Rom halvdags uafhængig foreslået rejseplan

Rom halvdags uafhængig foreslået rejseplan
Rom halvdags uafhængig foreslået rejseplan

Video: Rom halvdags uafhængig foreslået rejseplan

Video: Rom halvdags uafhængig foreslået rejseplan
Video: This is how Rome became a major power ⚔ Third Samnite War (ALL PARTS) ⚔ FULL 1 HOUR DOCUMENTARY 2024, Kan
Anonim
Image
Image

Et besøg i Italien er ikke komplet uden at besøge Rom, den evige by. At rejse til Rom fra Firenze er relativt nemt og billigt ved at tage det italienske ekspresstog, Freccia. En andenklasses billet koster mindre end 50 euro og vil tage 1½ time (enkelt) at komme dig fra Santa Maria Novella til Rom Termini (henholdsvis togstationer for Firenze og Rom).

Da jeg ankom til Rom Termini, tog jeg rulletrappen til metroen. For 6 euro kan du køre med metroen i en dag og stoppe for at besøge mange af Roms mest berømte seværdigheder.

Mit første stop ved metroen var Colosseo (Colosseum). Jeg må indrømme, at da jeg ankom, så rækken af turister afskrækkende ud, og jeg var næsten i kaution for en cappuccino. Efter at have tilbragt flere minutter i ingen reservationskøen, fandt jeg ud af, at jeg helt kunne springe køen over ved at gå til Guided Audio Tour billetvinduet og for 15 euro få en billet til et af Roms ældste monumenter. Vær forberedt på at beundre arkitekturen i denne storslåede arena. Se flere måder at springe Colosseum-billetkøen over.

Fra Colosseo, gå mod Foro Romano (Forum Romano), Romerrigets gamle hjerte. Du vil slentre langs tempelruiner, basilikaer og et par meter mere, museer på Capitol Hill. Sørg for at vandre gennem dette visuelle eventyrland, et vidnesbyrd om kraften ogde mægtige romeres styrke. Colosseum-billetten inkluderer nu adgang til forummet.

Næste, tag mod Fontana Di Trevi, Trevi-fontænen. Det var som forventet fyldt med utallige turister, men stadig en visuel fryd for øjet. Neptuns barokke springvand er et berømt samlingssted og et glimrende område til at få fat i gelato, italiensk is. Pantheon ligger en kort 5-10 minutters gang fra Trevi-fontænen og gav endnu et glimt af Roms pragt.

Det sidste besøg på min romerske tur var Den Spanske Trappe ved Piazza Di Spagna. Det er endnu et berømt mødested for turister, som kan høres spændt snakke om Roms vidundere. Metroen er placeret i nærheden og transporterede mig hurtigt tilbage til Rom Termini for min returrejse hjem til Firenze.

Walking Rome er let overskueligt med et kort over byen, robuste vandresko og ønsket om at udforske, hvad den evige stad har at byde på!

Flere Rom foreslåede rejseplaner og ting at gøre:

3-dage i RomUnikke guidede ture

Anbefalede: