Holiday Inn Sunspree Paradise Island

Indholdsfortegnelse:

Holiday Inn Sunspree Paradise Island
Holiday Inn Sunspree Paradise Island

Video: Holiday Inn Sunspree Paradise Island

Video: Holiday Inn Sunspree Paradise Island
Video: Holiday Inn Resort Montego Bay Jamaica All Inclusive | (Review & Full Tour) 2024, Kan
Anonim
Warwick Paradise Island Resort
Warwick Paradise Island Resort

Leder du efter Holiday Inn Sunspree Paradise Island på Bahamas? Hotellet fungerer ikke længere som en Holiday Inn. I flere år fungerede det som Paradise Island Harbour Resort og blev i 2012 opkøbt af Warwick International Hotels. Det genåbnede i foråret 2016 som Warwick Paradise Island Resort, et altomfattende feriested kun for voksne, hvilket betyder, at det ikke længere er en familievenlig ejendom.

Børnevenlige feriesteder på Paradise Island, Bahamas

Paradise Island er måske bedst kendt som hjemstedet for Atlantis Resort, en legendarisk destination, der står øverst på mange familieferieønskelister. Med sin massive skala og funktioner, der er større end livet, leverer det mega-resort og vandland en Vegas-lignende energi og en række af sluk-sokkerne-oplevelser - og det er endnu bedre, når du får en aftale.

Tjek priser på The Reef Atlantis ResortTjek priser på The Cove Atlantis Resort

Et andet fremragende familievenligt valg er Comfort Suites Paradise Island, der ligger ved siden af Atlantis. Denne ejendom til rimelige priser er et hotel med suiter, hvor værelserne er af god størrelse og har udtrækssovesofa. En af de vigtigste fordele her er, at gæsterne har gratis adgang til det enorme Aquaventure-vandland ved Atlantis. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Tjek priser hos ComfortSuites Paradise Island

Et tredje alternativ for familier, der besøger Paradise Island, er Sunrise Beach Clubs and Villas, som tilbyder villaer med et til fem soveværelser, der har flere badeværelser, fuldt udstyret køkken, terrasser og separate soveværelser og opholdsområder med udtrækssovesofaer. Mange enheder har også en vaskemaskine/tørretumbler. Dette er et godt afslappet valg for familier, der ønsker en afslappet strandferie i modsætning til Atlantis' høje energi.

Tjek priser hos Sunrise Beach Clubs and VillasUdforsk flere hotelmuligheder på Paradise Island

Baggrund: Holiday Inn Sunspree Paradise Island

Holiday Inn SunSpree Resorts var et spinoff-mærke, Holiday Inn, skabt i 1991. Ejendommene var placeret i store resortområder og tilbød ekstraudstyr såsom børneaktiviteter, spas, pools og fitnesscentre. Mærket blev udgået i 2010 bortset fra én ejendom på Jamaica.

Holiday Inn Sunspree Paradise Island, som ligger 14 miles fra Nassau Internationale Lufthavn på Nassau Havn, var en 12-etagers ejendom med 246 værelser og faciliteter i resort-stil beliggende på Paradise Island, en 685 hektar stor ø beliggende lige ud for kysten af byen Nassau, som i sig selv ligger i den nordlige udkant af den større ø New Providence.

Holiday Inn Sunspree Paradise Island var en budgetvenlig, altomfattende ejendom, der senere blev erhvervet af et andet firma og omdøbt til Paradise Island Harbor Resort.

Faciliteterne omfattede en stor friformspool, en snorkellagune og mange daglige aktiviteter for voksne og børn. Ikke-motoriseret vandsportinkluderet kajakker, padlebåde, jetski, parasailing og meget mere.

Warwick Paradise Island Resort

I 2012 blev Paradise Island Harbour Resort købt af Warwick International Hotels, et gæstfrihedsfirma med 59 hoteller i over to dusin lande. Warwick renoverede ejendommen fra top til bund og forvandlede den til et luksusresort med alt inklusive.

Dette raffinerede feriested ved stranden har udsigt over Nassau Havn og ligger 6 minutters gang fra en færgeterminal, 3,5 km fra Prince George Wharf og 4,2 km fra National Art Gallery of Bahamas.

The renovated Ejendommen har nu 243 værelser og suiter med moderne indretning, fladskærms-tv, kaffe- og tefaciliteter, aircondition, pengeskabe på værelset, minikøleskabe og gratis wi-fi over alt på ejendommen. Resortet har tre restauranter, plus en lobbybar og en poolbar. Der er også en udendørs pool samt et fitnesscenter. Golf er tilgængelig for gæster fra Warwick på den nærliggende One & Only Golf Course.

besøger Warwick Paradise Island Resort

  • Atlantis Resort ligger 10 minutters gang derfra
  • tjek Warwick Paradise Island Resort-webstedet
  • læs besøgendes kommentarer på Trip Advisor

Denne korte profil er beregnet til at introducere dette feriested for familieferiegæster; Bemærk venligst, at forfatteren ikke har besøgt personligt. Tjek altid feriestedets websteder for opdateringer.

- Redigeret af Suzanne Rowan Kelleher

Anbefalede: