Niagara Falls Vejrguide for hver sæson
Niagara Falls Vejrguide for hver sæson

Video: Niagara Falls Vejrguide for hver sæson

Video: Niagara Falls Vejrguide for hver sæson
Video: NIAGARA FALLS Dagstur fra Toronto 🇨🇦 + vinsmagning i NIAGARA VINEYARDS ved Niagara on the Lake 🍇 2024, Kan
Anonim

Niagara Falls - en af Canadas mest populære byer at besøge, fordi den er hjemsted for en af verdens mest berømte og magtfulde klynge vandfald. Niagara Falls, Canada, ligger i det sydlige Ontario lige på den anden side af grænsen mellem USA og Canada fra Niagara Falls, New York.

Niagara Falls-vejret kan sammenlignes med vejret i byer som Montreal og New York City, fordi det har fire forskellige årstider med skiftende vejrforhold. Generelt er Niagara Falls' klima lidt mere moderat end Montreal og ligner Toronto, som ligger 90 minutter væk, på vej mod vest.

Niagara Falls-vejret - sommer

Niagara Falls
Niagara Falls

Niagara Falls somrene er varme og fugtige. Temperaturerne svæver i 80'erne og nogle gange 90'erne. Forvent regn omkring 10 dage ud af 31 i juli.

Sørg for at pakke shorts, t-shirts, sandaler, solbriller, solcreme, en let jakke til aften og en paraply.

Gennemsnitlige temperaturer i Niagara Falls i juli

Gennemsnitlig julitemperatur: 21ºC / 68ºF

Juli gennemsnitlig høj: 24ºC / 80ºFJuli gennemsnitlig lav: 16ºC / 60ºF

Niagara Falls Vejr - Efterår

Niagara Falls i efteråret
Niagara Falls i efteråret

Temperaturerne falder sjældent til under nul, men du vil gerne medbringe en varm jakke, da temperaturen ofte ikke når tocifrede.

Køligt efterårsvejr betydersmukt løv og Niagara Falls og det omkringliggende område er et førsteklasses sted at se. Medbring tøj, der kan lægges i lag, da temperaturer kan være uforudsigelige.

Gennemsnitlige temperaturer i Niagara Falls for oktober

Gennemsnitlig oktobertemperatur: 9ºC / 48ºF

Oktober gennemsnitlig høj: 14ºC / 57ºFOktober gennemsnitlig lav: 4ºC / 39ºF

Niagara Falls-vejret - vinter

Horse Shoe Falls (Niagara Falls) iset
Horse Shoe Falls (Niagara Falls) iset

Niagara Falls-vejret om vinteren er faktisk mildere end de fleste canadiske byer, men stadig koldt og snedækket. Kulden kan være særligt bidende på grund af vindafkølingsfaktoren.

Selvom vinteren ikke er det mest populære tidspunkt at besøge denne populære udendørsattraktion, har det en magisk kvalitet at se vandfaldene om vinteren og de naturligt forekommende isskulpturer rundt omkring.

Det meste snefald falder fra december til marts med et årligt gennemsnit på 133 cm (52 tommer). Snestorme kan være pludselige og intense og påvirke trafik og flyrejser.

Fortove kan blive ret iskolde om vinteren, så ordentligt fodtøj anbefales.

Andre ting, som besøgende måske ønsker at pakke, er varmt, vandtæt tøj og tilbehør som hat, luffer, halstørklæde, solbriller (blænding fra sne kan være intens), paraply. Læs mere om, hvordan du klæder dig på til vinteren.

Gennemsnitlige temperaturer i Niagara Falls for januar

Gennemsnitstemperatur: -5ºC / 21ºF

Gennemsnit høj: -2ºC / 28ºFGennemsnit lav: -10ºC / 14ºF

Niagara Falls-vejret - forår

Niagara Falls om natten
Niagara Falls om natten

Niagara Falls' forår eruforudsigelige og kan se drastiske temperatursvingninger. En pludselig snestorm i april er ikke uhørt, men et tordenvejr er mere almindeligt. Temperaturerne kan endda komme op på 30s°C (85+°F). Besøgende kan forvente i det mindste noget regn omkring 11 dage ud af 30 i april.

Fra slutningen af marts til midten af juni bør besøgende pakke en række forskellige tøj - lagdeling er altid bedst - det samme er vandtætte jakker og sko og en paraply.

Gennemsnitlige temperaturer i Niagara Falls for april

Gennemsnitstemperatur: 6ºC / 43ºF

Gennemsnitlig høj: 11ºC / 52ºFGennemsnit lav: 1ºC / 34ºF

Anbefalede: