Variety Voyager krydstogtskibsprofil og fototur

Indholdsfortegnelse:

Variety Voyager krydstogtskibsprofil og fototur
Variety Voyager krydstogtskibsprofil og fototur

Video: Variety Voyager krydstogtskibsprofil og fototur

Video: Variety Voyager krydstogtskibsprofil og fototur
Video: Icon of the Seas | Arriving January 2024 2024, Kan
Anonim
Variety Voyager mega-yacht
Variety Voyager mega-yacht

Vil du føle dig som en af de rige og berømte, selvom det kun er for en uge? At sejle den franske og italienske riviera på M/Y Variety Voyager of Variety Cruises giver dig helt sikkert en fornemmelse af, hvordan det er at have din egen (næsten) private mega-yacht. Det 223-fods 72-passagerskib lægger enten til eller ankrer fascinerende havne offshore, hvoraf mange kun er tilgængelige for små skibe. Det er en fantastisk måde at opleve en anderledes type cruising.

M/Y Variety Voyager er Variety Cruises' nyeste skib og blev søsat i sommeren 2012. Hun bringer det samlede antal små skibe i Variety-flåden op på elleve, hvoraf syv krydser Middelhavet, Vestafrika, Det Røde Hav og Det Indiske Ocean. De andre fire Variety Cruises' skibe er små yachter (8-12 gæster), der kan chartres.

The Variety Cruises' skibe sejler mange forskellige ruter i Middelhavet. Flere af de maleriske, bittesmå krydstogthavne ser sjældent et krydstogtskib, da Variety Cruises har specialiseret sig i fascinerende havne, der ikke ofte besøges af større skibe.

Lad os tage en rundtur i M/Y Variety Voyager, begyndende med hytterne.

Kahytter på Variety Voyager - Oversigt

Variety Voyager kabine
Variety Voyager kabine

Den 223-fods M/Y Variety Voyager har 36 kabiner,spænder i størrelse fra 170 til 216 kvadratmeter. Megayachten har op til 72 gæster. Kahytterne er fordelt på tre dæk. Ingen af hytterne har altaner, men alle har enten store vinduer eller overdimensionerede koøjer. Kahytterne er udstyret med 220-volts stik.

Kahytterne kommer i fem kategorier:

  • Owner's Suite - én suite på Horizon Deck
  • Upper Deck (kategori P) - syv kahytter på Horizon Deck
  • Kategori A - elleve kahytter på Riviera-dækket
  • Kategori B - ti hytter på Riviera- og Marina-dækket
  • Kategori C - syv kahytter på Marina Deck

Lad os tage en tur i en Variety Voyager kategori A-hytte.

Category A Cabin on the Variety Voyager

Variety Voyager kategori A kabine
Variety Voyager kategori A kabine

De fleste af kabinerne på Variety Voyager kan sættes op med enten enkeltsenge eller queen-size senge og primært sove to, selvom fem af kategori P kabinerne har en ekstra sovesofa. Hver kahyt i alle kategorier har sit eget individuelt kontrollerede klimaanlæg (som vi havde brug for på vores sommerkrydstogt i Middelhavet), lille køleskab, pengeskab, badekåber, fladskærms-tv, dvd-afspiller og en hårtørrer.

Vores kategori A-kabine (205) var centr alt placeret på Riviera-dækket. Kabinen var behagelig, men kunne bruge flere skuffer (eller endda bare kroge til at hænge ting på) til opbevaring. Vi havde tilstrækkelig skabsplads til et en-uges krydstogt, men kun fire bittesmå skuffer (to i hver af de to natborde). Kabinen har også et lille skrivebord og sofa, som vi plejede at stable ting på siden vihavde ikke nok skuffeplads. Krydstogtsrederiet anbefaler at pakke let, og på et afslappet skib som Variety Voyager har gæsterne ikke rigtig brug for noget formelt tøj, selvom de fleste alle skiftede deres afslappede shorts til middag og et par mænd medbragte sportsfrakker.

Som de fleste små krydstogtskibe er soveområderne på Variety Voyager relativt kompakte, men badeværelset er overraskende pænt.

Variety Voyager Cabin Bathroom

Variety Voyager badeværelse
Variety Voyager badeværelse

Det marmorgulve badeværelse i en kategori A-kahyt på Variety Voyager er større end de fleste små krydstogtskibe. Det har en enorm glas- og Corian-bruser, med noget af det stærkeste vandtryk set på et skib af enhver størrelse. Bruseren har både håndholdte og overhead regnbruserhoveder, og erfarne krydsere vil bemærke og værdsætte denne fantastiske bruser.

Nu hvor vi har rundet hytterne, lad os se på spisemulighederne på Variety Voyager.

Spisning på Variety Voyager

Variety Voyager spisestue
Variety Voyager spisestue

Alle måltider på Variety Voyager serveres i den agterste spisestue på Horizons Deck. Spisestuen har både indendørs og udendørs siddepladser, og de fleste gæster spiser udendørs næsten hvert måltid på et krydstogt i Middelhavet.

Spisning udendørs er altid et stort plus! Både morgenmad og frokost serveres som buffet. Aftensmad er fra en menu med alle retter indstillet undtagen hovedretten, som norm alt har mindst to valg (fisk, kylling, oksekød, svinekød eller skaldyr) og en vegetarisk mulighed.

Maden var god tilfremragende, især i betragtning af skibets størrelse. Morgenmaden har alle de sædvanlige favoritter, men sørg for at prøve den fremragende græske yoghurt.

Frokost byder på et bredt udvalg af lækre salater, en suppe og et udvalg af varme retter på buffeten samt dessert. En favorit frokostret er store grillede rejer. En af kokkene griller dem udenfor på dækket, og alle gik tilbage til grillen flere gange for at få endnu en tallerken fuld. De var perfekt tilberedt!

De fleste alle klædte sig lidt ud til middag, og gæsterne elskede at spise udendørs og nyde den friske middelhavsluft.

Næste, lad os se på aktiviteterne på dette lille krydstogtskib.

Aktiviteter ombord på Variety Voyager

Main Lounge på Variety Voyager
Main Lounge på Variety Voyager

Som mange meget små krydstogtskibe tilbyder Variety Voyager ikke meget af underholdning ombord. Denne mangel opvejes dog bestemt af muligheden for at udforske charmerende, off-the-slagne-sti anløbshavne. Skibet tilbyder også to aktiviteter ombord, du aldrig vil finde på et stort skib.

Megayacht (72 gæster) har en indbygget keyboardspiller og DJ, der underholder i hovedloungen før middag og udendørs i Oceans Bar efter middagen.

The Variety Voyager har komfortable liggestole på Oceans Deck for dem, der elsker solen, men der er også nogle skyggefulde siddepladser på de udendørs dæk og i al fresco-spiseområdet.

Indendørs aktiviteter omfatter soci alt samvær, læsning eller en kop kaffe og snacks i den dejlige hovedlounge. Denne smukkespot har en bar, og kaffe/te/snacks er også altid tilgængelige. Receptionen er i det ene hjørne af loungen.

The Variety Voyager har en lille spa, skønhedssalon og indendørs fitnesscenter på Marina-dækket. Også på Marina-dækket er det lille bibliotek og internetcenter med tre stationære computere. Som på de fleste skibe er internettjenesten ikke så hurtig som på land.

Hvad er de to aktiviteter ombord, du ikke finder på store skibe? Først er muligheden for at besøge navigationsbroen næsten når som helst. Bare kig ind, og den venlige kaptajn vil give dig en personlig rundvisning. Kaptajnen og besætningen på Variety Voyager er alle meget imødekommende, hvilket bidrager til den private yacht-lignende oplevelse. Den anden aktivitet, du ikke finder på et stort krydstogtskib, er svømning direkte fra skibet. Når skibet ligger for anker og ikke i en travl havn, tillader kaptajnen gæsterne at kravle ned ad stigen (eller hoppe i) og svømme i det strålende blå Middelhav.

Konklusion:

Variety Voyager er en smuk mega-yacht og er godt designet til at sejle til havne, der er utilgængelige for store krydstogtskibe. Den lille skibsoplevelse giver rejsende mulighed for at lære deres skibskammerater og besætning bedre at kende. Den internationale smag af dette skib, med gæster fra mange forskellige lande, bidrager også til den mindeværdige krydstogtoplevelse. Selv at besøge de samme havne som store skibe er en anderledes oplevelse på land, når du ikke deler pladsen med tusindvis af andre.

Med kun 72 gæster ombord er der aldrig en kø, hvilket er et klart plus formange rejsende.

Hvem kan ikke lide at rejse på et lille skib som Variety Voyager? Enhver, der elsker at sejle på grund af underholdningen, gambling eller forskellige spise- og loungesteder, kan gå glip af disse aktiviteter på Variety Voyager. Enhver med mobilitetsproblemer kan også have et problem, da Zodiacs bruges til at byde gæster i land i nogle anløbshavne. Selvom skibet har dækket redningsbåde meget ligesom dem, der ses på store krydstogtskibe, bruger Variety Voyager-besætningen to Zodiacs til at give gæsterne bud i land.

De fleste rejsende elsker dette lille skib og begynder at planlægge deres næste Variety Cruises-oplevelse, før krydstogtet er færdigt. Det taler godt om skibet og krydstogtsrederiet, ikke?

Anbefalede: