De bedste cupcakes i Dallas-Fort Worth

Indholdsfortegnelse:

De bedste cupcakes i Dallas-Fort Worth
De bedste cupcakes i Dallas-Fort Worth

Video: De bedste cupcakes i Dallas-Fort Worth

Video: De bedste cupcakes i Dallas-Fort Worth
Video: ЗАПРЕЩЁННЫЕ ТОВАРЫ с ALIEXPRESS 2023 ШТРАФ и ТЮРЬМА ЛЕГКО! 2024, Kan
Anonim

Lad dem spise kage!

Jeg tror ikke, at noget kan erstatte cupcaken med hensyn til popularitet. De er lækre. De har lige den rigtige størrelse. De er overkommelige. Børn elsker dem, og de er perfekte til fødselsdagsfester. Jeg hørte nogen sige, at tærte er den nye cupcake. Absolut ingen måde.

Forkæl dig selv i dag. Jeg fortæller det ikke til din personlige træner.

Forældre: ordet "cupcake" er et opførsels-vending-around-ord i vores hus. Det er måske bare den perfekte belønning for gode karakterer, god opførsel, pottetræning eller enhver anden vellykket begivenhed! Det er et magisk ord.

Har du ikke set din yndlingscupcake her? Lad os vide. Måske har vi bare ikke smagt det endnu. Send mig en e-mail (medtag et billede!) på [email protected].

Casa Linda Bakery

Åh. Min. Godhed. Hvis du ikke har været i Casa Linda Bakery, så går du glip af et stort stykke af Dallas' historie. Alt i dette bageri, der er lavet fra bunden, er lækkert. Fra cupcakes til bryllupskager, småkager til hjemmelavet brød, det er turen værd. Jeg kigger altid forbi, når jeg besøger Dallas Arboretum. (Det er lige nede på gaden). Vent ikke til lukketid, fordi de måske løber tør for din yndlingsdessert. Nyd en sød lækkerbisken på 10819 Garland Rd., Dallas, TX 75218. 214-321-0551.

J. Rae's Bakery

Image
Image

J. Rae's Bakery ligger på West 7th i Fort Worth's Cultural District. Du vil nyde cupcakes - de er en absolut fornøjelse - men de har flere cookies at vælge imellem, end du nogensinde kan forestille dig. I en verden med $3-4 cupcakes vil du elske, at deres er $2,50 eller $28 pr. dusin. Jeg elsker en værdifuld dessert.

J. Rae's Bakery, 935 Foch Street, Fort Worth, TX 76107. 817-332-0090.

Bliss

Image
Image

Glæde defineres ofte som "glæde", "glæde" eller "opstemthed". Det er helt forkert. Den skal defineres som Chocolate Caramel Coconut cupcake på Bliss Bakery i Allen.

Jeg var på indkøb for et par weekender siden, da jeg faldt over dette bageri under dække af at købe en godbid til min datter. Jeg tog flere cupcakes med hjem, og denne cupcake imponerede mig så meget, at jeg var nødt til at stoppe op og tage et billede, før tre gafler kunne grave i den.

Den store vinder for Bliss var en luftig kokosnøddekage indrammet i chokoladesmørcreme med en hvirvel karamel i midten, drysset med ristet kokosnød og drysset med chokoladefudge og karamelsirup. Gode nyheder: dette er på Bliss' hverdagsmenu.

The Strawberry Bliss var en perfekt fugtig jordbærkage med sød (men ikke for sød) jordbærsmørcremefrosting. Fuldstændig lækkerhed. Planlæg på forhånd for denne, fordi den kun er tilgængelig onsdag, torsdag, lørdag.

Gå ikke glip af dette sted, når du handler i Allen eller Fairview.

P. S. Du kan også få en velsmagende kagekugle der!

Bliss, 190 E. Stacy Road, Suite 1414, Allen, TX 75002. 972-912-3155.

Andre "Best Of"-lister

Bedste pizza i DFW

Bedste Margaritas i DFW

Bedste Tacos i DFW

Anbefalede: