De bedste guidede ture i Oslo, Norge

Indholdsfortegnelse:

De bedste guidede ture i Oslo, Norge
De bedste guidede ture i Oslo, Norge

Video: De bedste guidede ture i Oslo, Norge

Video: De bedste guidede ture i Oslo, Norge
Video: Norway 🇳🇴 Ep.13 Travel Guide to Oslo the capital of Norway|Must-Go Attractions in Oslo 2024, April
Anonim

Så hvad er de bedste guidede ture i Oslo, Norge? Mine yndlingsture er vist i denne rejseartikel. Så slap af og tag et kig på disse fantastiske Oslo-ture, få information om turen og afgangstider, og reserver dig derefter en plads på den guidede tur, der passer dig bedst…

Heldags Grand Tour i Oslo

Image
Image

Dette er bedstefaren til alle guidede ture i Oslo, Norge - en interessant 7,5 timers tur med båd og bus, der tog os rundt i Oslo. Turtiderne er 10:30 - 18:00. Til frokost er der en skaldyrsbuffet inkluderet, som vi rigtig godt kunne lide. Medbring dit kamera for at tage billeder af turstoppene Polarship Farm, Holmenkollen Ski Jump, Vigeland Park, vikingeskibene og Norsk Folkemuseum. Denne guidede tur går fra maj-september og er fantastisk, hvis du har en dag til overs for Oslos store seværdigheder.

The Oslo Experience Cruise & Bus Tour

Image
Image

Del bus, delvis bådtur til Oslo. Denne guidede Oslo-tur består af en interessant bustur i og omkring Oslos centrum, og besøgende vil se Holmenkollen Skihop, vikingeskibene og Kon-Tiki-flåden. Du vil også kunne besøge Norsk Folkemuseum og Vigelandsparken som en del af turen. Og så er der et sightseeingkrydstogt - en meget flot bådtur rundt i Oslo. Denne sæsonbetonede guidede tur afgår dagligt i maj-august. Ca. 5 timer.

Guided Tour "Selected Oslo City Sightseeing"

Image
Image

Denne guidede rundtur i Oslo viser besøgende alle større attraktioner og giver en behagelig sightseeing på én eftermiddag. Turen tager besøgende til centrum af Oslo, Vigeland Skulpturpark og Holmenkollen Skihop, samt skimuseet og vikingeskibene! Afgår to gange dagligt fra maj til september, ca. 3,5 timers varighed.

Oslo City "Hop On Hop Off"-tur

Image
Image

Denne guidede tur er lige så unik som Oslo er. Faktisk er det mere som en 24-timers billet til en åben dobbeltdækkerbus til Oslo-gæster. Dobbeltdækkerbussen stopper ved alle de vigtigste seværdigheder i Oslo, Norge, og du kan stige af og på, når og hvor du vil. Lyt til interessante kommentarer og nyd udsigten fra toppen af bussen. Afgår hvert 30. minut fra hvert stop og kører maj-september. Billetterne er gyldige i mindst 24 timer.

Oslo aftenkrydstogt (fjordtur)

Image
Image

En guidet tur med båd? Her er det. Føl dig som en rigtig viking på rejsearrangørens træsejlskib, og nyd en frisk middagsbuffet med norske rejer og lok alt brød, når du er ombord, mens du ser Oslo og dets grønne øer. Denne 3-timers tur er sæsonbestemt og kører dagligt fra maj til september. Rabatter tilbydes for børn op til 16 år. Jeg anbefalede stærkt denne oplevelse.

Anbefalede: