St. Louis' mest berømte restauranter og madfund

Indholdsfortegnelse:

St. Louis' mest berømte restauranter og madfund
St. Louis' mest berømte restauranter og madfund
Anonim

Der er ingen mangel på steder at spise i St. Louis. Men når du vil have en unik St. Louis-oplevelse, så prøv et af disse berømte steder rundt omkring i byen.

Ted Drewes

Ted Drewes St. Louis
Ted Drewes St. Louis

St. Louisanere spiser ikke is, de spiser frossen creme. Og når de spiser frossen creme, går de til Ted Drewes. Den ikoniske vanillecremebutik har eksisteret i mere end 80 år og serveret sine berømte beton, sundaes og shakes. Prøv en specialitet af beton som Terramizzou, en blanding af chokoladesauce og pistacienødder, eller Hawaiian, en kombination af banan, kokos, ananas og macadamianødder. Ted Dewes har to steder i det sydlige St. Louis. Den større butik er placeret på 6726 Chippewa langs den gamle rute 66. Den mindre butik er på 4224 South Grand.

Crown Candy Kitchen

The Crown Candy BLT
The Crown Candy BLT

St. Louis' mest berømte sodavandsfontæne har fodret sultne beboere og besøgende siden 1913. Crown Candy ser ud og føles, som en sodavandsfontæne skal. Det er lille med gammel indretning i 1950'er stil. Der er en kø ud af døren de fleste dage, men det er så ventetiden værd. Menuen har en række grundlæggende sandwich, men gør dig selv en tjeneste og bestil bare BLT. Og selvfølgelig spar plads til en hjemmelavet m alt eller shake.

Sweetie Pie's

Hvis Oprah kan lidedet, det må være godt ikke? Sweetie Pie's har støtte fra fru Winfrey og mange andre, der elsker soulfood. Restauranten drives af Robbie Montgomery, der er berømt i sig selv som tidligere backup-sanger for Ike og Tina Turner. Sweetie Pies menu omfatter traditionelle soulfood-favoritter som stegt fisk, sortøjede ærter og collardgrønt. Restauranten har været med på The Food Network og havde sit eget reality-show på Oprah's OWN. Sweetie Pie's har to lokationer i St. Louis: 9841 West Florissant og 3643 Delmar.

Blueberry Hill

Blueberry Hill i Delmar-løkken
Blueberry Hill i Delmar-løkken

Blueberry Hill er et af de mest populære hot spots på Delmar-løkken. Restauranten og spillestedet med livemusik har været åbent i mere end 40 år. Det største trækplaster plejede at være månedlige koncerter af rock-n-roll-legenden Chuck Berry i Anderummet. Restauranten er stadig fyldt med memorabilia fra Berrys mange forestillinger. Blueberry Hill serverer afslappet mad som burgere, salater og specialretter i en unik atmosfære fyldt med nostalgi og memorabilia.

World's Fair Donuts

Glaserede Donuts fra World's Fair Donuts
Glaserede Donuts fra World's Fair Donuts

Når vi taler om slik fra St. Louis, er en anden topdestination World's Fair Donuts nær Missouri Botanical Garden. Denne familieejede butik har serveret kager, der smelter i munden i årtier. Butikken har været med på Food Network. Det er kendt for at servere traditionelle lækkerier som glaserede og kagedonuts, twists og stegte tærter. Priserne er ret billige, men husk at medbringe kontanter. Butikken tager ikke kredit- eller betalingskort.

Tony's

Når det kommer til fine middage i St. Louis, er der ingen, der gør det bedre end Tony's. Restauranten er berømt for sin service, italiensk mad og et omfattende vinkort. Tony's har modtaget nationale priser fra AAA, Mobil, Conde Nast Traveler og flere.

Pappy's

Ribben fra Pappy's Smokehouse
Ribben fra Pappy's Smokehouse

I humør til grillmad? Så tag turen til Pappy's Smokehouse, ofte kåret til den bedste grill i St. Louis. Forvent også lange køer her, men du vil glemme alt om ventetiden, når du bider i de berømte ribben.

Anbefalede: