5 restauranter at prøve i Condado, San Juan

Indholdsfortegnelse:

5 restauranter at prøve i Condado, San Juan
5 restauranter at prøve i Condado, San Juan

Video: 5 restauranter at prøve i Condado, San Juan

Video: 5 restauranter at prøve i Condado, San Juan
Video: The Top 10 BEST Restaurants in Puerto Rico, USA (2023) 2024, Kan
Anonim
San Juan
San Juan

Condado er San Juans hippeste, mest trendy enklave. Dette elegante kvarter er hjemsted for butikker i verdensklasse, smarte resorthoteller, barer og klubber og fremragende restauranter, der spænder fra raffineret lok alt køkken til opfindsomme og elegante fusionsretter. Anerkendte kokke har deres flagskibsrestauranter i Condado.

1919

I det historiske og overdådige Vanderbilt Hotel, som lå i dvale i mange år, før det blev restaureret til sin tidligere glans, er 1919 eklektisk og sofistikeret.

1919 blander farm-to-table-konceptet med Puerto Ricanske smagsoplevelser ved at bruge lokale, håndværksmæssige produkter, der byder på friske fødevarer med en moderne flair. Den vilde kongelaks confiteret med en urte-pistou er en populær favorit på menuen.

Blonda

Kom til brunchen og vend tilbage til den håndværksmæssige pizza, hjemmelavede pasta eller frisk fisk og skaldyr. Til brunch frister Nutella french toast og huevos rancheros ganen på en luftig cafe med slanke træborde og et larmende publikum.

Yerba Buena

Hos Yerba Buena er menuen cubansk til kernen, med klassikere som ropa vieja (revet marineret oksekød med peberfrugt) og picadillo (krydret hakkekød).

Yerba Buena viser mesterligt, hvordan cubanske retter er tæt beslægtet med Puerto Ricanmadlavningsstil. De to øer deler fællestræk som sofrito, som er en base af peberfrugter, tomater, løg og hvidløg og en kærlighed til fisk og skaldyr.

Buenos Ayres

Hvis du er i humør til bøf, så er et argentinsk steakhouse nok det, du leder efter. Buenos Ayres er en fusion af argentinsk køkken og criollo mad, hvilket betyder, at maden har Puerto Ricanske rødder. Buenos Ayres serverer kødstykker som bife de chorizo (højreb) og bife de vacio (flankebøf). Hvis parrillaen (eller grillen) ikke er din ting, så prøv pastaerne eller de argentinske empanadas. Spar plads til dulce de leche crepes.

Kas alta

En af Puerto Ricos velkendte panaderías eller bagerier, Kas alta er ikke sofistikeret spisning eller elegante omgivelser. I stedet er dette bageri og gourmetbutik et ideelt sted i nabolaget til klassisk Puerto Ricansk mad til morgenmad eller frokost.

Anbefalede: