Bedste Fish and Chips i London
Bedste Fish and Chips i London

Video: Bedste Fish and Chips i London

Video: Bedste Fish and Chips i London
Video: The Best Fish And Chips In London | Best Of The Best 2024, Kan
Anonim

Mere end 255 millioner portioner chips sælges i fish and chips-butikker hvert år i Storbritannien, så det er ikke så mærkeligt, at denne traditionelle engelske ret er et af landets favoritmåltider. Vi har søgt højt og lavt for at finde Londons fineste fish and chips-butikker og restauranter, så du kan putte direkte ind.

Hvis du leder efter andre overkommelige spisemuligheder i London, så tjek følgende funktion:

Bedste lavprisrestauranter i London

Valmuer, Spitalfields

Fish and chips fra Poppies
Fish and chips fra Poppies

Poppies har en afdeling i Spitalfields og i Camden og sælger nogle af de lækreste chips i byen. Dette er det nærmeste, du kommer på chips pakket ind i avispapir til at tage med (denne populære serveringsmetode blev forbudt af sundheds- og sikkerhedsmæssige årsager i 1980'erne). Poppies i Spitalfields er den originale restaurant og har en 1950'er-diner-stemning, og personalet er super søde. Camden-stedet byder også på levende musik. Chipsene er skåret godt og tykke og har en fabelagtig knas, når du bider i den luftige midte. Ud over traditionelle portioner af torsk, kuller og scampi kan du også spise klassiske East End-retter som gelé ål.

The Golden Hind, Marylebone

Gylden hind
Gylden hind

The Golden Hind serverer fish and chips af god kvalitet på en beskeden restaurant iMarylebone. Det er et lille sted og har altid ret travlt. Mens du er der, kan du tjekke den nedlagte art deco-frituregryde af F Ford fra Halifax og berømthedsbillederne på væggene. Vær advaret: Dette sted er en institution, der ikke tager forbehold, så vær forberedt på at vente i kø. Bonus? Det er BYOB uden propgebyr, og der er masser af vin- og spiritusbutikker i lokalområdet.

Skallen fra Lisson Grove, Marylebone

Stegt fisk, chips og grødede ærter på Sea Shell of Lisson Grove
Stegt fisk, chips og grødede ærter på Sea Shell of Lisson Grove

Sea Shell of Lisson Grove har eksisteret i mere end 40 år som en restaurant og et takeaway-sted. Det har et godt ry og er populært blandt lokale og besøgende, så vær forberedt på at stå i kø. Det har tiltrukket en A-liste fish and chip fans gennem årene, herunder Denzel Washington, Lady Gaga og Michael Jackson. Dit bedste bud? Snup en takeaway og fest i Regent's Park, som ligger kun 5 minutters gang væk.

Masters Superfish, Waterloo

Fish and chips hos Master's Superfish i London
Fish and chips hos Master's Superfish i London

Tripadvisor-brugere rangerer denne butik blandt de øverste fem procent af alle London-restauranter - ikke dårligt for en restaurant, der ser lidt snusket ud udefra. Frygt ikke, maden er af god kvalitet, og portionerne er massive. Fisken leveres dagligt fra Londons Billingsgate Fish Market. Spis i restauranten, og du vil modtage gratis rejer og pickles. Top tip: Kom så tidligt som kl. 16.30. at slå middagsrushet.

Seafresh, Victoria

Seafresh seafood restaurant i London
Seafresh seafood restaurant i London

Etableret i 1965, Seafreshhenter sin fisk på daglig basis fra Billingsgate Fish Market og direkte fra Aberdeen og Peterhead i Skotland. Seafresh er beliggende nær Victoria Station på Wilton Street og tilbyder spise- og takeaway-muligheder.

The Rock & Sole Plaice, Covent Garden

The Rock and Sole Plaice i London
The Rock and Sole Plaice i London

Londons ældste fish and chips-butik blev etableret i 1871 og har et charmerende sted i Covent Garden. Sid udenfor under lysspændte træer en dejlig sommernat, mens du spiser friskstegt fisk, rødspætter, tunge og stenbider.

Fish House, Hackney

Fiskehuset i London
Fiskehuset i London

Denne uafhængige familiedrevne chippie i Hackney fokuserer på bæredygtig spisning. Dens daglige fiskemenu følger Marine Conservation Societys gode fiskeguide. Kokkene vælger miljøvenlige sæsonbestemte fangster, og chipsene er lavet af kartofler fra gårde godkendt af British Potato Council. Den samfundsorienterede tilgang virker: Ejerne åbnede deres anden butik i marts 2016, kun 8 miles væk i Londons East Village nær Queen Elizabeth Olympic Park.

Fryers Delight, Holborn

Fish and chips på Fryer's Delight i London
Fish and chips på Fryer's Delight i London

Fryer's Delight er den foretrukne fish and chips-butik blandt London-cabbies - det er sådan, du ved, at det er godt. Det er de rigtige traditionelle ting: fede chips, fisk pakket ind i tyk dej, begge stegt i oksekød.

North Sea Fish Restaurant, Bloomsbury

Kuller, chips og grødede ærter på North Sea Fish Restaurant i London
Kuller, chips og grødede ærter på North Sea Fish Restaurant i London

Chipsene er tykke og billige i denne længe etablerede chipbutik i Bloomsbury. Faktisk er restauranten sådan et vartegn, at kabineførere i London er forpligtet til at vide, hvor den er, når de lærer "The Knowledge". Vælg mellem standard fiskemuligheder (kuller, torsk, tunge, rødspætter) alle smadret og stegt i vegetabilsk olie.

Fiskeben, Fitzrovia

Fish Bone fish and chips butik i London
Fish Bone fish and chips butik i London

Frisk, tilberedt på bestilling fisk stegt i jordnøddeolie ledsages af håndskårne, fede og sprøde chips i denne butik nær Regent's Park. Der er to borde udenfor, men det er bedre at bestille takeaway og holde en picnic i parken.

Laughing Halibut, Westminster

Fish and chips på Laughing Halibut i London
Fish and chips på Laughing Halibut i London

The Laughing Hellibut er en venlig, gammeldags fish and chips-restaurant. Det er travlt hele dagen, men bemærk, at det lukker kl. 20.00 - dets hovedhandel er fra nærliggende kontorarbejdere.

Anbefalede: