Castles-N-Coasters Forlystelsespark i Phoenix, Arizona

Indholdsfortegnelse:

Castles-N-Coasters Forlystelsespark i Phoenix, Arizona
Castles-N-Coasters Forlystelsespark i Phoenix, Arizona

Video: Castles-N-Coasters Forlystelsespark i Phoenix, Arizona

Video: Castles-N-Coasters Forlystelsespark i Phoenix, Arizona
Video: Castles and coasters patriot 2024, April
Anonim

For forlystelsesparksjov for hele familien i Phoenix-området er Castles-N-Coasters nær Metrocenter Mall i Phoenix et af kun et par steder i Valley of the Sun, hvor familien kan nyde året rundt forlystelser, minigolf og en spillehal, alt sammen på ét sted.

minigolf

Minigolf for folk i alle aldre
Minigolf for folk i alle aldre

Castles-N-Coasters kan prale af fire minigolfbaner i verdensklasse med attraktive baner, hver med 18 huller, der inkorporerer vand, landskabspleje og kreativt design. Minigolf kan nydes af folk i alle aldre. Bortset fra arkaden er dette den eneste attraktion ved Castles-N- Coasters, hvor der ikke er krav om højde. Børn under 5 år spiller gratis med en betalende voksen.

Bumper Boats

Bumper både
Bumper både

På samme måde som kofangerbiler giver kofangerbåde i parkens lagune dig mulighed for at målrette mod en kammerat og trykke på dem med din båd. Tidligere en sæsonbestemt aktivitet, er denne populære attraktion blevet udvidet året rundt. Der er et minimumshøjdekrav på 44 tommer høj.

Go Karts

Go Karts er en af de mest populære attraktioner på Castles-N-Coasters
Go Karts er en af de mest populære attraktioner på Castles-N-Coasters

Go Kart-attraktionsbanen har en kvart mile af banker og hårnålekurver. Den har parkens strengeste højdekrav-ryttere skalvære 56 tommer høj for at ride alene eller skal være mindst 40 tommer høj for at køre ledsaget.

Go Karts er en favorit blandt parkgæster. Hvis racersjov er på din dagsorden, så stå i kø tidligt. Go Kart-banen besøges også af gæster, der besøger firmafester.

Bliv våd ved Splashdown Falls

Splashdown Falls
Splashdown Falls

I den mytiske skovhugstby Splashdown Falls kan du have det sjovt og kan blive våd, mens du gør det. Splashdown Falls er en våd rutsjebane uden de omvendte løkker. Enkeltryttere skal være mindst 42 tommer høje, og ledsagede ryttere skal være mindst 36 tommer høje.

Splashdown Falls er norm alt åben året rundt. I sommermånederne i Phoenix er denne vandtur meget populær.

Rope Walking and Zip Lines

På tovene og himmeltråden
På tovene og himmeltråden

On the Ropes er en forhøjet tre-etagers forhindringsbane, der vil teste din balance og dit mod. Det er en rebbane med 28 forskellige elementer velegnet til voksne og ældre teenagere.

For en anden måde at få en fantastisk udsigt over hele parken på, kan du tage Sky Wire zip-linjen. Du skal have sko på, der bliver på (ikke flip flops), og du skal være mindst 46 tommer høj og mellem 100 og 300 pund for at ride.

Abundance of Rides

Kører på slotte og kyster
Kører på slotte og kyster

Udvalget af forlystelser er parkens største attraktion. Frit fald, som navnet antyder, hjælper ryttere med at føle, at deres bund faldt ud. Det henvender sig til den yngre skare. Sky Diver er den mere ekstreme ækvivalentfor højere spændingssøgende.

Andre forlystelser for dukkert og pift inkluderer Magic Carpet-turen, Patriot-rutschebanen og frem og tilbage og op-og-ned Sea Dragon. Der er flere forlystelser, der er passende for yngre børn, inklusive en mindeværdig karrusel.

Der er masser af områder, hvor forældre eller børn kan tage en pause fra solen og sidde i skyggen. Arkaden er indendørs og er et fantastisk sted at slå varmen under et solrigt sommerbesøg.

Kofangerbiler

Kofangerbiler ved Castles 'n' Coasters
Kofangerbiler ved Castles 'n' Coasters

Hvis du er i humør til at støde et familiemedlem eller en ven, men ikke ønsker at gøre det i en båd, byder parken på Ram Rods, kofangerens attraktion. For at køre solo i en kofangerbil skal du opfylde et krav om minimumshøjde på 50 tommer. Du kan køre ledsaget, hvis du er 40 tommer eller mere.

Dage of Operation

Rutsjebanen: Desert Storm
Rutsjebanen: Desert Storm

Castles-N-Coasters er åben hver dag undtagen jul. Timerne skifter med årstiderne, ugedagene, og hvis der er særlige begivenheder i gang. Visse attraktioner og forlystelser kan kun være åbne bestemte timer i deres åbningstid. Du kan tjekke kalenderen for at se, om de attraktioner og forlystelser, du vil opleve, tilbydes den dag, du vil afsted.

Castles-N-Coasters er et populært sted for firma- og skolefester og begivenheder, og de kan være lukket for offentligheden på disse dage. Ring før du går for at tjekke åbningstider og sikre dig, at du kan komme ind.

Anbefalede: