New England Fall Foliage Aerial Tours
New England Fall Foliage Aerial Tours

Video: New England Fall Foliage Aerial Tours

Video: New England Fall Foliage Aerial Tours
Video: Incredible Fall Foliage of New England from Above in 8K - Autumn Ambient Drone Film (2021) 2024, Kan
Anonim
Aerial Fall Foliage View i Massachusetts
Aerial Fall Foliage View i Massachusetts

Efterårsløvrejsende har mange turmuligheder at overveje. For en virkelig mindeværdig efterårsoplevelse i New England, svæv højt over de skiftende efterårsfarver med et af disse luftballonselskaber eller andre luftrejsearrangører.

Fall Foliage Chairlift Rides

Aerial Tramway på Cannon Mountain
Aerial Tramway på Cannon Mountain

Hvert efterår forvandler skisportssteder i New England og nabostaten New York stolelifte til skyrides med løv. Her er et kig på nogle af de bedste muligheder for bladkiggere, der gerne vil nyde en afslappende udsigt fra oven, mens bladene vender.

Bretton Woods Canopy Tour

Zipline over træerne på Bretton Woods Canopy Tours
Zipline over træerne på Bretton Woods Canopy Tours

Føler du dig eventyrlysten dette efterår? Spænd en sikkerhedssele på, vær opmærksom på grundskolen, så du ved, hvordan du bremser, og forbered dig så på dit livs tur! Canopy Tour året rundt i New Hampshires Bretton Woods-skiområde byder på en spændende række af himmelbroer og lynlåse højt i træerne i en gammel skov. Du får selvtillid, når dine guider leder dig på denne tre en halv times lange rejse, og hvis du formår at huske at se dig omkring, mens du flyver gennem træerne, vil du nyde en uforlignelig udsigt over bjergtoppe og efterårfarver.

Berkshire-balloner

Enlig luftballon højt over jorden
Enlig luftballon højt over jorden

Connecticut-baserede Berkshire Balloons bruger en række opsendelsessteder i det centrale Connecticut og Farmington River Valley til sine efterårsflyvninger kl. 7 om morgenen. Reserver i god tid til den travle efterårsløvsæson.

High 5 Ballooning

Luftballoner under flyvning
Luftballoner under flyvning

Med afgang fra North Salem, New Hampshire, tilbyder dette luftballonrejseselskab solopgangsflyvninger, der er naturskønne og spektakulære året rundt, især i efterårsløvsæsonen. Du vil nyde en picnic og champagne-fejring efter dit fly. Et interessant punkt for differentiering: Kurven, du kører i, har en dør, så du ikke behøver at kravle op og over siden. Dette gør disse luftballonture tilgængelige for flere mennesker.

Sjove førsteklasses ballonture

Se farverige efterårsudsigter i det sydlige Maine, der strækker sig så langt øjet rækker, fra dit udsigtspunkt i en luftballon på denne unikke tur i efterårsløv. Alle ture er private og kan tilpasses til at være ekstra mindeværdige med tilføjelser såsom en champagnepicnic efter flyvningen.

Katahdin Air Service Scenic Flights

Floatplane på Ambaisiers-søen foran efterårstræer, Maine
Floatplane på Ambaisiers-søen foran efterårstræer, Maine

Se efteråret, som du aldrig har set det før, når du kredser om Maines majestætiske Mt. Katahdin og flyver langs floder og over søer på disse 30-minutters og længere flyvninger. Nyd et fugleperspektiv af en region i Maines fjerntliggende North Woods, der stort set er utilgængeligi bil, men som har nogle af statens mest strålende efterårsløvfarver. De vil endda flyve dig til en afsidesliggende damstrand til en afsondret efterårspicnic.

Liberty Balloon Flights

Nyd en fantastisk panoramaudsigt over det sydlige New Hampshires efterårsløv fra himlen i en luftballon. Når du flyver med Liberty Flights, der er baseret i Milford, New Hampshire, vil du endda nyde en traditionel champagnefest efter din tur.

Massachusetts Ballooning

luftballoner over en mark ved solnedgang
luftballoner over en mark ved solnedgang

Tag en naturskøn og fredfyldt efterårsflyvning med dette Massachusetts-baserede luftballonrejseselskab. Selvom du bor i New England, har du aldrig oplevet efterårsfarver som denne. Udsigten er som at se ned fra skyerne.

Anbefalede: