10 Made-in-Seattle Snacks, du skal prøve

Indholdsfortegnelse:

10 Made-in-Seattle Snacks, du skal prøve
10 Made-in-Seattle Snacks, du skal prøve

Video: 10 Made-in-Seattle Snacks, du skal prøve

Video: 10 Made-in-Seattle Snacks, du skal prøve
Video: THE ULTIMATE SEATTLE TRAVEL GUIDE (40+ things to do + tips from a local!) 2024, Kan
Anonim

Seattle er en slags madby, og det giver mening, når først du ved noget om det vestlige Washington. Med Puget Sound lige der, Stillehavet ikke langt væk og de fantastiske råvarer fra det østlige Washington ved siden af, har Seattle adgang til frisk, lokal mad rundt om hvert hjørne. Som et resultat sælger mange restauranter og butikker mad og snacks lavet lige her i området – og lokal mad er god! Her er 10 snacks lavet i Seattle, du bør prøve, uanset om du bor her eller er på besøg.

chokolade

Frans chokolade
Frans chokolade

Seattle er ikke nødvendigvis kendt som en chokoladedestination, men det burde det måske være, da der er en række chokoladeproducenter i byen, der er værd at prøve. Frans's Chocolates er den øverste blandt disse. Deres s altede karameller er ting af chokolade-karamellige drømme. Smøragtige og rige, de s altede karameller er ikke billige, og alligevel er de hver en øre værd. Alligevel, hvis karameller ikke er din ting, laver Frans også trøfler, barer, chokoladeovertrukne frugter og nødder og meget mere. Se også til en anden Seattle-chokoladeinstitution - Theo Chocolates, der ligger i Fremont. Du kan tage på en rundtur og smage lidt af hvert undervejs, eller hvis du ikke kan lave en tur, kan du stoppe ind i butikken og ligeledes smage lidt af det hele. Theo Chokolade erkendt for chokoladebarer, der varierer i smag fra kirsebærmandel til s altet sort lakrids, men de laver også karameller og andre specialiteter. Du kan finde Fran's Chocolates og Theo Chocolate, begge er mange lokale købmandsforretninger og gavebutikker såvel som i deres egne butikker.

Beechers håndlavede ost

Beechers ost
Beechers ost

Du vil se Beecher's Handmade Cheese i mange lokale restauranter og butikker, og alligevel er den lavet lige i centrum nær Pike Place Market. Mens virksomheden laver et par oste, er det mest, du finder, og hvad du helt sikkert bør prøve, Beechers Flagship - en halvhård ost lavet af komælk. Den er lidt nøddeagtig, lidt smuldrende og meget lækker, uanset om du har den på en kiks, på en sandwich eller i Beechers lækre mac n cheese.

Jones Soda

Jones sodavand
Jones sodavand

Du vil se Jones Soda over alt fra dagligvarebutikker til restauranter. Hvis du er fan af sodavand med sukkerrør, så gå ikke glip af disse. Smag inkluderer den obligatoriske cola og citronlime, men bliv mere eventyrlysten derfra - grønt æble, knust melon, blå tyggegummi. Det er sodavand i begrænset oplag, hvor tingene bliver virkelig eventyrlige. Jones har været kendt for at lave en smag af kalkun og sovs til Thanksgiving, for eksempel.

Oberto

Oberto Beef Jerky
Oberto Beef Jerky

Hvis du kan lide dine snacks s alte og kødfulde, har du måske været kendt for at snuppe noget oksekød på din lokale tankstation her og der. Oberto er et af de mere almindelige mærker, du vil se, og deresprodukter fremstilles i Kent, som ligger lige syd for Seattle. Prøv noget oksekød eller kalkun i en bred vifte af smagsvarianter. Virksomheden laver også røgede pølsestave, der sælges i både pakker og enkeltstave, samt trailblandinger. Ligesom Jones Soda er disse snacks ikke svære at finde, og du vil finde dem i stort set alle lokale butikker, der sælger mad.

Tim's Cascade Chips

En anden almindeligt udbredt lokal snack er kartoffelchips – Tim's Cascade Chips. Virksomheden startede i Auburn, Washington, lige syd for Seattle, og i dag produceres produkter i Algona. Tim's Cascade Chips er kendt for at være tykkere skåret end din gennemsnitlige kartoffelchips og super sprøde. Under Tim's-mærket vil du se mange populære chip-smag fra BBQ til creme fraiche og løg. Under det hawaiianske mærke, ejet af Tim's, finder du nogle mere interessante smagsvarianter, fra Sweet and Spicy, til Sweet & Tangy Ginger, til de mest almindelige i butikkerne Sweet Maui Onion. Tim's laver også Erin's Popcorn. Lige meget hvilken af disse godbidder i poser du prøver, vil du nyde den friske, sprøde godhed.

Top Pot-doughnuts

Top Pot Donuts Seattle
Top Pot Donuts Seattle

Mens nogle af Seattles snacks dukker op i lokale butikker, har andre et centr alt omdrejningspunkt for deres tilgængelighed. Top Pot Donuts er en af disse. Med et par steder rundt omkring i Seattle og en i Tacoma er Top Pot et af Seattles yndlingssøde steder. Donuts er traditionelle versus kreative, men er lavet i hånden (håndsmedet som virksomheden ynder at sige). De er gammeldags og i topkvalitet på samme tid. Cafeer erplaceret i hele Seattle.

Cupcake Royale

Cupcake Royale
Cupcake Royale

En anden klassisk Seattle-godbid er Cupcake Royale-cupcakes. Faktisk var Cupcake Royale det første cupcake-bageri uden for NYC, da cupcake-dillen ramte. Det åbnede i 2003 med en tro på lavet fra bunden cupcakes med ægte smørcremefrosting. Smagsvarianter omfatter traditionel chokolade og vanilje, såvel som kreative smagsvarianter som tiramisu, chokolade- og flødeostglasur, lavendel, citrondråber og andre. Disse kan altid findes i det største udvalg på Cupcake Royales hovedsted i centrum, men du kan også finde dem på Metropolitan Market, ved Seahawks-spil, på KeyArena og via andre butikker og sælgere rundt omkring i byen.

Hvidløgsfries

Safeco Mark Hvidløg Fries
Safeco Mark Hvidløg Fries

Grounder's Garlic Fries kan kun findes på Safeco Field, men hvis du går til et Mariner's-spil, er de bestemt værd at prøve! Kort efter du træder ind på stadion, vil du lugte den hvidløgsagtige godhed, der svæver gennem luften. Og selvfølgelig er de lidt dyre, fordi det er stadionmad, vi taler om, men det er nogle af de lækreste fritter i Seattle.

Molly Moon Ice Cream

Molly Moon is
Molly Moon is

Molly Moon har lokationer i hele Seattle og byder på nogle af Seattles bedste is. Som med Cupcake Royale spænder smagene fra traditionel til kreativ. Gå ikke glip af lækre smagsvarianter som ahornvalnød, honninglavendel eller smeltet chokolade – lavet med 70 % mørk Theo Chokolade, der er smeltet direkte ind i isen. Og hej,du kan slå to fluer med ét smæk og prøve både Theo Chocolate og Molly Moon her!

Piroshky Piroshky

Piroshky Piroshky
Piroshky Piroshky

Siden 1992 har Piroshky Piroshky bragt et traditionelt russisk wienerbrød til masserne. Piroshky er håndtærter fyldt med enten krydret eller sødt fyld, og du finder fyld lige fra laks til kartofler til kød til æbler. Du finder for det meste disse godbidder på deres placering nær indgangen til Pike Place Market, men kan også se dem på lokale messer (men dem på Pike Place er bedre)!

Anbefalede: