De bedste vandrestier i det centrale Arkansas

Indholdsfortegnelse:

De bedste vandrestier i det centrale Arkansas
De bedste vandrestier i det centrale Arkansas

Video: De bedste vandrestier i det centrale Arkansas

Video: De bedste vandrestier i det centrale Arkansas
Video: ARKANSAS: the OZARK MOUNTAINS and the best places to visit in Arkansas 2024, Kan
Anonim
Petit Jean Mountain State Park tegn Arkansas
Petit Jean Mountain State Park tegn Arkansas

Vandre-, løbe- og vandrestier er nogle af de største glæder i Arkansas. Om sommeren er stierne mange gange lidt køligere og mere skyggefulde end asf alterede overflader. Stier er nemmere for dine fødder og led, og at tilbringe tid i naturen har også psykologiske fordele. Der er et par vidunderlige stier lige midt i Little Rock for at give dig en pause fra vejen.

Pinnacle Mountain og Ouachita Trail

Pinnacle Mountain State Park
Pinnacle Mountain State Park

For en rigtig stioplevelse skal du ikke gå længere end til Pinnacle Mountain. Pinnacle's East Summit er meget teknisk med en stigning på 3/4 mil gennem adskillige kampestensfelter. West Summit-stien er mindre teknisk, men byder stadig på en lille udfordring. Pinnacle's Base Trail tilbyder et teknisk spor uden meget højde og tilbyder også en forbindelse til Ouachita Trail, som fortsætter 322 miles til Arkansas/Oklahoma-grænsen.

Pinnacle Mountain ligger i Roland, lige uden for Little Rock. East Summit Parkering er forbi besøgscentret. Basisstien går rundt om basen og forbinder begge toppe. Det er populært at gå op af den østlige top, ned ad den vestlige top og rundt om basisstien for at nå parkeringspladsen lang (tur-retur omkring fem miles).

Rock Creek Trail

Rock Creek Trail
Rock Creek Trail

Det mest almindelige indgangssted her er stihovedet ved 200 N. Bowman Road (bag rengøringsassistenterne). Tilsyneladende, midt i et travlt shoppingområde, kan vandrere tage til skoven. Der er også et par andre måder at komme ind på stien på. Denne sti er norm alt ikke så meget trafikeret som nogle andre, så kom med en kammerat. Stien er lige om længden af 5 km (3,2 miles ud og tilbage), og den er ikke stejl eller meget teknisk. Det er en perfekt oase midt i byen og har nogle virkelig fantastiske udsigter.

Burns Park

Burns Park har asf alterede og ikke-brolagte stier. Burns Park Scout Hiking Trail er den mest populære vandresti. Den længste mulighed, markeret med grønt på sporkortet, er en sløjfe på fem kilometer. Den røde sti er også populær, og den er kun 1,8 miles. Alt i alt har Burns Park 4,6 miles af asf alterede stier og 12,5 miles ikke-asf alterede stier. Burns Park ligger i North Little Rock, ud for I-40.

Allsopp Park

Allsopp Park er en 5-mils sløjfe af ikke-asf alteret sti i Little Rock. Denne sti er naturskøn og bakket. Stien er omkring fire miles lang og stiger i 511 fod. Fantastisk til vandreture eller mountainbike, og det er norm alt godt berejst. Beliggende i West Little Rock, med stihoveder ved Kavanaugh og Cantrell.

The Arkansas River Trail

Two Rivers Bridge
Two Rivers Bridge

En stor del af Arkansas River Trail-systemet er en asf alteret sti, men den forbinder 16 miles af naturskønne vandreture med hinanden. Den mest maleriske del er Two Rivers Park og Two RiversBro. Selve broen er 1.368 fod lang, men parken byder på mange muligheder for at vandre hele River Trail, en kort 1-2 mile vandretur eller noget derimellem. Meget af stisystemet ved Two Rivers er asf alteret, men en del drejninger tager dig offroad. Two River Park ligger i Little Rock ved 6900 Two Rivers Park Road (ear Cantrell).

River Mountain Trail

The River Mountain Trail er tæt på Two Rivers Park, men den er ikke asf alteret. Det er en 2,7-mile sti med omkring 300 fods stigning i højden, og den er teknisk på steder og noget udfordrende, især sammenlignet med Two Rivers Park. Parker ved Two Rivers Park, og gå op ad vejen for at komme til stihovedet.

Petit Jean Mountain State Park lidt længere ude

Petit Jean State Park
Petit Jean State Park

Hvis du vil vove dig lidt længere fra det centrale Arkansas, er der flere muligheder. Petit Jean Mountain State Park har mere end 20 miles af vandrestier og en fantastisk udsigt. Sørg for at ramme Cedar Falls Trail for en af de bedste udsigter i staten. Lake Sylvia har også et godt stisystem. Begge disse er omkring en time fra Little Rock. De fleste af vores statsparker har smukke stier.

Camp Robinson Trails (cykling)

Camp Robinson-stierne er smukke og rigelige, men det er lidt vanskeligere at få adgang til dem end nogle af vores andre lokale stier. Vi smider disse oplysninger her, fordi nogle mountainbikere vil finde det nyttigt. Du skal ansøge og betale for et pas for at få adgang til stierne ved Camp Robinson. Et årskort er $25 og et 3-dages kort er $5. Det er i alt omkring 30miles af spor. Det bruges mest af mountainbikere. Camp Robinson er ejet af Arkansas National Guard, og det er grunden til, at arealanvendelsen er anderledes.

Anbefalede: