt i små grunde og sidegader på grund af indtrængende udvikling. Der er et par borde udstyret med farvestrålende paraplyer i denne propfyldte food truck park på South Congress, men parkering er svær at finde i denne del af byen. Hej Cupcake! er hovedattraktionen. De mest populære smagsvarianter er Red Velvet, Vanilla Dream og Sweetberry. Den finurlige indretning af traileren, parken og cupcakes gør dette til et muntert sted for alle aldre. Hvis du kan lide videnskab og is, eller bare is, så gå ikke glip af The Science Cream trailer, som serverer flydende nitrogenis. Når de laver din is, udsender det flydende nitrogen en tåge, hvilket får oplevelsen til at virke som et sjovt videnskabeligt projekt. De andre trailere på stedet inkluderer Pitalicious og Parisian Crepes. (1511 South Congress Avenue)

Mueller Trailer Eats

En af flere leverandører hos Mueller Trailer Eats
En af flere leverandører hos Mueller Trailer Eats

Mueller Trailer Eats ligger nær den gamle hangar i Lake Park og har flere skyggefulde parkbænke og en lille parkeringsplads. Den must-have delikatesse i denne food truck park kan findes på mmmpanadas. Ja, det er virkelig navnet. Gå ikke glip af sojachorizo og empanadas med sorte bønne. Har du brug for endnu mere krydderi? Prøv kylling chile verde med chipotle mayo. Du kan nemt lave et måltid ud af kun én af disse overfyldte kager. Hvis det er comfort food, du leder efter, så fortsæt direkte til Gravy-madenlastbil. Du kan få flere varianter af kiks og sovs samt fuld morgenmadstallerkener og morgenmadssandwich. (4209 Airport Boulevard)

5000 Burnet

5000 Burnet
5000 Burnet

Med 10 trailere, et legelandskab og masser af parkeringspladser er 5000 Burnet en af de mest familievenlige food truck-parker i Austin. The Big Kahuna er et stort trækplaster her, og byder på hawaiisk-influeret mad lige fra burgere til sorte tilapia fisketacos med Maui coleslaw og papaya salsa. Hvis du leder efter krydret asiatisk mad, så tjek Watzab Thai Food eller The B's Kitchen for vietnamesisk mad. Til noget helt andet laver Taco Sweets isvaffelvafler formet som tacos. Hvorfor? Bare for sjov. Den mest populære kreation er en vaffeltaco fyldt med chokoladeis og Nutella og overhældt med hvid chokolade. (5000 Burnet Road)

University Co-Op Food Court

En af mange muligheder på University Co-Op Food Court
En af mange muligheder på University Co-Op Food Court

Placeret direkte bag University Co-Op-boghandelen er foodcourten en favorit blandt budgetbevidste University of Texas-studerende. Parkering er stort set umuligt i nærheden af UT campus, men området er let tilgængeligt med bus. Jefe's Street Tacos serverer kødpakkede tacos såsom carne asada, barbacoa og carnitas. Bonbon Bahn Mi byder på krydrede vietnamesiske sandwich og retter såsom vermicelli med svinekød og forårsruller. For en sød godbid, prøv Ice Scrapers, som sælger fancy rullede iskreationer og barberet is. (411 West 23rd Street)

Thicket Food Park

Krat
Krat

I det dybe sydlige Austin er Thicket Food Park et mangefacetteret samfundssamlingssted. Ud over otte foodtrucks er der en fælleshave, et yogaområde, et legelandskab og en musikscene. The Revolution Vegan Kitchen er et hotspot blandt veganere i området. Trailerens kødfrie versioner af Philly cheesesteak, buffalo chicken wrap og al pastor tacos får konsekvent stor ros. Blue Corn Shack laver mexicansk mad i ny mexicansk stil, såsom krydrede stablede enchiladas, en blå majs corndog og søde bunuelos med is. Dragon Delights foodtruck er kendt for dim sum, kyllingeboller og hjemmelavet wontonsuppe samt andre kinesiske delikatesser. Hvis du skal vente et stykke tid på, at din mad er klar, hvorfor så ikke blive klippet? Bare gå over til Tiny Barber-traileren, og de vil få dig til at se skarp ud inden for et par minutter. (7800 South 1st Street)

St. Elmo Public Market Food Trucks

Picnik, en del af St. Elmo Public Market Food Trucks
Picnik, en del af St. Elmo Public Market Food Trucks

Denne food truck-park er tydeligvis stadig et arbejde i gang, men det er en lovende start. Brugtvognspladsen ved siden af er et øjenømt, men forhåbentlig forsvinder det snart. Hele området er i gang med at blive ombygget som en del af St. Elmo Public Market. Midtpunktet i det nye kompleks bliver et enormt renoveret lager, der ligger lige bag food truck-parken. Madtrailerne er på grunden af et gammelt motel, og betonpuderne er fundamentet for de små hytter, der besatte stedet for længe siden. Du kan endda køre helt op til dinvalgt fødevarevirksomhed. Foran og i midten er Picnik, som er bygget ud af en gammel skibscontainer og har en paleomenu. Winston's Kitchen sælger mundrette jerk chicken og aromatisk karry kylling. Den stegte fisk i jamaicansk stil med grøntsager er også et solidt valg. Louie's er kendt for brisket tacos, pulled pork tacos og den bagte kartoffel kvælt i bryst. Hvad med honduransk mad? Sazon Catracho laver en fantastisk carne asada med friske majstortillas. En anden favorit er den stegte kylling med skivede bananer. (4329 South Congress Avenue)

Anbefalede: