Bedste 5-stjernede hoteller i Bangalore fra Colonial til Chic
Bedste 5-stjernede hoteller i Bangalore fra Colonial til Chic

Video: Bedste 5-stjernede hoteller i Bangalore fra Colonial til Chic

Video: Bedste 5-stjernede hoteller i Bangalore fra Colonial til Chic
Video: PARK HYATT SAIGON Ho Chi Minh City, Vietnam 🇻🇳【4K Hotel Tour & Honest Review】Vietnam's BEST. 2024, Kan
Anonim
Taj West End swimmingpool
Taj West End swimmingpool

Der er ingen mangel på 5-stjernede hoteller i Bangalore, og de er også blandt Indiens fineste. De fleste af Bangalores luksushoteller har rummelige grunde og fantastisk arkitektur. Her er otte af de bedste, i områder, der er praktiske til sightseeing. Priserne angivet nedenfor vil variere afhængigt af årstiden.

Gennemsyret af historie: Taj West End

Taj West End
Taj West End

Taj West End-hotellet er en stedsegrøn favorit i Bangalore. Bygget i 1887, startede det som en kro for britiske soldater og var byens første hotel. Siden da er det blevet udvidet, men har stadig bevaret en gammeldags aura med omhyggeligt bevaret gotisk arkitektur. Hotellet indtager en vidtstrakt 20 hektar tropisk have nær væddeløbsbanen, lige ved siden af Bangalore Turf Club og Bangalore Golf Club. Placeringen er omkring ti minutter vest for MG Road og byens centrum. Der er 117 værelser, hvoraf nogle er familieværelser. Faciliteterne inkluderer gratis WI-FI og parkering, tre restauranter (inklusive Indiens fineste vietnamesiske restaurant), en bar, særlige aktiviteter for børn, fitnesscenter og spa- og wellnesscenter. High tea, serveret på hotellets græsplæner, er et højdepunkt. Det er også muligt at nyde et privat måltid under et 150 år gammelt regntræ!

Priser: Fra 11.000 rupees pr. nat, plus skatter.

raffineret og eksklusivt: The Oberoi

Oberoi
Oberoi

Oberoi er endnu et oase-lignende luksushotel i Bangalore. Det blev bygget i 1993 og renoveret i 2006. Hvis placeringen er vigtig for dig, vil du elske det faktum, at hotellet er bekvemt beliggende på MG Road, lige i hjertet af byens handling. Et andet salgsargument er, at alle værelser har private balkoner med udsigt over den store have eller swimmingpool. De 160 værelser omfatter 68 nydesignede luksusværelser, der blev lanceret i 2012. Personalet er hjælpsomt og venligt, og maden inkluderer fremragende thailandsk og kinesisk køkken. Der er også en alfresco bar og swimmingpool og wellness spa. Hotellet tilbyder en række oplevelser såsom skræddersyede cykelture i byen, ture til Nrityagram danselandsby, guidede vandreture gennem hotellets store haver, der afsluttes med en high tea og madlavningskurser for børn.

Priser: Fra omkring 13.000 rupees per nat, plus skatter.

Hip og Happening: Vivanta af Taj, MG Road

Vivanta af Taj, MG Road
Vivanta af Taj, MG Road

Det meget populære Vivanta by Taj-hotel (tidligere kendt som Taj Regency) er et billigere alternativ til The Oberoi på MG Road. Vivanta by Taj-mærket, der blev lanceret i 2011, tilbyder en mere afslappet og moderne form for luksus. I modsætning til den stille, eksklusive stemning på Oberoi er Vivanta by Taj på MG Road hip og mere forretningsagtig. Dens isbar ved poolen er en af de mest populærehappening steder i byen, med lækre cocktails plus DJs og dans i weekenden. Der er også tre restauranter og en café, kongrescenter og mødelokaler og Jiva spa.

Priser: Fra 9.500 rupees per nat, plus skatter.

Regal Glitz og Glamour: Leela Palace

Leela Palace
Leela Palace

Leela-paladset blev bygget i 2003 som et moderne palads med spektakulær arkitektur inspireret af det kongelige palads i Mysore og paladserne i Vijayanagar-imperiet. Tænk på en overflod af marmor, skinnende lysekroner, vindeltrapper og frodige buer. Hotellet ligger på ni acres af anlagte grunde omkring 15 minutter øst for MG Road og byens centrum. Det er hjemsted for to verdenskendte restauranter - den overdådige Jamavar (en af de bedste indiske restauranter i Bangalore) og Le Cirque (med signaturretter fra flagskibet Le Cirque New York). Derudover har de tilføjet Citrus (spisning hele dagen), Zen (Pan Asian restaurant), The Library Bar og Cake Shop. Der er 357 værelser og suiter.

Priser: Fra omkring 12.000 rupees pr. nat, plus skatter.

Miljøvenlig: ITC Gardenia

ITC Royal Gardenia
ITC Royal Gardenia

Det handler om at blive grøn på det anerkendte ITC Gardenia, som åbnede med udsigt over havebyens århundredgamle Bangalore Club i 2009. Hotellet blander luksus og ansvar med bemærkelsesværdige funktioner, herunder vertikale haver, solenergi, vandindsamling og genbrug og konservativ brug af luft-konditionering (der er ingen i lobbyen). Det er tilsyneladende også Indiens første hotel, der har en operationsbar helikopterplads, og privilegerede gæster kan køre til hotellet fra Bangalore lufthavn med helikopter. Hotellets gigantiske 5.400 kvadratmeter store Peacock Suite er fordelt på to etager og har sin egen private udendørs swimmingpool med udsigt over byen og en særlig elevatorindgang. Hotellet har også en separat etage til især kvindelige rejsende og en stor Kaya Kalp spa, der opretholder standarderne for den originale på ITC Mughal i Agra. Der er seks restauranter og 292 værelser.

Priser: Fra omkring 12.000 rupees pr. nat, plus skatter.

Corporate: JW Marriott

JW Marriott
JW Marriott

Et af Bangalores nyeste hoteller, JW Marriott åbnede i 2013. Dets statelige og rolige miljø med moderne træinteriør er velegnet til forretningsrejsende, og det samme er hotellets forretningsfaciliteter og beliggenhed. Hotellet ligger lige ved siden af Cubbon Park, UB Mall og UB Citys forretningsdistrikt. Der er mere end 10.000 kvadratfod eventplads til alt fra konferencer til produktlanceringer. Hotellet har også Alba, en italiensk restaurant; Bar Uno, en tapasbar; Spice Terrace, der serverer mad og drikke ved poolen; JW Køkken, god middag hele dagen; et wellness-spa og fitnesscenter. Dets 281 værelser er blandt de største i Bangalore, og mange har balkoner med udsigt over Cubbon Park.

Priser: Fra 11.000 rupees pr. nat, plus skatter.

Kolonial Charme: ITCWindsor

Image
Image

Lad dig ikke narre til at tro, at ITC Windsor er en arvejendom. Selvom det har masser af overbevisende kolonial karakter, er det ikke! Den blev bygget i 1982 for at ligne en britisk herregård, og den har bestemt en stemning. Indretningen byder på uvurderlige malerier fra Raj-æraen og tidstypiske møbler. Og mange gæster siger, at hotellet føles som et andet hjem på grund af den personlige service. Foodies vil sætte pris på nogle af de bedste spisesteder i byen, såsom Dakshin (sydindisk køkken), Dum Pukht Jolly Nabobs (Raj-inspireret indisk køkken) og Royal Afghan (køkken fra den nordvestlige grænse). Der er en indbydende irsk pub, Dublin, som ofte har levende musik og glade timer. Deres nyeste restaurant, Raj Pavilion, er oplyst af massive vinduer med udsigt over poolen. Hotellet er beliggende i en sikker og fredelig diplomatisk enklave omkring 15 minutter fra MG Road og byens centrum. Dette kan være en ulempe for nogle, da lokal transport er svær at komme uden for hotellet, og hotellets taxaer er dyre. Uber er et alternativ. Der er 240 værelser fordelt på fire klasser: ITC One, Tower, Executive Club og Manor. Premium Tower-værelserne er anbragt i en separat fløj med egen reception og indtjekning.

Priser: Fra omkring 9.600 rupees pr. nat, plus skatter.

Splinternyt og moderne: Conrad

Conrad Bangalore
Conrad Bangalore

Nybygget og åbnet i begyndelsen af 2018, Conrad er især det sydlige Indiens højeste hotelbygning. Dets 285 værelser er fordelt på 24 etagernaturskønt udsigt over Bangalores Ulsoor-sø i det centrale forretningsdistrikt lige ved MG Road. Hotellet, som administreres af Hilton, er Conrads anden ejendom i Indien (den første ligger i Pune i Maharashtra). Højdepunkter inkluderer fem restauranter og barer, et af de største møde- og begivenhedsrum i byen, en fantastisk infinity-swimmingpool, dedikeret børnepool, omfattende wellness-spa, fitnesscenter og omfattende brug af smart teknologi på værelserne. Hotellet tilbyder også gæsterne korte, udvalgte rejseplaner, der giver fordybende lokale oplevelser.

Priser: Forvent at betale opefter 9.000 rupees pr. nat plus skatter.

Anbefalede: