Jägermeister Factory Tour

Indholdsfortegnelse:

Jägermeister Factory Tour
Jägermeister Factory Tour

Video: Jägermeister Factory Tour

Video: Jägermeister Factory Tour
Video: jägermeister factory tour 2024, Kan
Anonim
Jägermeister Fabrik
Jägermeister Fabrik

Når du tænker på tysk alkohol, er øl den første drik, du tænker på. Men når du rækker ud efter de mørkere ting, er den urteagtige digestif fra Jägermeister den mest populære tyske spiritus - især i udlandet. Frat boys kender det måske bare som et element i en Jägerbomb (Jägermeister faldt i en energidrik), men det er faktisk helt fint at drikke alene. Faktisk at foretrække.

Læs op om den meget tyske spiritus fra Jägermeister, og tag en fabriksrundvisning i Wolfenbüttel uden for Berlin. Her er alt, hvad du behøver at vide for at planlægge et besøg og få en smagsprøve på Jägermeister.

Kort historie om Jägermeister

Drikken er resultatet af en mand og hans søn og deres evne til at forvandle råvarer til en af verdens yndlingsdrinks.

Wilhelm Mast grundlagde Jägermeister i 1878 som en vingrossist og eddikefabrik. Hans søn, Curt, havde en anden idé. Med sin fars selskab udviklede han det, der er blevet den lækre drik kendt som Jägermeister i 1934. Den blev udgivet offentligt i 1935, nogle gange under navnet Göring-Schnaps.

I dag er Jägermeister Tysklands førende urtefordøjelsesmiddel og en stor eksportvare. Ikke begrænset til Tyskland, den har fans over hele verden.

Jägermeister i Tyskland

Navnet på Jägermeister oversættes til"Jagmester". Den registrerer respektable 35% alkohol i volumen og er markeret med et nu ikonisk logo af en glødende krydsning mellem geviret på en kronhjort. Dette er en reference til jægernes skytshelgen, Sankt Hubertus, som havde netop denne vision, mens han var på jagt. Dette symbol er så populært, at det pryder næsten alt, hvad du kan tænke på, lige fra glasvarer til boligindretning til endda tatoveringer for de mest hengivne fans.

Etiketten indeholder også et vers fra Weidmannsheil af Oskar von Riesenthal,

Das ist des Jägers Ehrenschild, daß er beschützt und hegt sein Wild, weidmännisch jagt, wie sich's gehört, den Schöpfer im Geschöpfe ehrt.

(Det er jægerens ære, at han

Beskytter og bevarer sit vildt, Hunts sportsmanlike, ærer Skaberen i hans skabninger.)

Drikken i sig selv er tyk og næsten sort i farven. De, der ikke er bekendt med drinken, tror måske, at dette ikke er noget, du skal putte i munden. Men det smagfulde sammenkogt er faktisk ret drikkeligt. Lavet med en hemmelig blanding af 56 naturlige urter og krydderier, det er en Kräuterlikör (urtelikør). Nogle af dets komponenter er blevet identificeret som citrusskal, lakrids, safran, ingefær og enebær, men resten holdes fortroligt. På trods af vedvarende rygter er en af disse ingredienser ikke hjorteblod.

Disse mystiske ingredienser er fintmalet, gennemvædet i vand og alkohol i 2 til 3 dage, derefter filtreret og opbevaret i egetræsfade i omkring et år. Efter denne stille stund filtreres likøren igen og blandes med sukker, karamel ogvand. Derefter filtreres og aftappes. For at servere skal denne drink være kold som is - ideelt set ved 0 °F.

Traditionelt i tysk kultur er en fordøjelsestif et vigtigt element for et godt helbred. Efter at have proppet dig selv med kød og kartofler (aka god tysk mad) drikkes en digestif for at hjælpe med fordøjelsen. Små skud af digestif er stadig tilgængelige i et kuglebælte i nogle barer og gamle restauranter. Bare se de gamle damer signalere efter en digestif. Hvem vidste, at alkohol kunne bruges til at få dig til at føle dig bedre? Tyskerne.

Jägermeister Factory Tour

Besøgende kan besøge stedet, hvor Jägermeister har hovedkvarter i Wolfenbuttel, Tyskland, som ligger omkring 200 km vest for Berlin. Ture kan være en 4,5 timers version, der inkluderer et kig på byen og frokost (arrangeret af Wolfenbuttel turistinformationscenter) eller blot involvere en 1,5 times rundvisning på Jägermeister-fabrikken. Selvom du ikke finder ud af alle de hemmelige ingredienser, tager engelske eller tyske guider besøgende gennem produktionen, ind i urtekælderen og gennem en smagning.

Billetter koster 19,50 euro for grupper på 10 til 30 personer. Individuelle ture kan også arrangeres den første i måneden fra kl. 10:30 fra mandag til fredag. Minimumsalder er 18.

Forudbestilling er påkrævet, så e-mail til Jagermeister Factory på [email protected] eller udfyld en anmodning på deres hjemmeside.

Der er også Jägermeister-butikker i Altstadt for at bringe lidt af Tyskland hjem. Og hvis du ikke kan nå Wolfenbuttel, kan den legendariske spiritus købes i enhver købmandsbutik.

Anbefalede: