De bedste guidede ture i København
De bedste guidede ture i København

Video: De bedste guidede ture i København

Video: De bedste guidede ture i København
Video: Tips til København: København er kun en togtur væk – guide til København af musiker Ashibah | DSB 2024, Kan
Anonim

Rejser du til København, Danmark, og kunne være interesseret i en sightseeingtur? Tag en af disse interessante ture for rejsende. Rejsearrangørerne tilbyder betaling i USD, EUR, AUD og GBP. Husk, at hvis en tur er sæsonbestemt og ikke kører på tidspunktet for din rejse, kan du altid tjekke listen over alle tilgængelige København-ture her.

The Grand Tour of Copenhagen

The Brave Standfast (Tin) Soldat, København
The Brave Standfast (Tin) Soldat, København

The Grand Tour of Copenhagen dækker alle de store seværdigheder i den danske hovedstad. Når du rejser i en komfortabel bus på denne tur, besøger du Amalienborg Slot (den danske kongefamilies vinterresidens), Den Lille Havfrue i havnen og meget mere.

Turen afgår dagligt året rundt fra Rådhuspladsen (foran Palace Hotel).

The Hamlet Castle Tour fra København

Kronborg (alias Helsingør, aka Hamlets Slot)
Kronborg (alias Helsingør, aka Hamlets Slot)

Lyt til gamle fortællinger om Shakespeare på Helsingør Slot, se Dronning Margrethes sommerslot Fredensborg og tag dit kamera med for at fotografere den smukke natur på Den Danske Riviera. Dette er en af de bedste guidede ture i Danmark og en stor værdi for prisen. Afgår dagligt om sommeren, 3 gange ugentligt om vinteren.

Copenhagen Panoramic City Tour (med krydstogt)

TivoliHaver
TivoliHaver

Du vil se en masse typiske, idylliske Danmark på denne tur, som inkluderer en bustur og et krydstogt langs den historiske havn. En af de bedste korte guidede ture nogensinde, denne tur kører fra maj til september (i det mindste!). Den afsluttes i hjertet af København ved Gammel Strand.

Bussen "Hop On Hop Off" i København

Den lille Havfrue
Den lille Havfrue

Sikke en unik måde at se København på. Denne guidede tur "guider" besøgende til hver enkelt seværdighed i København. Du kan hoppe af og på så mange gange, du vil, på denne sjove dobbeltdækkerbus, der er sjov at køre! Hver af de tre tilbudte ruter tager omkring en time. Hop On Hop Off-billetten er gyldig i 24 timer fra første brug, for alle ruter og så mange ture til seværdigheder, som du vil se.

En guidet tur med Copenhagen Card (CPHCard)

Bygning i København
Bygning i København

Københavnskortet kan tjene besøgende fint som en billig rejseguide: det inkluderer en omfattende guide over København og giver rejsende gratis lokal transport, gratis adgang til seværdigheder og attraktioner (f.eks. er mere end 60 museer gratis !), og mange andre rejsende-relaterede rabatter. Gratis transport inkluderer at komme til og fra lufthavnen og rabatter på billeje.

Anbefalede: