Udforsk Larcomar Shopping Center i Lima, Peru

Indholdsfortegnelse:

Udforsk Larcomar Shopping Center i Lima, Peru
Udforsk Larcomar Shopping Center i Lima, Peru

Video: Udforsk Larcomar Shopping Center i Lima, Peru

Video: Udforsk Larcomar Shopping Center i Lima, Peru
Video: UDFORSK - Hjemsøgt 1999-2001 - full cd ( ORIGINAL HORROR AMBIENT EXPERIENCE ) 2024, Kan
Anonim
Larcomar indkøbscenter i Lima
Larcomar indkøbscenter i Lima

For nogle er Larcomar en shoppers Shangri-La gemt væk i Miraflores klipper ved havet. For andre er det et utiltalende, overkommercialiseret indkøbscenter, der tilfældigvis har en god biograf.

Der kan ikke benægtes Larcomars popularitet blandt både peruvianske lokale og udenlandske turister. Der er masser af ting at holde børn og voksne underholdt hele dagen og ud på natten, hvad enten det er at shoppe efter peruviansk high fashion, spise is eller fange den seneste 3D-film. Det er også et sted at se og blive set med smarte restauranter og romantisk udsigt over havet, der giver Larcomar en sofistikeret side, som ikke ofte forbindes med indkøbscentre.

Siden åbningen for offentligheden i 1998 har placeringen på toppen af klippen (under Parque Salazar) tiltrukket mange store mærker. Der er nu mere end 80 butikker i komplekset, der sælger alt fra chokolade til tøj til traditionel peruviansk artesanía. Du finder også restauranter, barer, caféer, diskoteker og endda et teater.

Butikker og restauranter

Larcomar om natten
Larcomar om natten

Shop 'til you drop', fange en film, spis ceviche og dans hele natten… I teorien kunne du tilbringe en hel dag i Miraflores uden nogensinde at forlade reklamengrænserne for Larcomar indkøbskompleks. Det ville selvfølgelig være en lidt underlig ting at gøre, men der er sket mærkeligere ting.

Butikker

Der er omkring 80 butikker i Larcomar, så hardcore shoppere vil helt sikkert finde masser til at holde dem på browsing.

Hvis du er på udkig efter tøj, er der butikker fra peruvianske mærker som Joaquim Miro samt alpaca-, vicuña-, guanaco- og lamabutikker som Kuna og Sol Alpaca. Store internationale mærker er også godt repræsenteret, herunder Guess, Banana Republic, Gap, Converse og Timberland.

Smykkebutikker med speciale i peruviansk guld og sølv omfatter Ilaria og Vasco; der er også Swatch, Carati og Crislu butikker. For chokolade, gå til Chocolatte y Más; for cigarer og kaffe, prøv La Casa del Habano. RadioShack og iPlace er de bedste muligheder for elektroniske genstande, mens Phantom Music Store er en anstændig mulighed for film og cd'er (som, i modsætning til de fleste dvd'er og cd'er i Peru, ikke er piratkopierede).

Fastfood og restauranter

Der er et par fastfood-restauranter i Larcomar, herunder Burger King, KFC og Pizza Hut. Peruvianske kæder omfatter Bembos, La Preferida, China Wok og La Lucha (ligesom de andre La Lucha på Parque Kennedy er dette sted godt til sandwich i peruviansk stil).

Restauranter i Larcomar spænder fra TGI Friday's til eksklusive peruvianske restauranter som Vivaldino. Der er også Tanta (en af Gaston Acurios kæder), Chili's, Pardo's Chicken, Tony Roma's og Makoto sushibar, blandt andre.

Caféerne omfatter espressobaren Arabica, Havanna ogStarbucks.

Underholdning og mere

Larcomar indkøbscenter i Lima
Larcomar indkøbscenter i Lima

Larcomar har en af de bedste biografer i Lima, UVK Larcomar. Det er en topmoderne biograf med adskillige skærme (inklusive 3D), der viser alle de seneste filmudgivelser. Visninger er enten undertekster eller dubbet til spansk (tjek før du køber dine billetter), med priser fra S/.11 til S/.27.

Coney Park er fantastisk til børn med masser af arkademaskiner og andre spil. Så er der Bowling Larcomar, som også har poolborde. For en mere sofistikeret aften med underholdning, se, hvad der sker i Larcomars Teatro La Plaza.

For at drikke og danse, tag til Aura eller Gotica. Begge klubber er populære blandt de pengestærke unge i Miraflores, så bliv ikke overrasket, hvis du støder på dyre drinks og et par snobbede lokale.

Andre tjenester

De praktiske tjenester placeret i Larcomar-komplekset omfatter et PeruRail-kontor (for tog til Machu Picchu), et turistinformationskontor i Iperú og et MoneyGram. Der er også et Wong-supermarked.

Anbefalede: