Opdag det rigtige Florida i naturkysten

Indholdsfortegnelse:

Opdag det rigtige Florida i naturkysten
Opdag det rigtige Florida i naturkysten

Video: Opdag det rigtige Florida i naturkysten

Video: Opdag det rigtige Florida i naturkysten
Video: Самые известные Животные-людоеды, убившие более 1000 человек. Большой выпуск 2024, Kan
Anonim
'Florida manatee, Trichechus manatus latirostris, Homosassa Springs, Florida, USA&39
'Florida manatee, Trichechus manatus latirostris, Homosassa Springs, Florida, USA&39

Velkommen til Floridas naturkyst, hvor du vil opdage det "rigtige" Florida. Du finder ikke animerede eller mekaniske væsner her. Floridas naturkyst kan prale af den ægte vare, fra alligatorer til sorte bjørne, flamingoer til pelikaner, søkøer til havskildpadder. Og hvis du er til spændende forlystelser, er du kommet til det rigtige sted. Vandeventyr vil fordybe dig i alt fra dyb huledykning og dybhavsfiskeri til sightseeingudflugter og svømning med søkøer.

Følg den store nord-sydgående rute på U. S. Highways 19 og 98 langs Floridas vestkyst for at få adgang til de fleste af naturkystens attraktioner. Floridas naturkyst ligger vest for Interstate I-75 via Highway 50 og er tilgængelig via den nord-sydlige korridor på U. S. Highway 19. Når du har forladt de tunge trafikområder i Pinellas og Pasco amterne og kommer ind i Hernando og Citrus amter, er du sandsynligvis at se sortbjørn og hjorte krydse skilte undervejs. En større nord-syd-rute før konstruktionen af Interstate 75, motorvejen er beliggende kun kort afstand fra den faktiske kyst og er det perfekte levested for både dyreliv og miljøbevidste turister.

Weeki Wachee Springs State Park

Tal om spænding. Hvad medlevende havfruer? Undervandsshowet med levende havfruer i Weeki Wachee Springs har eksisteret siden 1947, men denne lille park holder ånden i den uoverskuelige vejattraktion i live. I 2008 blev attraktionen den 160. Florida State Park.

Værd for entréprisen er Wilderness River Cruise, der krydser et af Floridas mest interessante økosystemer. Du kan også fordybe dig i ægte sprøjtende gys ved den tilstødende Buccaneer Bay, som er inkluderet i din daglige entré, men som kun er åben sæsonmæssigt. Tilføj picnicområdet og den nærliggende legeplads for at gøre dette til et fantastisk stop for kedsomhed for en morgen- eller eftermiddags pause fra rejsen.

Homosassa Springs Wildlife State Park

Disse kilder er berømte for de søkøer, der frekventerer dem. Efter sejlturen fra besøgscentret kan gæsterne besøge det flydende undervandsobservatorium, der giver det perfekte udsigtsområde til at se disse blide giganter. De er dog ikke det eneste dyreliv, du vil se. Homosassa Springs Wildlife State Park giver et glimt af alligatorer og fugle.

Cedar Key

Denne fiskerby kunne tages fra Norman Rockwells skitseblok. Langs bugten er havnefronten et unikt shoppingområde og vidunderlige fiskerestauranter. Beliggende lidt væk fra alfarvej og omkring 65 miles nord og vest for Homosassa Springs er Cedar Key. Mens det at komme dertil er en ret øde tur fra Otter Creek på Highway 98 vestpå på Highway 24, er køreturen bestemt det værd.

Anbefalede: