De bedste burgere i Las Vegas
De bedste burgere i Las Vegas

Video: De bedste burgere i Las Vegas

Video: De bedste burgere i Las Vegas
Video: Bobby's Burger Palace Las Vegas - Christmas Burger! 2024, Kan
Anonim

Las Vegas og burgere, ikke anderledes end resten af landet. Hvad er vores fascination af denne klassiske enkle sandwich, og hvorfor har vi besluttet at gøre det til et fancy måltid? Det er kød mellem to boller!

Følelsen du får, når du bider i en saftig burger lavet til perfektion er simpelthen guddommelig. Den rigtige mængde skorpe og den rigelige saft i midten bliver til langt mere end et stykke oksekød mellem to stykker brød. Hvis du har brug for en god burger, vil disse Las Vegas-restauranter ikke skuffe.

Shake Shack Burger i New York - New York Las Vegas

Shake Shack Burger i Las Vegas
Shake Shack Burger i Las Vegas

Denne burger er måske den bedste billige burger i Las Vegas, selv over In-N-Out burger, hvilket siger meget. Kom dertil og prøv en rigtig god hamburger. Beliggende i Park Las Vegas er dette det helt rigtige til et måltid før eller efter et spil på T-Mobile Arena. Burgeren er fantastisk, men prøv deres kyllingesandwich, og du vil blive tvunget til at finde et nyt yndlings-burgersted. Kyllingesandwichen på Shake Shack er måske bedre end burgeren.

Black Tap Craft burger og øl

Black Tap Las Vegas
Black Tap Las Vegas

Øl, burgere, shakes og masser af små tallerkener for at holde selv dine neonbøf-spiser venner glade. Værelset lever af energi og har lige nok Vegas-stemning til at gøre dette til en destination før klubben. Åbentil frokost og aftensmad, men kan tjene som et sted til blot dessert. Shakes er dekadente, drinksene er stive, og burgerne er stablet højt.

TAP Vegas på MGM Grand Las Vegas

Burger på TAP Vegas Inside MGM Grand Las Vegas
Burger på TAP Vegas Inside MGM Grand Las Vegas

Vid bare, at køkkenet på TAP Vegas går igennem besværet med at lave noget meget god pastrami, så når de putter det på en burger, kan du vædde på, at du skal bestille det og nyde hver sidste bid. Mens du er der, kan du lige så godt have en øl, da de har rigeligt. Skynd dig heller ikke ud, da rummet er omgivet af store skærme, og der er nok stegt comfort food på menuen til at gøre ethvert spil værd at se.

Umami Burger hos SLS Las Vegas

Umami Burger hos SLS Las Vegas
Umami Burger hos SLS Las Vegas

Umami Burger har stået øverst på denne liste i lang tid, selvom den er relativt ny på Las Vegas-striben. Denne LA burger joint handler om store smagsoplevelser og den dejlige Umami, som vi alle burde have lyst til. Gå enkelt, og du vil nyde en varm sprød bolle og smagfuldt oksekød, der vil gribe dine smagsløg om plads sammen med deres umami-ketchup.

Mini Pepito de Iberico i Jaleo Las Vegas

jaleo skyder
jaleo skyder

Denne burger er med stormskridt bedre end de fleste burgere, du finder over alt. Det er fyldt med Iberico-svinekød og eksploderer med så meget smag, at du hurtigt vil spise to af dem og derefter overveje at bestille et andet par. Dette er en foodies drøm, der går i opfyldelse. Spis den med sangria eller en side af Paella.

Dangerously Delicious at Della'sKøkken

delas burger
delas burger

Blød bolle, græsfodret oksekød, svinekød. Der er meget lidt andet, du skal bruge i den perfekte burger. Dette er burgeren, du har til frokost, fordi Della's Kitchen ikke har åbent til middag. Mens den er stor nok til to, gør dit bedste for at understøtte harmoni i verden. Bestil to, ellers kan et skænderi bryde ud. Det er simpelthen for svært at dele. Prøv ikke at se på andre elementer på menuen, fordi denne liste er spækket med nogle ægte perler.

Le Burger på L'Atelier de Joel Robuchon på MGM Grand

Le Burger
Le Burger

Simpelthen det bedste. Ikke billig men fantastisk. Oksekødet smager som det bedste oksekød, du nogensinde har fået, og foie grasen får dig til at græde med dens rige smag. Du kan græde, når du har denne "hellige gral" af smarte burgere. Det er ikke den burger, du har, mens du ser en hockeykamp og drikker en øl, men det er den burger, du får, når du leder efter noget spektakulært.

Den koreanske "Bull" Gogi Burger hos Holsteins Las Vegas

Den koreanske
Den koreanske

Den koreanske "Bull" Gogi-burger hos Holsteins på Cosmopolitan Hotel i Las Vegas vil overbevise dig om, at burgeren er mere end et simpelt amerikansk ikon og i stedet et lærred til multikulturel, kulinarisk eksperimentering. Sød sojamarineret oksekød, let spejlæg, kimchee slaw, chilimayo og kalbi glasur mellem en blød bolle, der tillader bare en smule af den let krydrede juice at trænge igennem den ristede overflade. Du bliver sød, du bliver krydret og så den mærkelige smag af et æg.

In-N-Out BurgerLas Vegas – Er dette det bedste?

Ind-n-ud 3x3 Burger
Ind-n-ud 3x3 Burger

Mens de rejste i det sydvestlige, var alle ivrige efter at dele deres yndlingshistorier om mad. Det fælles tema var, at den bedste burger i Las Vegas var In-N-Out Burger. Selvfølgelig kan nogle mennesker godt lide at sidde og se et spil på en bar og få en burger sammen med en kold øl. Men skal den perfekte burger i Las Vegas ledsages af en øl?

Folk elsker virkelig In-N-Out burger, og de er korrekte, In-N-Out Burger er ganske fantastisk, forvent bare ikke at få en øl og forvent ikke at betale for meget. In-N-Out er nemt det billigste måltid på denne liste. Der er en In-N-Out på LINQ Las Vegas, så ingen grund til at forlade striben for en af disse billige burgere med håndskårne pommes frites.

Top of the World på Stratosphere Hotel

Stratosfæren i Las Vegas
Stratosfæren i Las Vegas

Med udsigt over hele Las Vegas og et vinkort, der hjælper dig med at fordøje en burger, der vil glæde dig, er dette en af de skjulte perler i Las Vegas til en mindeværdig frokost. Spild ikke din tid her til middag, midt på dagen er, når du skal spise en burger med udsigt over striben.

Burger Bar på Mandalay Place

Mandalay sted
Mandalay sted

Spisestuen er afslappet, og burgerne er hver en smule værd af $15+ prisskiltet. Prøv at sidde i baren og få en burger, der er bedst så almindelig som muligt. Spild ikke tiden med krydderier, mærket af en god burger kan identificeres, når kødet mellem brødet ikke behøver hjælp. Burger Bar på Mandalay Place kan servere dig enuhyrligt dyr burger, men alt hvad du behøver er den enkle Angus-burger, og du vil have det godt. Du bør også være opmærksom på øludvalget på Burger Bar, det er et af de bedste på striben.

Anbefalede: