Utah's Diners, Drive-Ins og Dives

Indholdsfortegnelse:

Utah's Diners, Drive-Ins og Dives
Utah's Diners, Drive-Ins og Dives

Video: Utah's Diners, Drive-Ins og Dives

Video: Utah's Diners, Drive-Ins og Dives
Video: Salt Lake City, Utah Food Tour | Are Diners, Drive-Ins and Dives Locations Really THAT Good? 2024, April
Anonim

Hvis du er fan af Food Network-tv-showet "Diners, Drive-Ins and Dives", ved du, at programmets entusiastiske vært Guy Fieri rejser landet rundt på udkig efter det bedste inden for det klassiske amerikanske diner-køkken. Hvad du måske ikke ved er, at flere Utah-restauranter har været med i showet.

Her er en liste over Utah-restauranter med på "Diners, Drive-Ins and Dives", som alle er favoritter i S alt Lake-området.

Blue Plate Diner

Blå tallerkenspisestue
Blå tallerkenspisestue

The Blue Plate Diner, som minder om småby-diners fra 1950'erne, har en kitsche-hip, vintage-stemning og en klassisk diner-menu med et par overraskelser. Det er især populært til morgenmad og er et godt valg for grupper, der inkluderer veganere og vegetarer.

Kendt for: Morgenmad, røget laks, corned beef-hash, veganske muligheder.

Burger Bar

Burger Bar roy Utah
Burger Bar roy Utah

Burgerbaren i Roy, Utah (nær Ogden) er en klassisk burgerhytte, som de lokale sværger til, som serverer burgere, pommes frites og shakes samt bøffel- og elgburgere. Og selvfølgelig serverer de stegesauce.

Kendt for: Burgere, pommes frites, frisk frugtshakes, løgringe, bøffelburger, elgburger.

Maxwell's East Coast Eatery

Maxwell's East Coast Eatery fedt børn pizza
Maxwell's East Coast Eatery fedt børn pizza

Indfødt i New JerseySteven Maxwell kom til Utah for at stå på ski og blev for at servere italiensk-amerikanske favoritter baseret på hans bedstemors opskrifter. Maxwell's East Coast Eatery har lokationer i Park City og SLC. Prøv Fat Kid Pizza for en autentisk østkysttærte.

Kendt for: Pizza, frikadeller, pasta.

Moochies frikadeller og mere

Image
Image

S alt Lake keramikkunstner Don MacDonald og hans kone Joanna besluttede at begynde at lave og sælge sandwich, da Joanna, der voksede op i Philadelphia, ikke kunne finde en anstændig cheesesteak nogen steder i S alt Lake City. Resultatet er en sandwichbutik inde i en keramikbutik og noget af det bedste hjemmelavede mad på denne side af Philly.

Kendt for: Philly cheesesteaks, frikadeller.

Oh Mai

Åh Mai Banh Mi
Åh Mai Banh Mi

Oh Mai tilbyder vietnamesiske favoritter som bahn mi (sandwich), nudelretter og meget mere. Det er blevet en af SLC's mest populære asiatiske restauranter og har en passioneret tilhængerskare.

Kendt for: Ribeye Bahn Mi, nudler, pho, veganske muligheder.

Pat's Barbecue

Pats BBQ
Pats BBQ

Den prisvindende grillkonkurrent Pat Barber ryger nogle af S alt Lakes bedste bryster, ribben og andre favoritter op i denne enkle, men tiltalende South S alt Lake BBQ-bar. Der er live bluesmusik torsdag, fredag og lørdag aften.

Kendt for: Ribben, bryst, røget kødbrød, brændte ender (fredagsspecial), livemusik.

Den røde leguan

Red Iguana Restaurant i S alt Lake City
Red Iguana Restaurant i S alt Lake City

Åbnet i 1985 afCardenas-familien, The Red Iguana er en af S alt Lake Citys mest elskede restauranter, der serverer noget af det bedste mexicanske mad, du kan finde over alt. Den oprindelige placering nær Utah State Fairpark er så populær, at ejerne åbnede The Red Iguana 2 lige rundt om hjørnet.

Kendt for: Muldvarpe, tacos Don Ramon (oksekød og chorizo), carne asada, chile verde, chile Colorado.

Ruth's Diner

Ruth's Diner
Ruth's Diner

Ruth's Diner i Emigration Canyon har eksisteret i 80 år. Det er et lille stykke af himlen og en dejlig flugt fra byen, der serverer hjemmelavede amerikanske klassikere.

Kendt for: Kiks og sovs, makaroni og ost, supper, sandwich.

Sammy's Bistro

Sammy's Bistro
Sammy's Bistro

Park City-indfødte Sam Harris startede som tjener og kok i flere lokale restauranter, og i 2011 åbnede han Sammy's Bistro med det mål at servere kreativ mad, som alle har råd til.

Kendt for: Asiatisk og sydvestlig fusion, Texas BBQ-rejer.

Silver Star Cafe

Silver Star Cafe
Silver Star Cafe

The Silver Star Cafe i Park City tilbyder et innovativt twist på hjemmelavet køkken sammen med smuk udsigt over bjergene. Det er også et af de bedste små spillesteder i Park City.

Kendt for: Amerikansk comfort food, fantastisk gårdhave, levende musik.

Blikgrill

Bliktaggrill
Bliktaggrill

The Tin Roof Grill i Sandy serverer fantastisk mad på en uhøjtidelig beliggenhed. Kreative kombinationer og sans for detaljergøre Tin Roofs køkken mindeværdig. Det er et fantastisk sted at spise før eller efter et Real S alt Lake-spil.

Kendt for: Cheesecake, gourmetpizzaer.

Anbefalede: