Kom omkring Bermuda

Indholdsfortegnelse:

Kom omkring Bermuda
Kom omkring Bermuda

Video: Kom omkring Bermuda

Video: Kom omkring Bermuda
Video: Бермудский Треугольник | Факты и Вымыслы 2024, Kan
Anonim

Glem alt om at leje en bil i Bermuda. det er ulovligt for ikke-residenter at køre bil her. Så hvordan kommer du rundt på øen, når du først ankommer? Der er selvfølgelig taxaer, og du kan stadig leje en scooter, ligesom dine forældre sikkert gjorde på deres bryllupsrejse. Bermuda har også et fremragende offentligt busnetværk og pålidelige færger og vandtaxier, der kan transportere dig mellem byerne Hamilton og St. George og forskellige seværdigheder på øen. Her er hvad du behøver at vide.

Bermuda-taxaer

Taxa i trafikken
Taxa i trafikken

Taxaer i Bermuda er rigeligt, og chaufførerne er generelt professionelle og høflige. Men de er ikke billige: Bortset fra afstand er der et gebyr for et stort antal mennesker (ikke mere end syv) og for tasker. Taxaer kan nemt findes i lufthavnen, krydstogthavnen, hotellerne og populære turistområder. Chauffører kan også lejes som ø-guider på timebasis.

Bermuda knallerter og scootere

leje scootere i Bermuda
leje scootere i Bermuda

Et par, der sidder på deres lyserøde knallerter, er et ikonisk billede fra Bermudas storhedsdage i 1960'erne, og du kan stadig leje en knallert eller scooter for at udforske øens bagveje og strande.

Vær dog opmærksom på, at Bermudas veje er smalle og nogle gange snoede, trafikken kan til tider være tung, og at kørendeer på venstre side af vejen som i Storbritannien. Det er virkelig ingen overraskelse, at knallertulykker er den mest almindelige form for skade, som øbesøgende pådrager sig.

Knallerten eller scooteren, du lejer, vil være kraftig nok (maksim alt 55cc-motor) til at få dig op ad øens bakker, men ikke så meget, at du kommer til at køre for meget. Gas er også dyrt. Når alt det er sagt, giver leje af en scooter eller knallert dig den maksimale mængde frihed til at udforske Bermuda. Her er et par scooter- og knallertudlejningsfirmaer, du måske vil tjekke ud:

  • Elbow Beach Cycles
  • Smatts Cycle Livery
  • Oleander Cycles

Bermuda-busser

Bermuda busterminal
Bermuda busterminal

Bermuda betjenes af et omfattende og pålideligt busnetværk, der giver besøgende mulighed for at rejse fra den ene ende af øen til den anden i komfort med aircondition. Priserne er baseret på et zonesystem: Jo længere du rejser, jo mere betaler du.

Busstoppesteder er markeret med malede pæle: blå pæle er til busser på vej ud fra Hamilton, mens lyserøde pæle er til busser på vej ind i Hamilton.

I Hamilton kan du købe bøger med busbilletter med rabat. Dette kan også gøres på nogle posthuse. Hvis du betaler kontant, skal du have nøjagtige vekslepenge i mønter. Busser kører generelt fra 7.00 til 23.00. Du kan finde busrutekort online hos Bermuda Ministry of Transportation.

Bermuda Ferries

Bermuda højhastighedsfærge
Bermuda højhastighedsfærge

For et hurtigt og naturskønt alternativ kan du overveje at tage en færge for at komme rundt på Bermuda. Øens Sea Expressfærger sejler på fire ruter:

  • Pink: Hamilton-Paget-Warwick (med stop ved Belmont Ferry, Darrell's Wharf, S alt Kettle, Hodson's Ferry og Lower Ferry)
  • Blue: Hamilton-West End-Dockyard (med stop ved Cavello Bay, Watford Bridge og Dockyard Wharf)
  • Orange: Hamilton-Dockyard-St. George's (kun sommer)
  • Grøn: Hamilton-Rockaway

Alle færger har oprindelse i Hamilton, ved færgeterminalen på Front Street. Der er selvfølgelig et gebyr med ekstra omkostninger for cykler, men rabatter for børn. Dagskort er tilgængelige, som er gode på både færger og busser. Færgerne sejler kun fra omkring kl. 07.00 til tidlig aften.

Ride a Bike

nærbillede af cykeleger
nærbillede af cykeleger

Bermuda er måske for stor til at gå, men du kan stort set cykle den fra den ene ende til den anden, og en trafikfri "jernbanesti", der følger stien til den hedengangne Bermuda Railway på tværs af det meste af øen gør et cykeleventyr særligt behageligt.

Anbefalede: