Holland America Line Eurodam Dining and Cuisine
Holland America Line Eurodam Dining and Cuisine

Video: Holland America Line Eurodam Dining and Cuisine

Video: Holland America Line Eurodam Dining and Cuisine
Video: Holland America Eurodam Dinner In The Dining Room May 3rd 2023 2024, Kan
Anonim
Tamarind Asian Restaurant på Holland America Eurodam krydstogtskib
Tamarind Asian Restaurant på Holland America Eurodam krydstogtskib

Gæsterne på Eurodam sætter pris på mangfoldigheden og det fremragende køkken i de forskellige spisesteder på krydstogtskibet Holland America. Skibet sejler det østlige Caribien, Alaska og Amerika.

Mange rejsende hævder, at deres yndlingsrestaurant i Eurodam er Tamarind, som serverer udsøgte panasiatiske retter i en spektakulær restaurant højt oppe på dæk 11. Selv med et gebyr, bliver denne booket hurtigt op, og det er værd at betale ekstra..

Canaletto, et afslappet italiensk spisested på Lido Deck, er også nyt for Eurodam. Den har menupunkter fra de forskellige regioner i Italien.

Holland America-favoritter såsom Pinnacle Grill og dens enestående oksekød og skaldyr er inkluderet på Eurodam. Rembrandt, hovedspisestuen, dækker to dæk og byder på fem-retters menuer med kontinentale retter, vegetariske og low-carb muligheder. Den nederste spisestue bruges til "som du ønsker" spisning, og det øverste niveau har to faste siddepladser.

Afslappede muligheder såsom Lido Market, Dive-In, New York Pizza og Terrace Grill er også populære og gode til et hurtigt måltid.

Canaletto på Holland America Eurodam

Eurodam Canaletto Restaurant
Eurodam Canaletto Restaurant

Canaletto er Eurodams italienske spisested. Det er åbent hver aften til middag fra 17:30 til 21:30. Selvom reservationer anbefales til Canaletto, er der ingen ekstra gebyr. Canaletto har syv menuer fra forskellige regioner over hele Italien, inklusive

  • Friuli Venezia
  • Ligurien
  • Lombardia
  • Puglia
  • Toscana
  • Abruzzo
  • Umbria

Aftensmaden starter hver aften med antipasti, efterfulgt af salat, suppe, en hovedret og dessert. Gelato er altid på menuen!

Eurodam Lido Restaurant

Eurodam Lido Restaurant
Eurodam Lido Restaurant

Lido Restaurant har kontinental og komplet morgenbuffet, og komplet frokostbuffet og afslappet middag.

Morgenmad inkluderer også separate omelet- og vaffel-/pandekagestationer. Ud over en almindelig varm frokostbuffet har Lido separate stationer for pasta, tacos, sandwich og internationale retter. De internationale valg ændrer sig hver dag og er ofte asiatiske (f.eks. sushi, filippinerne, indonesisk, kinesisk, thailandsk). Der er en separat station for desserter, som altid inkluderer is og norm alt har varm brødbudding. New York Pizza, en 13-timers pizzabar, ligger bag Lido Restaurant ved siden af Sea View Pool.

Eurodam Pinnacle Grill

Pinnacle Grill på Holland America Eurodam krydstogtskib
Pinnacle Grill på Holland America Eurodam krydstogtskib

Eurodam's Pinnacle Grill serverer det fineste Sterling Sølv-oksekød og er smukt indrettet med Bvlgari porcelæn, Riedel stilktøj og Frette sengetøj. Det er fantastisk til en romantisk middag for to eller en gruppefest.

Eurodams intime Pinnacle Grill er et pragtfuldt værelse. Borddækningen og maden er udsøgt. Dens mørke, komfortable atmosfære står i kontrast til den asiatiske stemning i Tamarind. Pinnacle Grill er åben for reservationer kun frokost med et ekstra gebyr. Her er en prøvemenu fra Pinnacle Grill.

Starter

  • Dungeness Crab Cakes
  • Svidt andebryst
  • Smoked Pleasures of the Sea - Sort torsk, laks, kammuslinger
  • Sæsonens grønne med pære, pekannødder og blåskimmelost
  • Cæsarsalat

Entrees

  • Filet Mignon
  • Bone-In Ribeye Steak ~ Porterhouse ~ NY Striploin
  • Lammekoteletter
  • Kongelaks

Menuen toppes af et udvalg af lækre desserter, herunder en fremragende chokoladesoufflé og en chokoladevulkankage.

Eurodam Rembrandt Dining Room - Hovedrestaurant på Holland America Eurodam

Eurodam Rembrandt spisestue
Eurodam Rembrandt spisestue

Eurodams hovedspisestue er opkaldt efter en hollandsk mester - Rembrandt.

Eurodams Rembrandt-spisestue er på to niveauer. Dæk 2 har åbne siddepladser til morgenmad og frokost, og "som du ønsker" (åbne siddepladser) til middag. Aftensmad serveres fra 17:15 til 21:00. Dæk 3 er åben til middag og har to faste siddetider kl. 17.15 og kl. 20.00.

Gæsterne nyder de mange forskellige middage i Rembrandt-spisestuen. Holland America har de samme menuer i hovedspisestuerne på alle dets skibe, der sejler i samme region, så en syv-dagesEurodam Caribbean Cruise har de samme menuer som et syv-dages Caribbean krydstogt på alle andre Holland America-skibe. Dette sikrer sammenhæng og hjælper med at holde omkostningerne nede.

Eurodam Tamarind Restaurant - Panasiatisk specialrestaurant på Eurodam

Eurodam Tamarind Restaurant
Eurodam Tamarind Restaurant

Tamarind er en ny 144-sæders restaurant til Holland America, og krydstogtsrederiet har fundet en vinder. Enhver, der kan lide asiatisk køkken, bør prøve Tamarind. Tamarind er et godt valg for enten en gruppe eller en romantisk middag for to.

Tamarinds panasiatiske retter fra Sydøstasien, Kina og Japan er spændende og innovative. Det eneste problem med at spise på Tamarind er at vælge kun én suppe, forret og hovedret! Atmosfæren i Tamarind er slank, omfatter sprøde strejf fra Fjernøsten og byder på en spektakulær udsigt fra sin placering på dæk 11. Når du træder ind i Tamarind, ser du først sushi-kokken, der arbejder hårdt på at tilberede lækre delikatesser til senere smagning. Sushi- og sashimiudvalgene på Tamarind er fremragende.

Dernæst bliver du mødt af dejlige indonesiske unge kvinder, der tjener som tjener. Måltidet starter med suppe, efterfulgt af en forret eller valg af sushi og sashimi. Et dusin hovedretter er grupperet i fire kinesiske elementer - vand, træ, ild og jord - og inkluderer lækkert oksekød, skaldyr, fjerkræ eller vegetariske valg.

Tamarind er åben for en gratis frokost, og gebyret for middag er et rimeligt gebyr pr. person. En ekstra godbid er også tilgængelig til middagen. Nogle gæster vil måske prøve at nydeRijsttafel, en hollandsk tilpasning af den traditionelle indonesiske middag. Den består af ris ledsaget af mere end et dusin, ofte krydrede tilbehør serveret i små tallerkener.

Eurodam terrassegrill

Eurodam terrassegrill
Eurodam terrassegrill

The Terrace Grill ligger ved poolen og serverer pizza, nachos, grillede hamburgere og hotdogs med alt det tilbehør, sandwich og gourmetpølser.

Royal Dutch Tea on the Holland America Line Eurodam

Hollandsk te på Holland America Line Eurodam
Hollandsk te på Holland America Line Eurodam

Eurodam har eftermiddagste hver dag, og passagererne nyder en kongelig hollandsk te én gang på hvert krydstogt.

Eurodam Poolside Barbecue

Eurodam Grill ved poolen
Eurodam Grill ved poolen

Grillen ved poolen er altid en smule ramt på et krydstogt, og Eurodam fortsætter denne populære tradition.

Anbefalede: