Er Queens en forstad til New York eller en del af byen?

Indholdsfortegnelse:

Er Queens en forstad til New York eller en del af byen?
Er Queens en forstad til New York eller en del af byen?

Video: Er Queens en forstad til New York eller en del af byen?

Video: Er Queens en forstad til New York eller en del af byen?
Video: Ellas fake kæreste | Klassen | Ultra 2024, Kan
Anonim
Queens, NY
Queens, NY

Queens er en del af New York City, og selvom det ikke er så tæt befolket som Manhattan, er det et af de største bycentre i USA. Samtidig ser dele af Queens ud og føles som forstæderne.

Officielt en del af New York City

Queens er en af de fem bydele i New York City og har været en bydel siden 1. januar 1898, hvor den blev indlemmet i New York City. For at forvirre tingene lidt, så er det også et len og har været det siden 1683, hvor det blev oprettet af hollænderne.

Ifølge tallene er Queens bestemt urban

Ifølge data fra 2000 US Census, hvis bydelen var sin egen by, ville Queens være den fjerdestørste by i USA. (Hvis Brooklyn også var en separat by, ville den være fjerde og Queens femte.) Hvis Queens blev rangeret som en by i forhold til alle de større byer i verden, ville den være i top 100.

Befolkningstætheden (20.409 pr. kvadratkilometer) for Queens rangerer det som det fjerde mest tætbefolkede amt i USA. Det er lige bag (1) Manhattan, (2) Brooklyn og (3) Bronx og foran Philadelphia, Boston og Chicago.

Ifølge populær mening er Queens bestemt i forstaden

Utallige artikler pumpet ud af New Yorks mediekanalervurdere Queens som en forstad. Måske den mest forskelligartede forstad, men ikke desto mindre en forstad.

Da Queens sluttede sig til NYC i 1898, var det mest på landet. I løbet af de næste 60 år udviklede det sig som en forstad. Udviklere planlagde hele samfund som Kew Gardens, Jackson Heights og Forest Hills Gardens, hvilket bragte tusindvis fra overfyldte Manhattan til billige boliger. Denne bevægelse steg efter Anden Verdenskrig, indtil dens befolkning oversteg Manhattans befolkning.

Why Queens Føler Urban og Suburban

Befolkningstæthed, lejlighedsbygninger, ejerlejligheder og stærkt trafikerede fortove følger undergrundslinjernes ruter. Andre områder er også tæt bebygget, især langs busruter, LIRR-spor og hovedfærdselsårer. De samfund, der er længst væk fra transportnettet, ser ud og føles mest forstæder, og det samme gør dem, der er så eksklusive, at de fleste mennesker er prissat, som Douglas Manor i bydelens fjerne nordøstlige hjørne. Generelt har den østlige halvdel af Queens, som metroen ikke betjener, den mest forstadskarakter og mere til fælles med Nassau County end med Long Island City eller Jackson Heights.

Meget af opfattelsen af, at Queens er en forstad, stammer fra Manhattans status som det tættest befolkede område i USA. Alle andre steder ser vidtstrakte ud i sammenligning.

Populære seværdigheder

Dronninger kan ofte blive overskygget af Brooklyn og Manhattan, men denne bydel har meget at byde på i sig selv. Tusindvis af mennesker strømmer til for at se New York Mets baseballkampe på Citi Field samt for at se U. S. Open tenniskampe,som afholdes i Flushing Meadows-Corona Park. Queens er også hjemsted for to store undervurderede museer: MoMA PS1 og Museum of the Moving Image.

Anbefalede: